YETENEK SİZSİNİZDEKİ İRANLI ARKADAŞI İZLEYİN !!!

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Re: YETENEK SİZSİNİZDEKİ İRANLI ARKADAŞI İZLEYİN !!!

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

bnce adam milletin düşüncelerini kontrol ediyor ve onu çekemeyenler çok tahtanın arkasında yazsa ne olur dvdyi mi deiştirdi adam son dakikada ??? geriye kalan tek ihtimal acun medyanın reyting oyunu ama büyük bir kanalda büyük bir prestije sahip olup bu riski göze almak zor bir kaç sene sonra bu bir şekilde ortaya çıkarsa sarsılan güveni hiç bir şekilde toparlayamazlar ..... ve adamın duruşu sahte değilse bayağı bir farkındalık sahibi olduğu belli ayrıca benimde aklımda bir soru vardı madem tahtadan görebiliyor %100 doğru yapıcak neden dvdyi verdi ama düşününce şovun enteresanlığını artırmak için yaptığını sanıyorum ben ne çok yazdım yha tmm sustum artk xD
Nothing Else ...

Kullanıcı avatarı
_SuPeRNaTuRaL_

Okunmamış mesaj gönderen _SuPeRNaTuRaL_ »

ikea ya katılıyorum insanların düşüncelerini kontrol ediyor olabilir böyle bir şeyin mümkün olduğunu bilimi takip edip düşünce hakkında araştırma yapanlar bilirler.
beyhanozturk
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen beyhanozturk »

adam gösteri öncesinde bile olucakmı olmicak mı diye şüpheli ve bunları yapmak 2 yılını almış bence bir çok ilizyoniste taş çıkartmış :) ve o videoda öyle nasıl durmuşsa profesyonel
picolos
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen picolos »

elemanın yaptıklarının telekineziyle uzaktan yakından alakası yok tamamen ilzyn...
Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

alakası yok mu demek sandıkta olan makina bir güzel yazdı kurdelesini taktı ve rulonun içine koydu haa way ne akıllı makineymiş adamı çekemeyenler iddiaları ortaya atıo bazılarıda inanıp gaza gelio çok kolaysa söyleyenler yapsın yapamıolarsa emeğe saygı ...
Nothing Else ...

thedarks

Okunmamış mesaj gönderen thedarks »

Bu yazılar bana ait değildir. Sadece okuduğum bir yazıyı paylaşıyorum. Paylaşmadan önce Telekineziye inandığımı fakat Aref in kaşık bükme olayında sadece telekinezi yapmadığını,Yaptığı olayın şu sitede video bir biçimde anlatıldığını söylemek istiyorum. Bu videoyu izledikten sonra
Aref in ilk numarasında ki kaşık bükme videosunu izleyin ve kaşığı nasıl büktüğünü görün. Telekineziye inanan biri olarak, Aref'in sunuşunu beğendim, Fakat telekinezi yeteneğinin olmadığını gördüm. Video burda: http://www.ehow.com/video_2379540_intro ... nding.html
video nun hilesi de burada http://www.ehow.com/video_2379541_spoon ... magic.html bu da Aref'in kaşık bükme numarası olan gösteri http://www.youtube.com/watch?v=lDMiyHgE ... re=related burada da hilesinin anlatıldığı bir video daha var. Telekinezi olayı hariç gerisi ile ilgilenmiyorum ama merak eden arkadaşlar vardır diye ilk gösterisinin hilesinin anlatıldığı video var. http://www.youtube.com/watch?v=H-MxOZmonx8 Telekinezi ye inanan ve yapabilen biri olarak bu video yu gördükten sonra aa sadece hileymiş demeyin telekineziye inanmaya devam edin telekinezi var.

Buda 2. gösterisinin sırrının anlatıldığı video. Ben sadece meraklısına paylaşıyorum. Aref'in sunuşu ve bu kadar rahat yapması gerçekten göseriyi güzelleştiriyor. Başarılarını görmekten mutluluk duyarım. Unutmayın Telekineziyi hava atmak gösteri yapmak için istemeyeceksiniz. Beyninize kanıtlamak için isteyeceksiniz. İyi günler başarılar.

Süslemelerle Aref güzel bir şov yapıyor, bir şeyler olduğunu hissettiriyor kendisini tebrik etmek lazım! Sahne arkasında bir arkadaşı var kağıda Acun ve diğerlerinin söylediğini o anda yazıyor. Dikkatlice seyrederseniz yukarda duran sandığı indirmeden önce sandığı koyacağı tekerlekli masa ortada yok. Ne zamanki gazete yırtma sahnesi başlıyor masa o sırada getiriliyor. Fakat o sırada kamera seyirciyi gösterdiği için kimse fark etmiyor, salondakilerin de dikkatine göre fark edenler olabilir.

