Süper Trans' da Keşfettiklerimiz !

Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Kullanıcı avatarı
WindMatters
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: SüperTrans: Parçaları Birleştirmek!

Okunmamış mesaj gönderen WindMatters »

ÖM. ne bir bakar mısın?
~~ "When you base your expectations only on what you see, you blind yourself to the possibilities of a new reality."

Kullanıcı avatarı
TelekinetikAkim
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen TelekinetikAkim »

Merhabalar. Bahsi geçen nefes alıştırmasını bır denedim. Zamanla ilgili herhangi birşey olmadı, ancak bunun dışında kalp atışlarımı daha net hissetmeye başladım ; başım ağrımaya başladı ve daha fazla devam etmeden telefondan saate baktım. Dört dakika geçmişti ve alıştırmayı yaparkende sesler duymaya devam ettim. Bu olay tamamen nefes alma şekliyle mi ilgili yoksa bu konuyla bir bağlantısı mı var ? Alıştırmaya başlamadan önce düşündüm ; 3 kere üst üste 3 saniye sayacağım ve her 3 kere 3 saniye sayışımda kaç tane yaptığımı sayacağım. Kesin karıştırırım diye düşündüm. İlk başlarda aldığım her nefeste ve tuttuğumda 3 saniye sayıyordum. Sonra onu bıraktım, saymama gerek yok diye düşünerek sadece toplamları saymaya başladım. Sonra onuda bıraktım ve bir şeyler düşünürken nefes almaya devam ettim. Ama 3 saniyenin benim için çok kısa olduğunu düşünüyorum.
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias

A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya

Deneyler ile Geçecek Bir Gece

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

Şuanda 18 Nisan Cuma Günün son dakikalarını yaşıyoruz. (23:30)
Bu Mübarek geceden Tüm site arkadaşlarımıza öncelikle Hayırlı Akşamlar...
19 Nisan Cumartesi günün gecesi yani Cumartesiyi Pazara bağlayan gece deney gecesi olarak belirledik. Bu deneyin konusu tahmin edilmesi zor olmayacağı gibi SüperTrans...
Yapılacak deneyler, Site içerisinde bu konuda paylaşılmış ve paylaşılması için bekletilen Bazı özel çalışmalardan oluşacaktır. Zaman sınırlaması yoktur. Böyle bir tarih seçilme sebebi, SüperTrans'ı Araştırma ve Oluşturma grubuna en uygun zaman olmasıdır. Size de uygun geliyor ise bu konuda aklınızda var olan fikirleri deneye dönüştürüp; geliştirmek, öğrenmek, alışmak veya en önemlisi oluşturmak amaçlı yaptığınız deneyleri ve sonuçları buraya rapor etmenizi rica ederiz. Bu deneyleri yapmadan önce Belirlenen bazı önemli durumlar var:
-Uykunuz olmamalı. Bu durumu sağlamak içinde Bu gece ve yarın gündüz saatleri içerisinde en az 1-2 saatlik uyku gerekmektedir.
-Aç ve susuz olmamalı, rahatsız etmeyecek şekilde kendinizi hazırlamalısınız.
-Deney Günün sabahı Nefes çalışması, Okumama (Bir kitap veya yazı alın önünüze; İlk başta bir hayal kurun ve yazıya bakın. Sonra hayal kurmadan yazıya bakın ama okumamaya çalışın.) çalışması gibi çalışmalar yaparak bir nevi hazırlık (Antrenman) Yapmış olmalısınız.
-Kafanızı sıkacak bir olay, his, duygu barındırmamalısınız.
-Herhangi bir yeriniz ağrıyorsa; Deneylere başlamadan önce ağrı kesici atılmalı veya deney bir gün ertelenmelidir.
-Gün içinde gözler fazla yorulmamalıdır.
# Yorgun Olabilirsiniz. Nasıl mı?
Yorgun olduğumuz zamanlar kafamızı bir yere dayasak uyku bastırır. Bu herkeste olan olağan bir durumdur. Yorgun durumlarda uykunuz gelmiyor ise (yani uykunuzu almış iseniz) Trans (Dalgınlık) Haline çabuk girebilirsiniz. Bu denenmiş ve kesin sonuç alınmıştır. Bu yüzden kendinize fazla yüklenmeden ister Sabah uykusuna yatmadan önce isterseniz sabah uykusundan sonra Kendinizi, Vücudunuza çok aşırı yüklenmeden kendinizi yorabilirsiniz. Uyku öncesi yaparsanız (Bu daha çok tavsiye edilir.) Hem uyandığınızda yine yorgunluk hissedersiniz fakat uyku sorunu gider.

