acaip bir rüya!

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: acaip bir rüya!

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

benm avatarımı koyabilirsiniz kızmam yah ama avatar güzel sanırım

Kullanıcı avatarı
hatice

Okunmamış mesaj gönderen hatice »

arkadaslar bugun cok acayip bir ruya gordum daha dogrusu acayip olan uyandıgım zamandı.
simdi ben ruyamda bir sahsiyeti gormek icin egildim arkadan sanki birisi beni itti bende yere dustum.Daha sonra dustugum icin azımın ici kan oldu.Uyandıgımda ise azımın icinde kanlar vardı. (Bu arada orucum gitmez dimi hani azım kanlıydı ya)
gєℓє¢єктє вιя güη gєℓє¢єк.
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

hmm ilginç bi tabirlere bak sen en iyisi
Kullanıcı avatarı
DeatH_StaiN
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen DeatH_StaiN »

archipallium yazdı:o akşamda her zamanki gibi ayetel kürsi fatihi nas felak vb sureleri okuyup astrale çıkmayı deneyecektim önce gevşedim oda karanlıktı gözlerimde kapalıydı evde herkes uyuyordu birden şimşek çakmış gibi gözlerim kapalıyken bir aydınlık oldu hani gözler kapalıyken ışığı hissedebiliyoruz ya öyle ama hemen oldu ve geçti ve ben bu süre içinde bir yüz gördüm ne bir insan nede hyvan yüzüydü neydi bilmiyorum ama şirin birşey değildi ve birden kendimi rüyada buldum rüyamda bir su birikintisi var ve onun içine hep tükürüyorum her tükürdüğümde ağzımdan kan çıkıyor suya düşüyor ve suda çözünüyor tükürdükçe daha çok tükürüyorum kanın suda çözünmesini izliyorum ve niye kan tükürdüğümü soruyorum kendime sonra uyandım zaten bu rüyanın ve gördüğüm yüzün anlamını bilen varsa söylesin lütfen kaç gündür aklıma takıldı...:S
Keşke bende görebilseydim,Resmini çizebilirdim paylaşırdım sizlerle :)
ed155

Okunmamış mesaj gönderen ed155 »

archipallium yazdı:o akşamda her zamanki gibi ayetel kürsi fatihi nas felak vb sureleri okuyup astrale çıkmayı deneyecektim önce gevşedim oda karanlıktı gözlerimde kapalıydı evde herkes uyuyordu birden şimşek çakmış gibi gözlerim kapalıyken bir aydınlık oldu hani gözler kapalıyken ışığı hissedebiliyoruz ya öyle ama hemen oldu ve geçti ve ben bu süre içinde bir yüz gördüm ne bir insan nede hyvan yüzüydü neydi bilmiyorum ama şirin birşey değildi ve birden kendimi rüyada buldum rüyamda bir su birikintisi var ve onun içine hep tükürüyorum her tükürdüğümde ağzımdan kan çıkıyor suya düşüyor ve suda çözünüyor tükürdükçe daha çok tükürüyorum kanın suda çözünmesini izliyorum ve niye kan tükürdüğümü soruyorum kendime sonra uyandım zaten bu rüyanın ve gördüğüm yüzün anlamını bilen varsa söylesin lütfen kaç gündür aklıma takıldı...:S
Cindir boşver bişi yapmamışya ona şükür
I'm have returned