BU SİTENİN EN ESKİ ÜYELERİNİN YAPABİLDİKLERİ NELER
- degre1
Re: BU SİTENİN EN ESKİ ÜYELERİNİN YAPABİLDİKLERİ NELER
arkadaşlar rabbimiz bu sihir vardır demiş buna inanmamak günah siz fizikçi kesildiniz başımıza inanmayanlar ozmn ruh beden ilişkisinede ölümden sonrasınada inanmazlar
-
eski değilim ama yapabildiklerim.. 70-80 tur (sıkılana kadar) psi-whell , 15-20 dk konsantrasyondan sonra ampulde voltaj dusurme , yaklasık 3x3 çapında kağıdı cok az hareket ettirme , astral seyahat, yaza da ins. ukraynada bioenerji kursu almıs bi abi var gidicem onun yanına..
birde sorum var.. ateş çalışmalarından sıkılıp psi-whell 'e gecmistim calısırken 20-30. turda ilerimde yanık unuttugum mum 2-3 cm den 5-6 cm ye cıktı ve yanındaki süsleri yaktı nasıl olabilir ki boyle bisey ? yardım ederseniz sevinirim
birde sorum var.. ateş çalışmalarından sıkılıp psi-whell 'e gecmistim calısırken 20-30. turda ilerimde yanık unuttugum mum 2-3 cm den 5-6 cm ye cıktı ve yanındaki süsleri yaktı nasıl olabilir ki boyle bisey ? yardım ederseniz sevinirim
BÜYÜK GÜÇ BÜYÜK SORUMLULUK İSTER...
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Zaten sihir var ama belirli malzemelerle veya mistik sözler eski inançlardan gelen şeylere dayanıyor kara büyü kızıl büyü filan var birde şifa büyüsü var biz şifa büyüsünü bile yapmıyoruz büyüyle ne alakamız varki Allah bizim beynimizi üstün bir derecede yaratmış karmaşık içinde ayrı bir evren kapsayan ayrı bir paralel evren gibi kendi dünyalarımıza çekiliyoruz ama neden kendimize vurduğumuz zincirleri aşıp gitmiyoruz evrenin derinliklerine nöronlara beynin çeşitli yerlerine enerjimize chi enerjisine(yaşam enerjisine) kendi farkındalığımıza,yaşam farkındalığına,yaratılmanın mutluluğunu neden yaşayamıyoruz çünkü insanlar sürekli bu büyü bu sihir diyerek engellemiştir unutmayınız hz. muhammed efendimizde ayı ikiye yardığında sihir diyip inkar etmişlerdi kafirler:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- degre1
ama nerde okursam okuyayım hep sihir günah diyor bunudüşünüp duruyorum telekinezi yapsammı yapmasammı hem cennetin 2. kapısı büyü sihir yapanlara açılmayacak
-
- Yeni Kullanıcı
yaw kendi konumu bi türlü açamadım nasıl açcam bi yardım edin :D
-