Aref!!
-
- Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak
Re: Aref!!
Nabzını kolunun altına pinpon tobu koyarak durdurdu. Masaları sandalyeleri vs. Telekinezi yaparak oynattı. Yüzüğü bilmiyorum 1 numara arkadaşıydı sanırım.
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
[quote="options"][quote="Yalniz"]haklisin ya.. :)) zaten inanmiyorlar... :S[/quote]
doğum günün kutlu olsun[/quote]
:)) Tesekkür ederim :))
doğum günün kutlu olsun[/quote]
:)) Tesekkür ederim :))
- kleo26
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
1- Önceden ayarlanan kişi yada kişiler salonda rastgele oturtulur.
İçinde mavi kağıt olan toplar verilir.
Sonra da gösteri sırasında içinde mavi kağıt olmayan toplar seyirciler arasında
dağıtılır. - Nabız durdurma.2- Normalde pinpon topunu koltuk altına sıkıştırma suretiyle nabız duyulamayacak kadar azaltılabilir.
Fakat burada belli ki 1 numaralı kadın onun ekipten :).
3- Yüzük yok etme...3- Yine 1 numaralı kadın sahnede (ilginçtir parmağında taşıması gereken yüzüğü boynunda ki zincire asmış... ya özel eşyası yüzük yerine cep telefonu olsaydı... neyse :)).Sonra yüzüğü sıcak suya daldır ama yüzük eriyip gitsin.
Yüzükler ne zamandan beri şekerden yapılıyor? :).
4- Seçilen Kartı tahmin etme.4- Her kart için önceden ayarlanmış skeçler oluşturulur. Sonra hangi kart seçilirse rejide ki eleman o skeçi oynatır.
5- Sandalye devrilmesi- Masa ve sandalyeler uzaktan kumanda edilebilen muhtemelen güçlü manyetik mıknatıslarla bezenmiştir.
İhtiyaç duyulduğunda mekanizma harekete geçiyor ve sandalye düşüyor.
6- Bardak Kırılması..- İlk Bardak çok ince ve masaya sabit içine basınçlı hava verilirek kırılması sağlanır.İkinci bardak ise daha hafif ama sabit değil aslında verilen hava ile uçarak yere düşmesi ve kırılması gerekiyordu ama maalesef mekanizma tutukluk yaptı...
AlInTı
Bebek numarasından hiç bir şey anlamadım.:)
Kısacası kötü bir gösteri oldu..Arefin hataları :D
İçinde mavi kağıt olan toplar verilir.
Sonra da gösteri sırasında içinde mavi kağıt olmayan toplar seyirciler arasında
dağıtılır. - Nabız durdurma.2- Normalde pinpon topunu koltuk altına sıkıştırma suretiyle nabız duyulamayacak kadar azaltılabilir.
Fakat burada belli ki 1 numaralı kadın onun ekipten :).
3- Yüzük yok etme...3- Yine 1 numaralı kadın sahnede (ilginçtir parmağında taşıması gereken yüzüğü boynunda ki zincire asmış... ya özel eşyası yüzük yerine cep telefonu olsaydı... neyse :)).Sonra yüzüğü sıcak suya daldır ama yüzük eriyip gitsin.
Yüzükler ne zamandan beri şekerden yapılıyor? :).
4- Seçilen Kartı tahmin etme.4- Her kart için önceden ayarlanmış skeçler oluşturulur. Sonra hangi kart seçilirse rejide ki eleman o skeçi oynatır.
5- Sandalye devrilmesi- Masa ve sandalyeler uzaktan kumanda edilebilen muhtemelen güçlü manyetik mıknatıslarla bezenmiştir.
İhtiyaç duyulduğunda mekanizma harekete geçiyor ve sandalye düşüyor.
6- Bardak Kırılması..- İlk Bardak çok ince ve masaya sabit içine basınçlı hava verilirek kırılması sağlanır.İkinci bardak ise daha hafif ama sabit değil aslında verilen hava ile uçarak yere düşmesi ve kırılması gerekiyordu ama maalesef mekanizma tutukluk yaptı...
AlInTı
Bebek numarasından hiç bir şey anlamadım.:)
Kısacası kötü bir gösteri oldu..Arefin hataları :D
Don't play games it'll be dangerous if you f me over
Cause if I get burnt, I'ma show ya what it's like to hurt
Cause I've been treated like dirt befo' ya
And love is "evol", spell it backwards, I'll show ya
Cause if I get burnt, I'ma show ya what it's like to hurt
Cause I've been treated like dirt befo' ya
And love is "evol", spell it backwards, I'll show ya
- hannibalking
işin aslını adam akkıllı bilen yok bana göre bence gayet güzel bir şekilde herşeyi çok güzel yaptı
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
- options
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
[quote="options"]türk olsaydı direk 1. olurdu :)[/quote] katiliyorum :)
-
- wagner
Arkadaşlar özür dilerim fakat telekinezi ile yakından veya uzaktan, amatörce veya profesyonelce hiç farketmez eğer uğraşıyorsak bu konudaki her durumda detaylı düşünmek zorundayız. Lütfen dar görüşlü olmayalım. Yaklaşık 3 yıldır telekinezi yapıyorum ve bu konuya tamamen inanıyor olmama rağmen Aref in yaptığı tüm gösteriler mükemmel planlanmış göz yanılmalarından ibaret. Şu anda kendi imkanlarımla bile Aref in gösterilerinin pek çoğunu yapabiliyorum. Hepsi birbirinden basit numaralar. Aref in en önemli özelliği gösteriyi mükemmel bir sunum ile sergilemesidir. Başka bir şey yok. Sözlerim kırıcı olabilir fakat lütfen buradan kendinize ders çıkartınız. Telekinezi en temelde beyni kullanabilmekle ilgili bir şeydir. Lütfen sadece kağıt çevirmeye çalışırken beynimizi yormayalım günlük hayatta da buna ihtiyacımız var... Özellikle bu gibi durumlarda.. ;)
Gerçek hayat görünenin dışındadır...
- scorpia
olma ihtimali çok yüksekozosonar yazdı:ağzından çıkan ektoplazma olabilirmi acaba