Psi - Pet'i olanlar...

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Psi - Pet'i olanlar...

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

hakan yazdı:Allah(c.c) başka Kimse hiç bir şey yaratamaz. Psi pet dedikleri tamamen saçmalıktan ibarettir.
Aynen katılıyorum. :)

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

mentalist000 yazdı:dalganızı kendinize saklayın.Burda inananlar var.Ya enerji şekillendililip kontrol edilemiyorsa telekinezi hatta tüm kinezi yoktur.Kinezi ve metafizik enerji varlığı,özellikleri ve kontrolunden ibarettir.Enerji top yada rüzgar oluyosa kartal da olur böcük de.Bu böcüklerle ne kadar ileri gidilir bilmem fakat bu vardır.Eğer hala yok diyen metafiziğin temellerini sarsar ki bu da basit bir görüşle olacak değildir.Yazdıklarınızı düşünerek yazın.
Şizofren dedikleriniz sizin varlığını bile bilmediğiniz enrjiden hayvan yapıyor utanın.

Normalde yazım bitti fakat şimdi gördüm son mesaj 2010 daymış.K. bakmayın ama iyi oldu bu konu yeniden rağbet görür belki.

Bir de sizden bir isteğim olacak.Bi arkadaş demişti ya arkadaşım kartal yaptı ve hediye etti diye.Bu hediye etme var mıdır varsa nasıl yapılır.Yapan varsa bana hediye edebilir mi.LÜTFENNNN.....
hahahahahhahahahh :D
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
delenamo
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen delenamo »

:D
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
KiLLerCamper
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 17 Çanakkale

Okunmamış mesaj gönderen KiLLerCamper »

mentalist000 yazdı:dalganızı kendinize saklayın.Burda inananlar var.Ya enerji şekillendililip kontrol edilemiyorsa telekinezi hatta tüm kinezi yoktur.Kinezi ve metafizik enerji varlığı,özellikleri ve kontrolunden ibarettir.Enerji top yada rüzgar oluyosa kartal da olur böcük de.Bu böcüklerle ne kadar ileri gidilir bilmem fakat bu vardır.Eğer hala yok diyen metafiziğin temellerini sarsar ki bu da basit bir görüşle olacak değildir.Yazdıklarınızı düşünerek yazın.
Şizofren dedikleriniz sizin varlığını bile bilmediğiniz enrjiden hayvan yapıyor utanın.

Normalde yazım bitti fakat şimdi gördüm son mesaj 2010 daymış.K. bakmayın ama iyi oldu bu konu yeniden rağbet görür belki.

Bir de sizden bir isteğim olacak.Bi arkadaş demişti ya arkadaşım kartal yaptı ve hediye etti diye.Bu hediye etme var mıdır varsa nasıl yapılır.Yapan varsa bana hediye edebilir mi.LÜTFENNNN.....
Sonra insanlar neden intihar ediyor, neden deliriyor...
No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

arkadaslar yok diyosunuz ama insanlar inaninca her seyi yapar simdi siz yok dediniz birisi yapmaya calisirken surekli aklina yok yok yok gelir ve o yapamayinca yok olduguna inanir ama var olduguna inanan kisi de yapar yani yapabilir bazilari abartmayin demisde ben bilmiyorum cunku ben yapmadim daha dogrusu deneyince yapamayacagimi biliyorum cunku daha gelismedim hep telekinezi yapmaya calistigimda cocuk geliyor dikkatimi dagitiyolar ama kagit dondurmeyi ilk denemede basardim simdi yapamiyorum cunku baska yerdeyim ve gittikce dusiyorum zaten nerdeydimki duscem daha bisi bile hareket ettiremiyodum neyse bazilari var de bazilari yok der ama yapmadan bisi demeyin lutfen
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

No_99 yazdı:arkadaslar yok diyosunuz ama insanlar inaninca her seyi yapar simdi siz yok dediniz birisi yapmaya calisirken surekli aklina yok yok yok gelir ve o yapamayinca yok olduguna inanir ama var olduguna inanan kisi de yapar yani yapabilir bazilari abartmayin demisde ben bilmiyorum cunku ben yapmadim daha dogrusu deneyince yapamayacagimi biliyorum cunku daha gelismedim hep telekinezi yapmaya calistigimda cocuk geliyor dikkatimi dagitiyolar ama kagit dondurmeyi ilk denemede basardim simdi yapamiyorum cunku baska yerdeyim ve gittikce dusiyorum zaten nerdeydimki duscem daha bisi bile hareket ettiremiyodum neyse bazilari var de bazilari yok der ama yapmadan bisi demeyin lutfen
Hayır bi gün ters bi anıma denk gelicek kötü laflar sölicem.Ya bak.Anladık inanıyosunuz.İnanmaktan artık göğe yükselceniz.Çok büyük inançlarınız var anladık.İnanırsanız süpermen olursunuz anladık.İstediğiniz kadar inanınca herşeyi yapabileceğinize inanın.İnandığınız kadar dibe çökeceksiniz.İstediğin kadar inan psi pet yapamazsın.Bak bu kadar kesin konuşuyom.YA-PA-MAZ-SIN-IZ.Siz inananlar.Ona inanıyom.Buna inanıyom.Bak iddia ediyom.İSTEDİĞİN KADAR İNAN PSİ PET YAPAMAZSIN. Bide sana tavsiye.İnanınca herşeyi yapabiliyonuz ya siz süper insansınız.O güçlü ve kudretli inancınızla atın kendinizi balkondan aşağıya ve uçacağınıza inanın.İnanınca herşey olur dimi neden olmasın.Töbe töbe.Gerçi sen yeni geldinde sana patladım kusura bakma.Senin gibi 1000 tanesine aynı şeyi yazmaktan bıktım.
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

psi pet yoktur aksini iddaa edenin mantığına ben
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

ozina yazdı:psi pet gerçektir. benim psi manim var şu ana aşağı mahallenin kebapçıda part time çalışıyor!!
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

Konu amacının dışına ve alaya geldiği için kilitliyorum ayrıca psi pet yoktur

Harry potteri izleyenlerin asadan çıkan ve havada uçuşan hayvanlara özenip uydurduğu bir şaçmalıktır...

Kilitli