Düşüncelerini ben doğru yola sokamam.Onlar senin.Doğruyu ve yanlışı sen bilirsin.Ben sadece fikrimi söylerim.Ama senin düşüncelerini dopru yola sokan ben değilim sensin.Çünkü onlar senin düşüncelerin.Sen kontrol ediyorsun ve doğruluğuna yanlışlığına sen karar veriyorsun.Kimse senin yerine düşünüp bu düşünce yanlış bu düşünce doğru diyemez.Sadece sana fikrini söyler yada sana ışık tutar.Son kararı sen verirsin.Başkası değil sen. :)Msa yazdı:Kararım ne olursa olsun UsTr yorumunu okuyunca doğru yola giriyor düşüncelerim :DUsTr yazdı:En akıllı insan diye kimse birine teşhis koyamaz ki :D Akıl kavramının bir ölçüsü yada bir sınırı yok ki.Albert einsteinden daha akıllısı belki yaşıyo.Belki daha doğacak.Belki doğdu yaşadı ve öldü.En akıllı insan şudur yada budur tartışması yapılamaz ki :)
Duyduklarınıza inanamayacaksınız
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Duyduklarınıza inanamayacaksınız
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Yav ne güzel konuşuyorsun sen. :DUsTr yazdı:Düşüncelerini ben doğru yola sokamam.Onlar senin.Doğruyu ve yanlışı sen bilirsin.Ben sadece fikrimi söylerim.Ama senin düşüncelerini dopru yola sokan ben değilim sensin.Çünkü onlar senin düşüncelerin.Sen kontrol ediyorsun ve doğruluğuna yanlışlığına sen karar veriyorsun.Kimse senin yerine düşünüp bu düşünce yanlış bu düşünce doğru diyemez.Sadece sana fikrini söyler yada sana ışık tutar.Son kararı sen verirsin.Başkası değil sen. :)Msa yazdı:Kararım ne olursa olsun UsTr yorumunu okuyunca doğru yola giriyor düşüncelerim :DUsTr yazdı:En akıllı insan diye kimse birine teşhis koyamaz ki :D Akıl kavramının bir ölçüsü yada bir sınırı yok ki.Albert einsteinden daha akıllısı belki yaşıyo.Belki daha doğacak.Belki doğdu yaşadı ve öldü.En akıllı insan şudur yada budur tartışması yapılamaz ki :)
İMZA
İkna Edicisin Amacın ikna Etmek Bile Olmasa Yazını Okuyunca Senin Söylediğin Yola Geliyorum Hemen :DUsTr yazdı: Düşüncelerini ben doğru yola sokamam.Onlar senin.Doğruyu ve yanlışı sen bilirsin.Ben sadece fikrimi söylerim.Ama senin düşüncelerini dopru yola sokan ben değilim sensin.Çünkü onlar senin düşüncelerin.Sen kontrol ediyorsun ve doğruluğuna yanlışlığına sen karar veriyorsun.Kimse senin yerine düşünüp bu düşünce yanlış bu düşünce doğru diyemez.Sadece sana fikrini söyler yada sana ışık tutar.Son kararı sen verirsin.Başkası değil sen. :)
- Msa
- İletişim:
Aynen sadece ben böyle düşünmüyormuşum :DUchiha Sasuke yazdı:İkna Edicisin Amacın ikna Etmek Bile Olmasa Yazını Okuyunca Senin Söylediğin Yola Geliyorum Hemen :DUsTr yazdı: Düşüncelerini ben doğru yola sokamam.Onlar senin.Doğruyu ve yanlışı sen bilirsin.Ben sadece fikrimi söylerim.Ama senin düşüncelerini dopru yola sokan ben değilim sensin.Çünkü onlar senin düşüncelerin.Sen kontrol ediyorsun ve doğruluğuna yanlışlığına sen karar veriyorsun.Kimse senin yerine düşünüp bu düşünce yanlış bu düşünce doğru diyemez.Sadece sana fikrini söyler yada sana ışık tutar.Son kararı sen verirsin.Başkası değil sen. :)
İMZA
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Bunları duydukça bende çok mutlu oluyorum.Sağolun tekrar :)
- Msa
- İletişim:
Bişey değil :DUsTr yazdı:Bunları duydukça bende çok mutlu oluyorum.Sağolun tekrar :)
İMZA
- Emrys
yıl 2014 ve halen bişeyler değişmedi :D
TTmF## benim şahsi hesabımdır , e posta hatası düzeldiğinde ona geçicem.