Astralldeyken bir anı..

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
tequila

Re: Astralldeyken bir anı..

Okunmamış mesaj gönderen tequila »

tequila yazdı:
DeatH_StaiN yazdı:Biz pisikolokların başedemeyeceği hastalarız... :D
ehueh xD aynen ama ben bugün yapcam astralı o varlıkları görmek istiyorum çok merak ettim ama abdestli olcam tabe =)
100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi, 10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur!

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Tequila anladığım kadarıyla kafayı iyice cinlere takmışsın.Yok telekinezi yaparken filan aklıma geliolar.Bak onlar senle uğraşmıyolar sen onlarla uğraşıyosun.Sonra niye cinlerden korktum deme rahat bırak onları.Emin ol senden daha onemli işleri vardır...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
DeatH_StaiN
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen DeatH_StaiN »

tequila bu astral muhabbeti her istediğinde yapılan birşey değil ve bizim diğer varlıklarla irtibata vs. geçmemiz günah
olarak biliyorum ben.
Eğer yapabileceğim ve bu olayda sabredebileceğim diyorsan astrali başardığın anda sadece odalarını gezinmeye çalış
Fakat şunuda unutmaki astrale çıkmaktan daha önemli olan düşüncelerini astral boyutta kontrol etmek..
samet
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen samet »

cinlerle nasıl bağlantı kuruyorsunuz ki siz
Kullanıcı avatarı
DeatH_StaiN
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen DeatH_StaiN »

Konu kaymaya başladı.....

samet
İletişim:

uf sen de imalı imalı açık konuş kaymaya falan ters ters konuşma bana
tlok

Okunmamış mesaj gönderen tlok »

Arkadaşlar diyelim astrale çıktığımızda kötü bir şey bize zarar verdi, yaralandık veya öldük :) Bu veya karşımıza çıkabilecek herhangi başka bir şey bedenimize dönmemizi etkiler mi?
May the Force be with me. Sith Lord...
samet
İletişim:

bir de bir şey sormak istiyorum bazı sitelerde çıplak olarak yapın diyor bunun bir avantajı olur mu ayrıca aydınlık ortamda ve gündüz yapabilir miyiz
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

tlok yazdı:Arkadaşlar diyelim astrale çıktığımızda kötü bir şey bize zarar verdi, yaralandık veya öldük :) Bu veya karşımıza çıkabilecek herhangi başka bir şey bedenimize dönmemizi etkiler mi?
yok öyle bişe olmaz ;)
Sleach

Okunmamış mesaj gönderen Sleach »

tlok yazdı:Arkadaşlar diyelim astrale çıktığımızda kötü bir şey bize zarar verdi, yaralandık veya öldük :) Bu veya karşımıza çıkabilecek herhangi başka bir şey bedenimize dönmemizi etkiler mi?
Astral boyutta düşünceler gerçek olur sen kötü bişey düşünürsek kötü bişeyle karşılaşırsın aksi takdirde kötü bişeyle karşılaşmazsın.

“Astral Seyahat” sayfasına dön