ehueh xD aynen ama ben bugün yapcam astralı o varlıkları görmek istiyorum çok merak ettim ama abdestli olcam tabe =)tequila yazdı:DeatH_StaiN yazdı:Biz pisikolokların başedemeyeceği hastalarız... :D
Astralldeyken bir anı..
- tequila
Re: Astralldeyken bir anı..
100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi, 10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur!
-
Tequila anladığım kadarıyla kafayı iyice cinlere takmışsın.Yok telekinezi yaparken filan aklıma geliolar.Bak onlar senle uğraşmıyolar sen onlarla uğraşıyosun.Sonra niye cinlerden korktum deme rahat bırak onları.Emin ol senden daha onemli işleri vardır...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- DeatH_StaiN
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
tequila bu astral muhabbeti her istediğinde yapılan birşey değil ve bizim diğer varlıklarla irtibata vs. geçmemiz günah
olarak biliyorum ben.
Eğer yapabileceğim ve bu olayda sabredebileceğim diyorsan astrali başardığın anda sadece odalarını gezinmeye çalış
Fakat şunuda unutmaki astrale çıkmaktan daha önemli olan düşüncelerini astral boyutta kontrol etmek..
olarak biliyorum ben.
Eğer yapabileceğim ve bu olayda sabredebileceğim diyorsan astrali başardığın anda sadece odalarını gezinmeye çalış
Fakat şunuda unutmaki astrale çıkmaktan daha önemli olan düşüncelerini astral boyutta kontrol etmek..
-
- İletişim:
cinlerle nasıl bağlantı kuruyorsunuz ki siz
- DeatH_StaiN
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Konu kaymaya başladı.....
-
- İletişim:
uf sen de imalı imalı açık konuş kaymaya falan ters ters konuşma bana
-
Arkadaşlar diyelim astrale çıktığımızda kötü bir şey bize zarar verdi, yaralandık veya öldük :) Bu veya karşımıza çıkabilecek herhangi başka bir şey bedenimize dönmemizi etkiler mi?
May the Force be with me. Sith Lord...
-
- İletişim:
bir de bir şey sormak istiyorum bazı sitelerde çıplak olarak yapın diyor bunun bir avantajı olur mu ayrıca aydınlık ortamda ve gündüz yapabilir miyiz
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
yok öyle bişe olmaz ;)tlok yazdı:Arkadaşlar diyelim astrale çıktığımızda kötü bir şey bize zarar verdi, yaralandık veya öldük :) Bu veya karşımıza çıkabilecek herhangi başka bir şey bedenimize dönmemizi etkiler mi?
-
Astral boyutta düşünceler gerçek olur sen kötü bişey düşünürsek kötü bişeyle karşılaşırsın aksi takdirde kötü bişeyle karşılaşmazsın.tlok yazdı:Arkadaşlar diyelim astrale çıktığımızda kötü bir şey bize zarar verdi, yaralandık veya öldük :) Bu veya karşımıza çıkabilecek herhangi başka bir şey bedenimize dönmemizi etkiler mi?