21 Aralık... Fikirleri Alalım

Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: 21 Aralık... Fikirleri Alalım

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

Bana göre söylemek gerekirse evet kesinlikle 2012 tarihinde bir şey olacak.İnsanlar güneş ışığının yok olmasını beklerken güneşin varlığından bile haberdar olmadığını görecekler.Herşey o kadar mucizeviyken hayatta mucizeler beklemenin hata olduğunu görecekler.Doğru farkındalıkları artacak.Söylenen herşeye kanıt olmadan inanmamayı öğrenecekler.Öfkelenecekler kandırıldıkları için,boşuna heyecanlandıkları için,şirinceye ve fransadaki köye giden kişiler boşuna endişelendikleri için...Daha sonra filmlerin insanları ne kadar etkilediğini farkedecekler.Boşuna heyecan ve adrenalin aramanın amaçsız olduğunu gerçek hayatın zaten adrenalin ve heyecan olduklarını öğrenecekler.Kur'an da başka şeylerden bahsedilirken anlamının ne kadar çarpıtılabileceğini ve bilgisizlikten ne kadar kolay kandırıldığını anlayacaklar.Kim bilir belki bunları farkeden kişiler araştırıcak ve bilimle uğraşacak.İnsanların cehaletiyle ve bunlarla eğlenenlerle savaşacak.Kılıçla değil tabi ki kalemle ve akıl ile...

Belki önyargılı yaklaşmış olabilirim.Bu konunun bu kadar çok ortaya konulmasından mıdır pek bilmiyorum.Bunlara inananların hepsine cahil de demiyorum.Sonuçta ben de 2 sene öncesine kadar kıyamet senaryolarına inanan bir kişiydim bu yüzden sizi aşağılamaya hakkım yok.Bundan önce bu düşüncelerinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum ve size saygı duyuyorum ama konuya bir de bu açıdan bakmanızı tavsiye ederim...
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.

Kullanıcı avatarı
KhornE

Okunmamış mesaj gönderen KhornE »

kıyamet kopmaz diyemem onu allah bilir :D ama kıyamet alametleri daha ortaya çıkmadığından ve 7 büyük kıyamet alametininde bir anda olmayacağını bildiğimden o gün kıyamet kopmayacak diyebilirim(allah bilir tabi).zaten deccal dünyaya gelmesi lazım ve, 30 gün dünyada kalacak, deccalinde biz kim olduğunu o sırada biliyor olacağız. Bu yüzden muhtemel 21 aralık kıyamet günü değil. Zaten bana kalırsa insanların kıyametten kastı, bir çok insanın ölmesi belirli bir kısmın yaşamasından ibaret. Öyle olmasa miilet şirince köyünde veya fransada toplanmazdı, oraya nuhun gemisi gibi bir geminin gelip onları kurtaracağını söylüyorlar. Ha nasıl olur size anlatayım, bize 2 senedir 21 aralık 2012 diye söylentiler,dedikodular yaydılar, büyük devletler isterlerse insan ırkının %90 ını yok edip, geriye kalanlarla dünyayı sürdürebilirler. Hatta bir gün bu günün geleceğini düşünüyorum, sonuçta elimizde ki yenilenemeyen kaynaklar azalmaya başladı, nufüs ta artınca bu olay gerçekleşebilir ve şirince ve fransanın köylerine kaçan insanlarda bu sayade orada kalarak zarar görmemiş olur. Nasıl mı insanları öldürürler? Onuda anlatayım, hayatımız boyunca hem tv, hem radyo hemde bilgisayar kullanıyoruz, billboardlarda reklamlar görüyoruz, gittiğimiz alış veriş merkezlerinde müzikler çalıyor, insanlar bunu kötüye kullanabilir. sübliminal yolla bilinç altını hipnoz ederler ve günü geldiğinde insan kulağının duyamayacağı ama beynin farkedeceği bir frekansta dünyaya bir ses yayarlar ve bu ses insanların bilinç altını önceden dinlediği müzikler ve gördüğü şeyler yüzünden hipnoz olduğundan onları tetikler, bu tetiklenen kişilerde gidip toplu intihar yapabilirler, bu şu an ki şartlarda olmayacak bir durum değil buna inanabilirsiniz. Ve belirli yerler olur, oralarada bu frekanslar etki etmez,bu sayede insanlığın bir kısmı kurtulmuş olur. Nerden biliyorsunuz siz doğmadan önce size ne dinlettiklerini veya vücudunuza ne enjekte ettiklerini?. Herneyse, tekrar 2012 ye gelecek olursa bir çok devlete uzay gemileri dağıtılıyor diye duydum, sahte ufo saldırısı, daha doğrusu sahte uzaylı saldırısı gerçekleştirileceğini duydum, buda 21 aralığı bekleyen şeyler arasında olabilir ama bunu ne 21 aralıkta yaparlarmı bilmem. Bunun haricinde adem çağına gireceğimizi ve foton kuşağı sayesinde aydınlanacağımız düşünülüyor, belki bu bir ihtimal olabilir(benim büyük bir düşüncem bu yönde), bu olursa insanların dna sıda değişecek, ama bilmeniz gereken bir şey var, bir insan dna sını değiştirmek o kadar kolay değil, dna sını değiştirseniz bile ona değilde ondan sonraki nesle( örneğin adamın çocuğuna) etki etmeyeceğini bilemezsiniz, yani o adamada etki edebilir doğrudan, yada taşıyıcı olarak oğluna torunlarınada etki edebilir. 2. bir ihtimal bu aydınlanma döneminden biz yararlanmayabiliriz, şu şekilde; nasıl ki indigo veya kristal çocuklar bir dönemi kapsıyordu, bundada aynı şekilde etki gösterebilir. Yani 21 aralık 2012 den sonra doğan tüm çocuklar aydınlanmış olur ama ondan önce doğmuş insanlar yine aynı kalır, dolayısıyla 21 aralıktan sonra doğmuş çocukların DNA larıda değişmiş olur(en mantıkla gelen bu bana, en ideal düşüncem diyebilirim),bunun yanında bu aydınlanma sürecinden önce 6 günlük bir elektrik kesintisinin olacağı söyleniyor, belki olabilir ama bu elektirik kesintisinin niburu gezegeninin neden olacağı söyleniyor ki bu %99 yalandır, neden mi? eğer niburu bunu yapsaydı, şu an gökyüzüne baktığınızda çoktan niburu gezegenini görmeniz gerekirdi, eğer niburu elektrikleri kesecek kadar yada dünyayı yok edecek kadar yaklaşsaydı onu yaklaşık 3-4 ay öncesinden rahatlıkla görebilirdiniz, %99 demiştim az önce, bunun sebebi, bir toz bulutunun gezegeni kapamış olması yada farklı bir boyuttan bir anda gelmesi olabilir düşüncemle %1 lik değeri ayırdım. Bunun dışında gezegenlerin tek bir sıraya dizileceği söyleniyor, evet buda bir yalandır, nasa bunu yalanladı böyle bir bilgi yok. Ayrıca 6 günlük bir güneş tutulmasının olacağıda söyleniyor ki bu da bir uydurmadır, isteyenler güneş tutulması tarihlerine bakabilirler internetten, 21 aralıkta veya daha ilerisine yakın bir tarihte gözüken her hangi bir güneş tutulması bulunmamakta, internetten bakarsanız 100 hatta 200 yıl sonrasına kadar olacak güneş tutulmalarını tarihleri ile birlikte bulabilirsiniz. Uzun bir yazı oldu ama okursanız güzel bilgi edinebileceğinizi düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Yazının hepsini okudum.Önce kıyamet kopacak dediler.Sonra tabi ki kıyamet söyledikleri yalanlara ağır geldi.Sonra kıyamet değil insanlığın sonu gelecek insanlık evrim geçircek dediler.Dna ları işin içine katarak bilimselliği arttırdılar.Bu arada kıyamet göz açıp kapayınca kadar olup bitecektir.Böyle doğa üstü olaylar olsa bile gözümüzle göremeyeceğiz yani.Foton kuşağı deniliyor.Bana göre buda koca bir yalan.Önceki yorumumdada yazdım zaten.Birşeyin olacağı varsa zaten insanların hiç beklemediği bir anda olur.Şu dünyada en büyük doğal afetlerden tutun en küçük rastlantılara kadar hangi olay planlı oldu ? Hiçbiri.Bu kadar uzatmayacaktım aslında.Yazı uzun olmuş üşenmeyip herşeyi anlatmışsın.Eline sağlık. :)
Electro Matt
Yaşadığınız İl: 14 Bolu
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen Electro Matt »

