Paladinler ve paladin felsefesi
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
- UmuT
Re: Paladinler ve paladin felsefesi
Elinden geleni ardına koyma.Araştır,bilgilen,takip et sonra yorumunu yap!Paladinliğin sana gereklerini kısaca yazıyorum dostum
1-Dinine bağlı kalmak.
2-Her canlıya saygı göstermek
3-Asla kötülük yapmamak
1-Dinine bağlı kalmak.
2-Her canlıya saygı göstermek
3-Asla kötülük yapmamak
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
-
Son kez uyarıyorum bu web sitesinin adı wwww.telekinezi.com.tr adından da anladığın gibi telekinezi forumu bir daha cevap verme bu başlıkta...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- UmuT
telekinezi forumu diye ozaman diğer kinezileride incelemeyelim burda!Kimseyi susturmaya hakkın yok senin bu forumda!
-
Görüşürüz umut bey sen yap artisliğini yanına bırakmam ben bunu...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- UmuT
Artistliği sen yaptın ve bunuda sen istedin ben sana dedim tacizlerinin seviyesini arttırıyorsun diye ama sen dinlemedin.Beni istersen forumdan attır hiç bişe fark etmez.Beni tanıyanlar bilir böyle tehditlerle korkacak bir insan değilim!
-
Telekinezi ile ilgili yada başka bir şey ile ilgili ne biliyorsunda bana burda kafa tutuyorsun dünki çocuk bana gelmiş burada artistlik yapıyor ben tehdit etmem unutma yaparım dediğimi bu siteden gitmene az kaldı gönderemesem bile ben senden öyle yada böyle intikamımı almasının yolunu bilirim ufaklık...
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
umut sayın dostum burada böle konular koymak arkadaşlarımızın düşüncelerini değiştirebilir hatta sinirlenebilirler bile lütfen böle tartışmalar yapmayalım
bu arada said sakin ol
bu arada said sakin ol
- UmuT
hiç gülesim yoktu istediğin gibi intikamını al ben kin tutmam ve konularını taktir ederim benim için bu tartışma bu topic de kalır ama sen herşeyi birbirine karıştırıyosuncriminal_1994 yazdı:Telekinezi ile ilgili yada başka bir şey ile ilgili ne biliyorsunda bana burda kafa tutuyorsun dünki çocuk bana gelmiş burada artistlik yapıyor ben tehdit etmem unutma yaparım dediğimi bu siteden gitmene az kaldı gönderemesem bile ben senden öyle yada böyle intikamımı almasının yolunu bilirim ufaklık...
- UmuT
zaza sende sil bu konuyu benide banla ben böyle bi siteye üye olmam sil beni hatta banlanmak için ne yapmam gerekiyo söyle gerekçende olsun banlamak için dünkü bebeymiş doğum tarihi önemli değildir önemli olan ayrımcılığın olmamasıdır sen burada paladinleri karalarsan bende başka bi yerde seni karalarım unutma kaç yaşında olduğunu bilmiyorum 6 sayfa boyunca sana ve arkadaşlara bişe dememe sebebim budur ama 7. sayfada azıttınız büyü kötülük şeytanla işbirliği çok abarttınız bunun için tepkim normaldir kimsede yadırgayamaz!zaza54 ciddiyim banla beni tüm konularımı yazılarımı sil!Veya yetlili birine söyle üyeliğimi iptal etsinler!Paladinler çoğalıyor unutmayın şu an 10-12 kişi flan olduk ve bir site hazırlığı içerisindeyiz!Bu sitenin selameti için banlanmak istiyorum insanların bukadar kindar olduğunu hesaba katmamıştım!
-
Neden bebe dediğimi anladın mı işte bilmiyorsun tarikatları şovalyeleri paladinleri bilmiorsun ahmaksın o yuzden bilmeden felsefeyi koymuşsun ona bakarsan herkez sözde iyi bende iyilik perisiyim inandınmı... bilmeden konu açma ahmaklık yapma