Enis abi Hoşgeldin.. =) İnşallah Telekinezide hızlı bir şekilde ilerlememize yardımcı olursun.. (^^,) Senin aramıza katılamana çok sevindim hakkaten.. =))
[yaa o TVnin rengini nası değiştirdin abi yaa?.. bize de öğretsen?... :$ ]
Enis Talas canlı yayında!(bugün)
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Re: Enis Talas canlı yayında!(bugün)
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
- ddemmahum
Prof olduğumu iddia etmiyorum ama sanırım cevap verebilirim..:)Askem0 yazdı:Simdi Benim Anlamadığım Bisey Var. ßir Kaç Soru Sorucam Cvp Plz ;
1. Telekinezi sadece İlizyondan ibaretmi yoksa Böle Bişey Varmı ?
2. Kaşık bükmek ilizyonmudur. Yoksa Gerçektende kaşık bükmek Varmıdır ?
3. Ben aliminyumfolyoyu oynatabiliyorum Peki Bu telekinezimidir yoksa Başka bişeymidir ?
4. Uri GEller Bir sahtekarmı yoksa Gerçekten Yaptığı işler Telekinetik güçten ibaretmi ?
5. Enis Abinin yaptıkları Veya fenomen televizyon programında yapılanlar İlizyonmu Yoksa Gerçek OLayLarmı ?
6. Kalp Durdurma die Bi olay Olabilirmi ? Yoksa sadece İlizyonmu ?
7. İnsan vucudundaki telekinetik güç Sınırlımıdır ? yoksa seviyeler atladıkça Çok daha Güçlü Bi konuma Gelibilirmi ?
ArkadaŞlar Bu Sorularıma Cvp Vericek Kişi Prof. Olsun. Çnki Bu Sorular Kafamı Çok Karıştırdı. Ltfen İlgilenenlere DuyruLUr..
1-)Telekinezi gerçektir..
2-)Kaşık bükmenin ilizyonla yapılan yollarıda var ama telekineziyle de yapabilirsin..Ama bu güçlü bir kontrol ve enerji gerektiriyor..
3-)Kesin bir şey diyemem ama telekinezi olabilir..
4-)Bazıları Uri Galler hakkında gerçekten yapıyor diyor bende öyle düşünüyordum..Ama sonradan ferdi abi (fenomen) kesinlikle ilizyonist dedi bende inandım :D
5-)Bilmem :D..Enis Talas doğrusunu bilir :D..
7-)Geçmişte yaşamış büyük alimler insanın istedikten sonra her şeyi yapabileceğini söylemiştir..Tabii kendi fıtratına ve Allah'ın kudretine ters düşmemek suretiyle..Burdan anlayacağımız da şudur:İnsan belki telekinetik güçle bir arabayı uçurabilir ya da patlatabilir ama güneşi yok edebilecek ya da dünyayı yerinden oynatabilecek güce de sahip değildir..
Umarım yararlı olmuştur bu cevaplar.. :)
::Welcome to home Bruce::
-
vayy be sorulara bak alimin folyo hee :D