O TEKERLEKLİ MASA 10 CM civarında bir kalınlıkta onun içine koyuyor ve sahneye getiriliyor. Üzeri açılabilir olduğu için Aref üzerine gazete koyarak açılır olduğunu seyircinin fark etmemesini sağlıyor. Daha sonra sandık inerken son anda gazeteyi yere atıyor. Dikkat edin sandıktan kendisi alıyor.

SANDIĞIN ALTI DA AÇILABİLİR. Dikkatli bakarsanız masayı çevirirken kenarındaki düzenekle aradaki kısımları açıyor ve sandıktan alır almaz aceleyle sandığı kapatıyor, kıza göstermiyor. Gazete yırtma parçaları koyma filan güzel bir göz boyama ve dikkat dağıtma sahnesi. Bu yazıyı okuduktan sonra dikkatlice seyrederseniz ne kadar basit olduğunu anlarsınız! Gazete parçalarını poşete koyduğunda aslında elinde iki poşet var. Ancak, kıza gözlerini kapattırdığı için kıza da olayı fark ettirmiyor. İlk bölmeye kızın yırttığı parçaları koyuyor, daha sonra cebinden önceden yırtmış olduğu kendi parçasını, “Karıştırıyorum bakın” diyerek ve DİĞER POŞETE KOYUYOR!

Kıza, “Gözünü kapat ve çek” diyor. O kadar uğraşıyor ki elini sağa sola götürüyor ancak ön gözdeki kağıtlar hiç kıpırdamıyor, dikkat edin!!! En sonunda tek parça olan Aref’in koyduğunu alıyor. Onun üzerinde ‘Kader’ ve ‘Konut’ yazıyor. Kız, konutu seçseydi, ‘Bildim’ diyecekti, zarfı açtırmayacaktı, ya da kaderi kimse değiştiremez gibi sözler söyleyerek cd’yi açacaktı! (Zaten cd’de iki kelime söylüyor dikkat!)

Şova başlamadan önce, bilemezsem zarfı açın, diyor. Bu açıklamanın ardından tekrar dikkatlice izleyin… Göreceksiniz. Olağanüstü güçler ya da sezgiler değil sadece küçük teknik yardımla oluşturulan güzel bir şov. Kendisini takdir ederiz. Eğer siz de yeteneğinize inanıyorsanız, bu kutuya sahip olabilirsiniz.
alperoost

Okunmamış mesaj gönderen alperoost »

ben o kagıdı şova etkileyicilik kazandırmak için açtırdıgını düsünüyorum.o zarf acılmasaydı sovun pek bir özelligi kalmazdı...
Kullanıcı avatarı
lifeto

Okunmamış mesaj gönderen lifeto »

criminal_1994 yazdı:Bence programın kurguladığı bi yalan :D fake çok basit numaralar :D fake fake fake :Dönceden ters çevirdiğim kart yok önceden yazdığım rakam resmen fake bu kadar koyun mu türkler :d
Tebrik ederim kardeşim :) Simdi tartısma olur diye sesimi cıkartmamıstım ama .. nesneleri hareket ettirme yeteneği birazda olsun gelişmiş .. ama inanmıyorum yinede .. ve o kadar mader yaptıgı sacmalıklar tamamiyle fake .. araştırın görün ..
Ve böyle insanlar arıyorsanız .. işini iyi yapan birisini bulun ..
Criss angel mesela ? adam ilizionist .. hiçbir ilizionunu bulamıyorlar aksine o kendisi acıklıyor? ;)
Ve bu arada arastırmalarıma göre cris angel telekinezi ve diğer dallarında gercekten aşırı başarılıymış ..
Telekinezi ve türlerine ilgim çok .. Bana rehberlik etmek isteyen üstadlar msn mi eklerse sevinirim, Birinin yol göstermesi beni daha iyi yerlere getirir .. Aranızda/Forumda olmak güzel birşey (: İyi Forumlar ..
misafir54

Okunmamış mesaj gönderen misafir54 »

Arkadaşlar bu arkadaş ilizyonist boşuna heveslenmeyin...
Kullanıcı avatarı
merhamet62

Okunmamış mesaj gönderen merhamet62 »

fakme ne ayak adam olayı hakıylas yapıor hem telkınazi hem ilizyon bu yuzden tamamına yalan demek yanlıs olur akdsı gı nası lbüktü altından turak dokunmadı bile adam baya gelişmiş tabi birazda işin ilzyonu olucak kanala alaksı yok adama zatwn soruyorlar gösteri öncesinde adam orda KADRRE DİYOR :) VE GÖSTERİDE AKSET KADER VAR SIRF CD OLYI OLSUN DİE KONUT OLDU..HİLESİNİ AÇIKALYAN UYANIKALAR.. aslında derin uykuda olan uyanıklar/kcy
bazı seylerş hesaplamıor
TELEKİNAZİ. AKDEMİ
==KATILIM ŞARTLARI==
https://telekinezi.com.tr/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html
======AKADEMİ ADRESİ========
https://telekinezi.com.tr/telekinetik-akedemi-f121/