uzaylıların insanları kaçırmaları
- _SuPeRNaTuRaL_
Re: uzaylıların insanları kaçırmaları
NSA bu yüzden özel olarak bu makinayla denedi.bu makinanın gün yüzüne çıkması diğer istihbarat örgütlerini lehine sonuçlanırdı.ben sana nasıl anlatıcam pekimakinayı nerden bildiğimi soruyorsan söyleyeyim çok meraklıyımdır
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
aslında bizde uzaylıyız dünya uzayda değil sanki :D
pixies forever <3<3
- _SuPeRNaTuRaL_
:) doğruozina yazdı:aslında bizde uzaylıyız dünya uzayda değil sanki :D
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
o adamın suç işleyeceği ne malum suç işlerken bir kalbi durursa:Dbyfreestylerap yazdı:dediğin gibiyse o makine kalbini kontrol edebilen veya heyecanlanmayan bir insanın yalan söylediğini bilemez mucizeler gecesi programına 2 yıl önce bir adam çıkmıştı kalbini 30sn durdurup sonra tekrar çalıştırmıştı**profesyonel** yazdı:o makine adamın kalp atışlarına göre ölçüyo yani nabzındaki en ufak bir artışı anlıyo ve doğrumu yanlışmı olduğunu gösteriyo:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
uzay dünya atmosferinin dışına denir dünya evrenin içindedir uzayın değil;)ozina yazdı:aslında bizde uzaylıyız dünya uzayda değil sanki :D
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- _SuPeRNaTuRaL_
bu genel tanımdır biz yaratıcı olmaya çalışıyoruz :)
-
:)) o makine tarih oldu 1986 da bunu üst düzey modelini geliştirdiler 24 yıl gibi bir zaman var ama bilgi yok hala da vıncı dıscoveryın belgesellerini izleyin derim ben dan brownun dijital kalesini okudum orada nsa ile ilgili bilgiler de var.supernatural isim ne bu arada_SuPeRNaTuRaL_ yazdı:NSA bu yüzden özel olarak bu makinayla denedi.bu makinanın gün yüzüne çıkması diğer istihbarat örgütlerini lehine sonuçlanırdı.ben sana nasıl anlatıcam pekimakinayı nerden bildiğimi soruyorsan söyleyeyim çok meraklıyımdır
- _SuPeRNaTuRaL_
adım can ben bilim ve teknik te okumuştum sadece varolunduğu kesin biliniyor yazıyordu ben ihanet noktası hariç hepsini okudum ihaneti 170 te bırakmak zorunda kaldım özelden mesaj atsana bana.
-
bi kere bu konunun tartışılması yanlış hangimiz cıa nasa esa dpjc a.k.k nsa da çalışıyoruz herşeyin de kuranıkerim de yazmasımı gerekiyor belkide yazıyor ama şifreli halde belkide o insanların hepsi paralı tutldu yada şu roswell olayında yakın zamanda ölen general mi artık neyse söyledikleri doğru bi adam ölüme giderken yalan söylemez herhalde şuanda 1 milyon kişi uzayı izliyor insanların inanmasının önemli sebeplerinden birisi rönesans zamanında resimlerde görünen uçan daireler millet internette gördüğü herşeyi doğru sanıyor şu vanga vakası gibi
Bunlar doğrumu yanlışmı bilemem ama güzel konu olmuş ve anlatım geniş bu yüzde profesyonel arkadaşımıza teşekkürler
-