Levitasyon [Benim Tekniklerim] Yoğun İstek Üzerine
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Levitasyon [Benim Tekniklerim] Yoğun İstek Üzerine
Sonuç olarak levitasyon yapılabiliyo yani anladım.Psi-wheel ile arasında bi mantık kurmaya çalıştımda ondan psi-wheeli kattım. Tabiki cisimleri oynatmanın son aşamasından sonra levitasyona geçicem sadece bi örnek vermiştim :D
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
JoLe* yazdı:Ben Sadece Telekinezi Sitelerine Üye Değilim.

-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Ben kağıdın her nefesimde hafifleştiğini düşünerek ve çok odaklanarak yapıyorum ama Levitasyona daha yeni başladım sadece kağıdı titretebildim .
. __________-Hiçbir Cisim Kaybolmaz Sadece Saklanır-__________.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Titretebildiysen helal olsun.Ama levitasyondan önce bence cisimleri itme,çekme,döndürme daha yararlı olur bence.Çünkü beyini geliştirmiş olursun.Ve levitasyon daha kolaylaşır.Sonuçta ağırlık çalışmadan dünya halter şampiyonu olunmuyo.Benzetmeyi anlamışsındır umarım...
-
Anladım :) Zaten daha çok gelişmem gerektiğini anladım :DUsTr yazdı:Titretebildiysen helal olsun.Ama levitasyondan önce bence cisimleri itme,çekme,döndürme daha yararlı olur bence.Çünkü beyini geliştirmiş olursun.Ve levitasyon daha kolaylaşır.Sonuçta ağırlık çalışmadan dünya halter şampiyonu olunmuyo.Benzetmeyi anlamışsındır umarım...
. __________-Hiçbir Cisim Kaybolmaz Sadece Saklanır-__________.
-
jole tesekkurler konu için boş oldugun zamn videolarnı beklıyorm :) iyi forumlar
-
- Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak
-
JoLe bu gidişle koymiycak gibime gelior
- delenamo
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Adam formu bırakcam demiş son ziyarete bakın 1 Mayıs 2012 ne videosu konuda geçen senenin zaten
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
-