18 aralık ta 3 günlük dünya esprisi yapmasınlar da... :D
BATERİ ÇALARAK DA MEDİTASYON YAPILABİLECEĞİNE İNANIRIM :D
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

21 aralıkta doğal bişey olmayacak. dünya nüfusunun azaltmak için yüzde 10 ihtmalle sahte istila yapıcaklar veya haarpla deprem falan yapıcaklar ve 21 aralığı bahane edicekler. yüzde 90 hiçbişey olmuycak.
pixies forever <3<3

Kullanıcı avatarı
UsTr

ozina yazdı:21 aralıkta doğal bişey olmayacak. dünya nüfusunun azaltmak için yüzde 10 ihtmalle sahte istila yapıcaklar veya haarpla deprem falan yapıcaklar ve 21 aralığı bahane edicekler. yüzde 90 hiçbişey olmuycak.
Bencede 21 aralık gününü bahane edip her türlü kötülüğü yapacaklar.Nasıl olsa ortada suçu üstelenen bir gün var.21 aralık.Kim ne yaparsa yapsada suçlu 21 aralık olacak.Katliam yapsalar bile 21 aralık günü olduğu için normaldir gibi birşey olacak.Yani 21 aralık asıl kötülükleri,savaşları belki katliamları yapacak olanlara kamufle olacak. :)
Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

22 Aralık günü buraya gircem ben size demiştim bişi olmıcak die die yazcam :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)
Kullanıcı avatarı
krebk
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen krebk »

21 aralık ta bence burada curcuna olucak herkes ölücezmi felan diye konular açıcak :S
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

krebk yazdı:21 aralık ta bence burada curcuna olucak herkes ölücezmi felan diye konular açıcak :S
öyle konu açanlar süresiz banlanmalı :(
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
UsTr

ozina yazdı:
krebk yazdı:21 aralık ta bence burada curcuna olucak herkes ölücezmi felan diye konular açıcak :S
öyle konu açanlar süresiz banlanmalı :(
İdam edilmeli diye yazardım da kalpsiz gibi görünmek istemiyorum. :)

“Koruyucu” sayfasına dön