Tüm bu durumlara olabildiğinizce dikkat edip önlem aldıktan sonra akşam, Belirlediğiniz deneyleri yapıp olası her türlü sonucu kaydedip, burada sunmanızı önemle rica ederiz.
Yarın veya belirleyeceğiniz herhangi bir gün bu deneyi yapacağım diyorsanız bunu bize sağ altta bulunan "Teşekkür Et" Butonuna basarak kolay şekilde ifade edebilirsiniz.
#Her Türlü Düşünce Önemlidir.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN
Kullanıcı avatarı
GEN-X

TelekinetikAkim yazdı:Merhabalar. Bahsi geçen nefes alıştırmasını bır denedim. Zamanla ilgili herhangi birşey olmadı, ancak bunun dışında kalp atışlarımı daha net hissetmeye başladım ; başım ağrımaya başladı ve daha fazla devam etmeden telefondan saate baktım. Dört dakika geçmişti ve alıştırmayı yaparkende sesler duymaya devam ettim. Bu olay tamamen nefes alma şekliyle mi ilgili yoksa bu konuyla bir bağlantısı mı var ? Alıştırmaya başlamadan önce düşündüm ; 3 kere üst üste 3 saniye sayacağım ve her 3 kere 3 saniye sayışımda kaç tane yaptığımı sayacağım. Kesin karıştırırım diye düşündüm. İlk başlarda aldığım her nefeste ve tuttuğumda 3 saniye sayıyordum. Sonra onu bıraktım, saymama gerek yok diye düşünerek sadece toplamları saymaya başladım. Sonra onuda bıraktım ve bir şeyler düşünürken nefes almaya devam ettim. Ama 3 saniyenin benim için çok kısa olduğunu düşünüyorum.
Saniyede herhangi bir sınırlama yoktur kesinlikle. Siz kendinize istediğinizi belirleyebilirsiniz.
İnflames'ın Nefes alıştırma tekniği ile sizin tekniğinizin farklı olması, Farklı sonuçları da beraberinde getirdi. Nefes alıştırmalarında süre uzayınca çok farklı şeyler oluyor. Bunu deneyimleyebilirisiz. Bir nevi OtoHipnoz durumuna geçiyorsunuz ve zaten OtoHipnoz, bizim SüperTrans'ın bulunmasındaki en önemli etken. Bunu deneyimlemek için yeni açılan: Deneyler ile Geçen Bir Gece Adlı yazıyı okumanızı, Deney sonuçlarınızı ister detaylı şekilde paylaşmanızı rica ederim. :)

#BaŞaRıYaKıN
Kullanıcı avatarı
Gipsy Danger_X3
Yaşadığınız İl: 70 Karaman
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: Deneyler ile Geçecek Bir Gece

Okunmamış mesaj gönderen Gipsy Danger_X3 »

Allah yolumuzu açık eylesin kardeşim.
Sonuçları merakla bekliyorum.
İnşallah kayda değer bir teknik bulup SüperTrans'ı tamamiyle su yüzüne çıkarırsınız.
What wasn't destroy you, leaves you broken instead

Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

GEN X dediğim gibi yaptım 2 alıştırma bir tanesinde 20:00 da başladım öyle bir şeydi sonu sıfırdı ama ondan eminim 15 dakika olması gerekiyordu 20:07 oldu bir tanesinde kalktığımda yaptım. 08:17 di 08:27 oldu odaklanmama göre değişiyor ve sanırım şöyle oldu gece hemen hemen yarısında kulak çınlamsı başladı kulak çınlaması başlayınca sanırım zamanı durduruyorum. sabahleyin de kulak çınlaması başladığında zaman yavaşladı ya da durdu büyük ihtimalle
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
GEN-X

Inflames,
O anlarda ne hissediyorsun?

#BaŞaRıYaKıN
Kullanıcı avatarı
inflames

gerçekten çok farklı değil sadece kulak çınlaması sizdwen farklı sanırım normal süpertrans tekniğindeki gibi sizinle hemen hemen aynı hissediyorum
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
inflames

eğer süpertrans denen şeyin ne olduğunu tam olarak bulursak belki gözüm açık 3 4 saniye zamanı durdurabilirim. sonra geliştiririm kim bilir bir de cyrokinezi ile uğraşan biri varsa söyler misin bana yardım etsin nasıl kontrol edilir falan diye sonunda bir şeye yeteneğim var :D
Kullanıcı avatarı
GEN-X

inflames yazdı:eğer süpertrans denen şeyin ne olduğunu tam olarak bulursak belki gözüm açık 3 4 saniye zamanı durdurabilirim. sonra geliştiririm kim bilir bir de cyrokinezi ile uğraşan biri varsa söyler misin bana yardım etsin nasıl kontrol edilir falan diye sonunda bir şeye yeteneğim var :D
Yaptığını bildiğim kimse yok :)

#BaŞaRıYaKıN

Kilitli