7-12-21-22 Aralık teorileri..
- Blods
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: 7-12-21-22 Aralık teorileri..
.D yani 21 aralıktan itibaren karanlıktamı yaşıcaz:Dölene kadar cünkü yazıyor fotonk uşagında 1 günün 151 yıla denk geldigi .
✈Yapabildiklerim
✔Psi Wheel ✔Kaşık Bükme ✔Pyrokinezi ✔Lucid Dream
✈Yapamadıklarım
► Levitasyon ► Biokinezi ► Aerokinezi ► Astral Seyahat
✈Deneniyor
► { Biokinezi }
✔Psi Wheel ✔Kaşık Bükme ✔Pyrokinezi ✔Lucid Dream
✈Yapamadıklarım
► Levitasyon ► Biokinezi ► Aerokinezi ► Astral Seyahat
✈Deneniyor
► { Biokinezi }
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Her konuyu da hortlatmayın ama artık!
- kimsetutamaz
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Bu gün 19 aralık ve bişey olmadı (Allah'a şükür) :D 21 aralığa bakcaz şimdi :D
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- krebk
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cuma günü okula gitmemeyi düşünenler var mı ?:D
-
yapmayın arkadaşlar ben size bunun var olmadığını kanıtlayabilirim ama siz bana bunun var olduğunu kanıtlayamazsınız yok öyle bir şey :D herşey kapitalizmin yeni bir kaousu sadece mantığını kullanan birisi çok basit bir şekilde bunu çözebilir ;)
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
öncelikle "şey" her zaman ayrı yazılır. ben sana kıyamet kopacak demedim ve çoğu teori kanıtlanabilir. peki kanıt sence gerçeği her zaman yansıtabilir mi ? kapitalizmle nasıl bağdaştırdıysan harbiden helal olsun yani olayın kapitalizmle hiç bir alakası yok. öğrendiğin yeni kelimeleri her zaman kullanmak zorunda değilsin, işin derinine inmeden kullanma. 1 gün 20 saat kadar bir zaman kaldı. boşuna atıp tutmayalım istersen.herneyse yazdı:yapmayın arkadaşlar ben size bunun var olmadığını kanıtlayabilirim ama siz bana bunun var olduğunu kanıtlayamazsınız yok öyle bir şey :D herşey kapitalizmin yeni bir kaousu sadece mantığını kullanan birisi çok basit bir şekilde bunu çözebilir ;)
bunların haricinde olayın mayalarla hiç bir alakası yok 21 aralıktan sonra bir blog oluşturup her şeyi belgelerle önünüze sereceğim. sadece bekleyelim ve görelim diyorum ben
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
hureanPsik0z yazdı:öncelikle "şey" her zaman ayrı yazılır. ben sana kıyamet kopacak demedim ve çoğu teori kanıtlanabilir. peki kanıt sence gerçeği her zaman yansıtabilir mi ? kapitalizmle nasıl bağdaştırdıysan harbiden helal olsun yani olayın kapitalizmle hiç bir alakası yok. öğrendiğin yeni kelimeleri her zaman kullanmak zorunda değilsin, işin derinine inmeden kullanma. 1 gün 20 saat kadar bir zaman kaldı. boşuna atıp tutmayalım istersen.herneyse yazdı:yapmayın arkadaşlar ben size bunun var olmadığını kanıtlayabilirim ama siz bana bunun var olduğunu kanıtlayamazsınız yok öyle bir şey :D herşey kapitalizmin yeni bir kaousu sadece mantığını kullanan birisi çok basit bir şekilde bunu çözebilir ;)
bunların haricinde olayın mayalarla hiç bir alakası yok 21 aralıktan sonra bir blog oluşturup her şeyi belgelerle önünüze sereceğim. sadece bekleyelim ve görelim diyorum ben
pixies forever <3<3