şimdi böyle olduk demek :)) ben eski günleride hatırlıyorum merak etme sen yazık ettin sen seçtin bu yolu başarılar öyleyseUchiha Sasuke yazdı:büyüdüğünüzü görmedik kiturab yazdı:biz ne zamandan beri bebe olduk uchiha :)Uchiha Sasuke yazdı:biz gelmiş buraya bebelere laf anlatıyoz tamam psi ball yok yeni birşey öğrenirseniz gelin buraya söyleyin.....
yıl olmuş 2013
Moderatör: Sai
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: yıl olmuş 2013
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
sen umut abime laf atarken düşünmedin mi uchiha gelecek üstüne alınacak diye ona laf söylenmesi bana laf söylenmesidir ilk sen bozdun bende sitemezdim ama yapacak birşey yok.turab yazdı:
şimdi böyle olduk demek :)) ben eski günleride hatırlıyorum merak etme sen yazık ettin sen seçtin bu yolu başarılar öyleyse
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Uchiha Sasuke yazdı:sen umut abime laf atarken düşünmedin mi uchiha gelecek üstüne alınacak diye ona laf söylenmesi bana laf söylenmesidir ilk sen bozdun bende sitemezdim ama yapacak birşey yok.turab yazdı:
şimdi böyle olduk demek :)) ben eski günleride hatırlıyorum merak etme sen yazık ettin sen seçtin bu yolu başarılar öyleyse
olay o değil sen anladın demek istediğimi boşver tamam hadi bakalım öyle olsun.
uubam.com
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Hala turaba inanmıyosun shrbz ama bak şöyle açıklanabilir:
1) Narutoda gördüğün gibi enerjiyi top yapamazsın.
2) Enerjiyi(chi) ancak ellerinin arasında toplayabilirsin.
3) Enerjiyi top Yapıp(!) fırlatmaya çalışmak kendini narutoda rasenshuriken fırlatmış zannetmek gibi bişey.
Umarım anlamışsındır.
1) Narutoda gördüğün gibi enerjiyi top yapamazsın.
2) Enerjiyi(chi) ancak ellerinin arasında toplayabilirsin.
3) Enerjiyi top Yapıp(!) fırlatmaya çalışmak kendini narutoda rasenshuriken fırlatmış zannetmek gibi bişey.
Umarım anlamışsındır.
-
- Yaşadığınız İl: 14 Bolu
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Biraz baktım şöyle rasengan falan denmiş. Bu da demektir ki anime fanlarının bu işleri bırakması lazım. :D
Şakaydı ha bana da çatmayın...
Şakaydı ha bana da çatmayın...
BATERİ ÇALARAK DA MEDİTASYON YAPILABİLECEĞİNE İNANIRIM 

-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Bu forumun ciddi sorunları var arkadaş :D Gidiyorum geliyor ban yiyorum arada falan hiç çözüldüğünü görmedim. Foruma girdiğiniz vakitleri pratik yaparak harcasanız ve gelişme gösterince şimdi ne yapmalıyım sorusu için sadece foruma girseniz ne güzel olur.
Tek yapılan hadi şimdi ortaya bir tez atalım da herkes birbiriyle tartışsın. Yoh rasen atıyom yoh bozuk parayı ortadan ikiye bölüyom. Yoh uçmak mümkün. Yoh bulutları delerim. Zırvalık...
Tek yapılan hadi şimdi ortaya bir tez atalım da herkes birbiriyle tartışsın. Yoh rasen atıyom yoh bozuk parayı ortadan ikiye bölüyom. Yoh uçmak mümkün. Yoh bulutları delerim. Zırvalık...