Enerji çekmek veya Birine enerji Yollamak
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Enerji çekmek veya Birine enerji Yollamak
ya merak ediyorum tigin sen telekinezide ustalaştın mı ya da chi master falan mısın da böyle şeyler soruyosun. yani sadece meraktan.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Arkadaş öyle tipleri çok iyi bilirim.KAvga etmek için yer ararlar.Arkalarında bir dünya pislik ALLAH korkusu olmayan insan vardır.ŞEytan ne derse onu hemen yaparlar.Bİzim okuldada vardı bi tane.Durmadan bana sataşıyodu.Bişey söylüyodu.Yapmazsan döverim diyodu.Bak bunları yazarken fena oluyorum şuan.Ellerim titriyo.Çünkü o ALLAH korkusu olmayan şeytanın emirlerine uyan insan bana çok sataştı.Belki ben ondan güçlüyüm.Belki kavga etsem döverim.Bilmiyorum hiç kimseye vurmuşluğum yok.Ama yapamıyorum.ALLAH bana öyle bir cüsse vermiş ki 10 kişi devirir ama ben devrilmem.Ama bu cüssenin içine öyle bir kalp koymuş ki hiçbir canlıya zarar veremiyo.Olmuyo yapamıyom.Vuramıyom.O şeytanın her dediğini yapan tipler varya sırf senden 1-2 yaş büyük diye sana her istediklerini yapabileceklerini sanan tipler varya işte onlar acımasızlar.ALLAH onları imtihan ediyo.Ve nefisleriyle başbaşa kalıyolar.Onlarda kötülüğe doğru yol alıyolar.İşte o tipler senin dediğin tipler.O ALLAH korkusu olmayan tipler etrafta ALLAH'a inanıyorum,müslümanım diyo.Sonrada kafasına göre adam dövüyo,insanları birbirine düşürüyo.Kötülükten zevk alıyo.ALLAH korkusu olmayan insan ALLAH korkusu olup iyilik yolunda gidene böyle davranıyo.Şimdi sorarım sana sende o şeytanın emirlerine uyanlar gibi ALLAH korkusu olmadan onların cezalarını senmi vermek istiyosun.Onlar ağız burun kırıyo.Sen enerji ile acı çektiriyosun.Bir fark yok.İkiside acı veriyo.İkiside ALLAH'ın yarattığı kula zarar veriyo.Sana bir tavsiye vericem.Bu bahsettiğim tipler benim üstüme ne kadar geldiyse ben o kadar ALLAH'a yaklaştım.Ne kadar psikolojik olarak,ruhsal olarak yara aldıysam hep ALLAH'a dua ettim.Kötü alışkanlıklarımı bıraktım.Rabbime beni koruması için yalvarıyosam eğer ona ibadet edip,onun bana yasakladığı kötü alışkanlıklarımdan arınmak için uğraştım.Hala da uğraşıyorum.Nefis denen o şeyle her saniye mücadele ediyorum.O senin dediğin tipler varya nefislerine yenilip şeytanın eline kukla yaptıklarıdır.Şimdi sen gelmişsin bize böyle birşey söylüyosun:Senin onlardan ne farkın kaldı ? Seni dövdüler mi ? Yazılardan anladığım kadarıyla hayır.O zaman bırak hepsi ALLAH ından bulsun.Bırak ALLAH hepsini ahiret günü cehenneme yakıt yapsın.Sen iyi ol.Benim yaptığımı yap.Ne kadar kötülük görürsen o kadar iyiliğe yönel.ALLAH iyi olanı,haklı olanı daima korur.Eğer sen iyi olduğun halde sana bişey yapabiliyolarsa o şeytanın işidir.Ve ALLAH eğer onun sana yapılamsına izin verdiyse bir bildiği vardır.ALLAH bizim bilmediklerimizi bilir.Oh be bu vesileylede bende içimi döktüm.Konu için saol 1.5 yıllık sıkıntımın en az 1 yıllık bölümünü döktüm buraya.Dediğimi gibi sağ omuzunda duran melek iyiliklerini yazar.Sol omuzunda duran melek ise kötülüklerini yazar.Davranışlarını bırak.Kötü düşüncelerini ile yazarlar.Kötü düşünme.HEp iyi düşün.ALLAH'a havale et.Hep iyi düşün.İyi ol.Dediğim gibi ALLAH elbet haksızın cezasını verir.İyi ol.İyi düşün.İyi davran. :)
- Yalniz
Rabbim seni vekil kildim, sen nasil istersen oyle yap dyin... Olay bitmistir. :)
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
- delenamo
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
dememize bile gerek yok biz demesek ALLAH cezasını vermeyecek mi :)
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- Yalniz
verecektir elbettede, orda sen Allah'a olan güvenini göstermis oluyorsun.. :)
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
-
- Yaşadığınız İl: 11 Bilecik
Ya siz beni mesajlarımdan yanlış tanıdınız kavgacı degilim hatta dostluk, barışı severiim :D Ardak kardeşim ben daha usta değilim benim bu telkinezi ye başlayalı 1 hafta oldu daha, delenamo sen de sen konuşabiliyormusun diye sormuşsun evet Kazakça bayağı biliyorum onun dışşında Türkmence ve Özbekçe de öğreniyorum
Арғы Тегім Көктүрік, Жасасін Түріктер!!!
- delenamo
Kurslarına mı gidiyorsun ?
-
Yok kardeşim ben kendim öğreniyorum, Face de tanıştığım kazak, türkmen, kırgız, özbek, azeri arkadaşlar büyükler felan var onlardan yardım alıyorum
- delenamo
Bende öyle deniyeyim diyordum da yok olmaz falan dedim demek ki oluyormuş :D
-
Olur kardeşim yeter ki kendiine inan sonuçta biz TÜRK'üz bu dilleri konuşmak için ağız yapımız uygun, zaten birbirlerine de çok benzeyen dillerdir. Bak mesela benim imzam Kazakça
-