En sevdiğiniz film nedir?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Re: En sevdiğiniz film nedir?
Kardeşimin dün tavsiyesi üzerine Şeytanın Avukatı filmini izledim bugün. Yeni bitti. Aile ile izlenmeyecek bir film, müstehcen fazla. Ama şeytanın nasıl bir oyun içinde olduğunu anlamak için güzel bir film..
Kibir... Kesinlikle en sevdiğim günah..
(:
Kibir... Kesinlikle en sevdiğim günah..
(:
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bu hayatta iken mutlaka izlenmesi gerekenler listesinde üst sıralarda olması gereken bir film.
Aramak, güzel bir çabadır.
Babayı izledim şimdi. İlk filmi. 2 ve 3 de var herhalde..
Ben sevdim izlenebilir..
The Godfather
Ben sevdim izlenebilir..
The Godfather
- Admin
- Site Yöneticisi
Sanırım ben o filmi izleyemeden ölecekler listesindeyim : )
2. Filme baktım çok sarmadı ilki belki izlenebilir ama öyle baş yapıt diye abartılacak bir şey yok gibi zaten. Tabii çekildiği tarihe göre iyi olabilirde kattığı çok da fazla bir şey yok bana göre. Sadece dikkatimi çeken şey yeni filmlerdeki bir çok sahne The GodFather dan esinlenilmiş gibi..
- Admin
- Site Yöneticisi
Mücadele ve azmin neler yapabileceğini gösteren 2016 yapımı güzel bir film

Zor Yarış - 100 Metros
Gerçek bir yaşam öyküsünden esinlenerek hazırlanmış. Dram ve komediyi çok güzel bir şekilde bir araya getirmişler. Benim edindiğim izlenim hastalara "nasılsa işin bitti seni hiç üzmeyelim; şeklinde yaklaşmayın, yaşamın doğasını bozmayın, onların mücadele hırsını kamçılayın" şeklinde bir mesaj veriliyor.
Herkesin boyun eğdiği MS hastalığına direnen Ramon'un yürüyemez duruma gelmişken Demir Adam Triatlon yarışmasına hazırlanışını ve yarışı bitirişini konu ediniyor.

Zor Yarış - 100 Metros
Gerçek bir yaşam öyküsünden esinlenerek hazırlanmış. Dram ve komediyi çok güzel bir şekilde bir araya getirmişler. Benim edindiğim izlenim hastalara "nasılsa işin bitti seni hiç üzmeyelim; şeklinde yaklaşmayın, yaşamın doğasını bozmayın, onların mücadele hırsını kamçılayın" şeklinde bir mesaj veriliyor.
Herkesin boyun eğdiği MS hastalığına direnen Ramon'un yürüyemez duruma gelmişken Demir Adam Triatlon yarışmasına hazırlanışını ve yarışı bitirişini konu ediniyor.
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Tamda bugün bayadır film izlemedim dedim. Film izleyelim dedim ve hangi filmi izlesem diye düşündüm tabii ki kendi açtığım konudan seçmeye başlıyorum ilk : )Yönetici yazdı: ↑02 Nis, 01:48 Mücadele ve azmin neler yapabileceğini gösteren 2016 yapımı güzel bir film
Zor Yarış - 100 Metros
Başarıyı ele alan filmleri seviyorum. Tam zamanında attınız (:
- Admin
- Site Yöneticisi
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Admin
- Site Yöneticisi