acaip bir rüya!
Moderatör: Sai
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: acaip bir rüya!
benm avatarımı koyabilirsiniz kızmam yah ama avatar güzel sanırım
- hatice
arkadaslar bugun cok acayip bir ruya gordum daha dogrusu acayip olan uyandıgım zamandı.
simdi ben ruyamda bir sahsiyeti gormek icin egildim arkadan sanki birisi beni itti bende yere dustum.Daha sonra dustugum icin azımın ici kan oldu.Uyandıgımda ise azımın icinde kanlar vardı. (Bu arada orucum gitmez dimi hani azım kanlıydı ya)
simdi ben ruyamda bir sahsiyeti gormek icin egildim arkadan sanki birisi beni itti bende yere dustum.Daha sonra dustugum icin azımın ici kan oldu.Uyandıgımda ise azımın icinde kanlar vardı. (Bu arada orucum gitmez dimi hani azım kanlıydı ya)
gєℓє¢єктє вιя güη gєℓє¢єк.
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
hmm ilginç bi tabirlere bak sen en iyisi
- DeatH_StaiN
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Keşke bende görebilseydim,Resmini çizebilirdim paylaşırdım sizlerle :)archipallium yazdı:o akşamda her zamanki gibi ayetel kürsi fatihi nas felak vb sureleri okuyup astrale çıkmayı deneyecektim önce gevşedim oda karanlıktı gözlerimde kapalıydı evde herkes uyuyordu birden şimşek çakmış gibi gözlerim kapalıyken bir aydınlık oldu hani gözler kapalıyken ışığı hissedebiliyoruz ya öyle ama hemen oldu ve geçti ve ben bu süre içinde bir yüz gördüm ne bir insan nede hyvan yüzüydü neydi bilmiyorum ama şirin birşey değildi ve birden kendimi rüyada buldum rüyamda bir su birikintisi var ve onun içine hep tükürüyorum her tükürdüğümde ağzımdan kan çıkıyor suya düşüyor ve suda çözünüyor tükürdükçe daha çok tükürüyorum kanın suda çözünmesini izliyorum ve niye kan tükürdüğümü soruyorum kendime sonra uyandım zaten bu rüyanın ve gördüğüm yüzün anlamını bilen varsa söylesin lütfen kaç gündür aklıma takıldı...:S
-
Cindir boşver bişi yapmamışya ona şükürarchipallium yazdı:o akşamda her zamanki gibi ayetel kürsi fatihi nas felak vb sureleri okuyup astrale çıkmayı deneyecektim önce gevşedim oda karanlıktı gözlerimde kapalıydı evde herkes uyuyordu birden şimşek çakmış gibi gözlerim kapalıyken bir aydınlık oldu hani gözler kapalıyken ışığı hissedebiliyoruz ya öyle ama hemen oldu ve geçti ve ben bu süre içinde bir yüz gördüm ne bir insan nede hyvan yüzüydü neydi bilmiyorum ama şirin birşey değildi ve birden kendimi rüyada buldum rüyamda bir su birikintisi var ve onun içine hep tükürüyorum her tükürdüğümde ağzımdan kan çıkıyor suya düşüyor ve suda çözünüyor tükürdükçe daha çok tükürüyorum kanın suda çözünmesini izliyorum ve niye kan tükürdüğümü soruyorum kendime sonra uyandım zaten bu rüyanın ve gördüğüm yüzün anlamını bilen varsa söylesin lütfen kaç gündür aklıma takıldı...:S
I'm have returned
-