7-12-21-22 Aralık teorileri..

Telekinezi yolculuğunuzdan Notlar
Kullanıcı avatarı
Blods
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: 7-12-21-22 Aralık teorileri..

Okunmamış mesaj gönderen Blods »

.D yani 21 aralıktan itibaren karanlıktamı yaşıcaz:Dölene kadar cünkü yazıyor fotonk uşagında 1 günün 151 yıla denk geldigi .
✈Yapabildiklerim

✔Psi Wheel ✔Kaşık Bükme ✔Pyrokinezi ✔Lucid Dream

✈Yapamadıklarım

► Levitasyon ► Biokinezi ► Aerokinezi ► Astral Seyahat

✈Deneniyor

► { Biokinezi }

Kullanıcı avatarı
Maximum
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Maximum »

Her konuyu da hortlatmayın ama artık!
Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

Bu gün 19 aralık ve bişey olmadı (Allah'a şükür) :D 21 aralığa bakcaz şimdi :D
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)
Kullanıcı avatarı
krebk
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen krebk »

Cuma günü okula gitmemeyi düşünenler var mı ?:D
herneyse

Okunmamış mesaj gönderen herneyse »

yapmayın arkadaşlar ben size bunun var olmadığını kanıtlayabilirim ama siz bana bunun var olduğunu kanıtlayamazsınız yok öyle bir şey :D herşey kapitalizmin yeni bir kaousu sadece mantığını kullanan birisi çok basit bir şekilde bunu çözebilir ;)

Psik0z
Yaşadığınız İl: 16 Bursa

Okunmamış mesaj gönderen Psik0z »

herneyse yazdı:yapmayın arkadaşlar ben size bunun var olmadığını kanıtlayabilirim ama siz bana bunun var olduğunu kanıtlayamazsınız yok öyle bir şey :D herşey kapitalizmin yeni bir kaousu sadece mantığını kullanan birisi çok basit bir şekilde bunu çözebilir ;)
öncelikle "şey" her zaman ayrı yazılır. ben sana kıyamet kopacak demedim ve çoğu teori kanıtlanabilir. peki kanıt sence gerçeği her zaman yansıtabilir mi ? kapitalizmle nasıl bağdaştırdıysan harbiden helal olsun yani olayın kapitalizmle hiç bir alakası yok. öğrendiğin yeni kelimeleri her zaman kullanmak zorunda değilsin, işin derinine inmeden kullanma. 1 gün 20 saat kadar bir zaman kaldı. boşuna atıp tutmayalım istersen.

bunların haricinde olayın mayalarla hiç bir alakası yok 21 aralıktan sonra bir blog oluşturup her şeyi belgelerle önünüze sereceğim. sadece bekleyelim ve görelim diyorum ben
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

Psik0z yazdı:
herneyse yazdı:yapmayın arkadaşlar ben size bunun var olmadığını kanıtlayabilirim ama siz bana bunun var olduğunu kanıtlayamazsınız yok öyle bir şey :D herşey kapitalizmin yeni bir kaousu sadece mantığını kullanan birisi çok basit bir şekilde bunu çözebilir ;)
öncelikle "şey" her zaman ayrı yazılır. ben sana kıyamet kopacak demedim ve çoğu teori kanıtlanabilir. peki kanıt sence gerçeği her zaman yansıtabilir mi ? kapitalizmle nasıl bağdaştırdıysan harbiden helal olsun yani olayın kapitalizmle hiç bir alakası yok. öğrendiğin yeni kelimeleri her zaman kullanmak zorunda değilsin, işin derinine inmeden kullanma. 1 gün 20 saat kadar bir zaman kaldı. boşuna atıp tutmayalım istersen.

bunların haricinde olayın mayalarla hiç bir alakası yok 21 aralıktan sonra bir blog oluşturup her şeyi belgelerle önünüze sereceğim. sadece bekleyelim ve görelim diyorum ben
hurean
pixies forever <3<3

“Seyir Defteri” sayfasına dön