Astral Seyahat Korzay Koçak Tekniği
- coolugur
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
Re: Astral Seyahat Korzay Koçak Tekniği
Totemle geri dönüş nasıl oluyor onu anlayamadım? Totemle ne yapıyoruz da geri dönebiliyoruz.
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
-
- İletişim:
Astrale çıkmışsın fakat geri dönmüşsün. Bunu tam yapabilmek için vucudunun tam uyuşması gerekio. bedenini hisstmessen astrale daha rhat çıkarsın. Hatta meditasyon yapan bazı kişiler vucudlarına uyuşturucu iğneler sokarlar. Bu sayede vucudları uyuşur ve ruh bedenden daha çabuk ayrılır ve daha dinç olursunuz .)Amaterasu yazdı:Bende ne denedim ve yaşadıklarım şöyle oldu ,
korzay tekniğini uyguladım uyuşma ve hafif çınlama başladı , daha sonra bi kendimi görüyordum yani çıkmış oluyordum astrale birde gözlerini kapatınca göz kapanlarımızda cıkan garip garip şekiller vs onları görüyorum yani yarım astral gibi birşey oldu daha sonra uyuya kalmışım ancak gece rüyamda evde dolaşdığımı görüyordum odaya giriyordum hatta uçuyordum , sabah kalktıgım garip hissettim , acaba gördüğüm rüyamıydı yoksa , astral de bunları yapıp bedenime geri dönüp daha sonra bunlar aklımda kaldığı için uykumda bunları rüyamda mı gördüm ? yoksa astral içinde uyuyup astralde rüyamı gördüm binevi astral içi astral mı oldu ? baya karışık bir durum Korzaydan yorumlarını bekliyorum.
- Facebook Sayfası : Facebook.com/kocak.korzay
- Twitter Sayfası : Twitter.com/korzaykocak
KorzayKocak.blogspot.com
[color=#000000]INVISI[/color][color=#0000BF]BLUE[/color][/size]
KorzayKocak.blogspot.com
-
- İletişim:
Totemi astraldeyken kullanabilirsin. Kullanımı şöyle;coolugur yazdı:Totemle geri dönüş nasıl oluyor onu anlayamadım? Totemle ne yapıyoruz da geri dönebiliyoruz.
Astraldeyken totemini hayal et(geri dönmek istediğinde). Ve totemin bedendinin bi yerindeymiş gibi düşün. Örnek: Yüzük. Geri dönmek için astraldeyken yüzüğü hayal et ve parmağında hissetmeye çalış. Hissettiğin an bedenine geri döneceksindir ve büyük ihtimalle uyanacaksındır. Eğer uyanmazsan rüya görmeye başlarsın. Sonuçta bedenine dönmüş olursun ama
- Facebook Sayfası : Facebook.com/kocak.korzay
KorzayKocak.blogspot.com
KorzayKocak.blogspot.com
Korzay Koçak yazdı:Astrale çıkmışsın fakat geri dönmüşsün. Bunu tam yapabilmek için vucudunun tam uyuşması gerekio. bedenini hisstmessen astrale daha rhat çıkarsın. Hatta meditasyon yapan bazı kişiler vucudlarına uyuşturucu iğneler sokarlar. Bu sayede vucudları uyuşur ve ruh bedenden daha çabuk ayrılır ve daha dinç olursunuz .)Amaterasu yazdı:Bende ne denedim ve yaşadıklarım şöyle oldu ,
korzay tekniğini uyguladım uyuşma ve hafif çınlama başladı , daha sonra bi kendimi görüyordum yani çıkmış oluyordum astrale birde gözlerini kapatınca göz kapanlarımızda cıkan garip garip şekiller vs onları görüyorum yani yarım astral gibi birşey oldu daha sonra uyuya kalmışım ancak gece rüyamda evde dolaşdığımı görüyordum odaya giriyordum hatta uçuyordum , sabah kalktıgım garip hissettim , acaba gördüğüm rüyamıydı yoksa , astral de bunları yapıp bedenime geri dönüp daha sonra bunlar aklımda kaldığı için uykumda bunları rüyamda mı gördüm ? yoksa astral içinde uyuyup astralde rüyamı gördüm binevi astral içi astral mı oldu ? baya karışık bir durum Korzaydan yorumlarını bekliyorum.
Peki saol çalışmalara devam birde gündüz deneyelim bakalım. teşekkürler
- burak999999
çok korku varmış yaa :S
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
ya tmm su döküldüğünü düşüncezde ben kendim için söylüyorum suyun geldiğini hissediyorum ama hemen çıkılmadığı için su süreklimi dökülcek(hiç bitmeden bardaktan sonsuzca boşalıp) yoksa aralıklı mı yani su biticek dolcak tekrar boşalcak nasıl olcak bi anlamadm xD önceden 1 kere çkmştm astrale oda 3-5 sniye srmştü kndimi görmştm hmn içeri girmştm xD
Nothing Else ...
-
her gün deniyorum .Bir sorum oLucak
arkadaşlar 3 harflilerin ve karabasanların goruldugunu ve korkarsak ole bıleceğimizi soyluyor ben ne kadar da ınanmasam onlar ınkar edıyor bır suphe oluşmaması için içimde size danışıyorum doğrumu ?
arkadaşlar 3 harflilerin ve karabasanların goruldugunu ve korkarsak ole bıleceğimizi soyluyor ben ne kadar da ınanmasam onlar ınkar edıyor bır suphe oluşmaması için içimde size danışıyorum doğrumu ?
amatör 

-
ya dediklerinizi yaptım gözlerim normalde sokaktan ışık geldiği için az aydınlık tam hissettim kulaklarım çınladı korkmaya heyecanlanmaya başladım tam geçiyordum galiba bıraktım ya güven veren bişi yok bu konuda 600 kişi falan ölmüş 3 harfli falan diyorlar...
-
Ya abi birkaç sorum var.
1.si;ölüm riski varmı.
2.si;geri dönememe riski varmı?
3.sü;bir yerde görmüştüm etrafınızda karabasan veya 3 harfli gibi şeyler görürsünüz diyordu.(bu varsa hiç yapmam)
4.sü;diyelim ki geçiş yaptık.Ve dışardayız.eşyaları haraket falan ettirebiliyozmu?(Korkutma amaçlı)
Bu sorularıma cevap verirsen sevinirim.
1.si;ölüm riski varmı.
3.sü;bir yerde görmüştüm etrafınızda karabasan veya 3 harfli gibi şeyler görürsünüz diyordu.(bu varsa hiç yapmam)
4.sü;diyelim ki geçiş yaptık.Ve dışardayız.eşyaları haraket falan ettirebiliyozmu?(Korkutma amaçlı)
- kara952
1.ölüm riski yoksadert1221 yazdı:Ya abi birkaç sorum var.
1.si;ölüm riski varmı.
2.geri dönememe riskide yok
3.buda yok
4.buda yok :D
bunlar benim bildiklerim, sen genede Korzay'ın cevabını da bekle :D
Dersin bitmesine sayılı dakikalar kala, öğretmenin "Çocuklar sorusu olan var mı?" sorusuna, "Var hocam..?" diyen kişi haindir.
-