tamam geçtim onu siz doğru namazı Kuran dan nasıl göstereceksiniz yada kendiniz ortaya birşey çıkaracaksınız bu doğrudur diyeceksiniz ama Kuranda yok namaz nasıl kılınır ? onu nasıl uyduracaksınız çok merak ediyorum.turab yazdı:
herşeyden öncemi yaratılmış abicim bi yürüyün gidin ya bunların alayı uydurma hadis böylesini görmedim sizde araştırmadan koyuyorsunuz. hadisi okumadım bile çünkü vakit kaybı bu tarz hadislerle gelmeyin buraya varsa elinizde kaynak (KURAN) kuranda yazıyorsa bu tamam ama onun harici böyle şeylere pek inanmayın HADİSLERLE yola çıkılmaz .HAdislerden sadece ders alın inanmayın
Gercekler
Re: Gercekler
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Niye geçiyorsun anlamadım hem bilmediğni şeyi geçiyorsun hemde benden anlatmamı istiyorsun. Bilmediğini kabul et tamam bilmiyorum de, ben sana anlatayım namazıUchiha Sasuke yazdı:tamam geçtim onu siz doğru namazı Kuran dan nasıl göstereceksiniz yada kendiniz ortaya birşey çıkaracaksınız bu doğrudur diyeceksiniz ama Kuranda yok namaz nasıl kılınır ? onu nasıl uyduracaksınız çok merak ediyorum.turab yazdı:
herşeyden öncemi yaratılmış abicim bi yürüyün gidin ya bunların alayı uydurma hadis böylesini görmedim sizde araştırmadan koyuyorsunuz. hadisi okumadım bile çünkü vakit kaybı bu tarz hadislerle gelmeyin buraya varsa elinizde kaynak (KURAN) kuranda yazıyorsa bu tamam ama onun harici böyle şeylere pek inanmayın HADİSLERLE yola çıkılmaz .HAdislerden sadece ders alın inanmayın
Diğer yazdıklarım şu arapça olayı falan.
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
ben hadisi geçtim dedim.turab yazdı:Niye geçiyorsun anlamadım hem bilmediğni şeyi geçiyorsun hemde benden anlatmamı istiyorsun. Bilmediğini kabul et tamam bilmiyorum de, ben sana anlatayım namazıUchiha Sasuke yazdı:tamam geçtim onu siz doğru namazı Kuran dan nasıl göstereceksiniz yada kendiniz ortaya birşey çıkaracaksınız bu doğrudur diyeceksiniz ama Kuranda yok namaz nasıl kılınır ? onu nasıl uyduracaksınız çok merak ediyorum.turab yazdı:
Diğer yazdıklarım şu arapça olayı falan.
anlat namazı merak ettim.
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
uubam.com
evet ilk satırca bu yazıyo ama hala hadislere inanmıyorsunuz. sünnetlerde hadislerde bildirilir bize.turab yazdı:http://www.hanifdostlar.net/forum_posts.asp?TID=911
al oku bu siteyi . yaşar nurinin yazısını
“Kur’an-ı Kerim’de beş vakit namazdan söz edilmediği ileri sürülerek günde beş vakit namazın farz olmadığı iddia edilemez. Belirtmek gerekir ki, sünnet olmaksızın Kur’ân’ın doğru anlaşılması mümkün değildir.” (!!!)
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
O yazıya yorum yapan adamı bulmak isterdim, sen cehennem kütügüsün ne demek direk şirk olmuyo mu?
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Uchiha Sasuke (Yunus) kardeşim bu çok kendini beğenmiş kişilere doğru şeyleri söylemeye çalışıyorsun ama bunlara şu sözü söylemek gerekir öncelikle ;
- Herşeyi maddede arayanların akılları gözlerindedir, göz ise maneviyatta kördür - ( Bediüzzaman Said Nursi )
Bunların (Kişinin kendisine değil saçmalık olan fikirlerine ) kalbi maneviyattan çok maddi şeyleri düşünüyor. Onun için sen ne kadar anlatsanda
bunlar anlamayacaktır ve inanmayacaktır .Sen hakikatleri anlat sadece bunlarla polemiğe girme sakın ! Bunlarla Aynı seviyeye düşeceksin! Benim anlattıklarımın hepsi çeşitli alimlerin kat'i sunduğu ve anlattığı bilgilerdir.Ama bu gibi fikirli şahıslar kendini bu alimlerden daha zeki ve imanlı bir
kişi zannediyorlar.Enaniyeti ( Egoperestlik ) yüksek Olan insanlara anlatıp geçtiğin zaman onlarla tartışmaya girmediğin zaman daha mutlu olacaksın emin ol. Neyse Sukut lazım.
Allah'a emanet olun kardeşlerim..
Vesselam...
- Herşeyi maddede arayanların akılları gözlerindedir, göz ise maneviyatta kördür - ( Bediüzzaman Said Nursi )
Bunların (Kişinin kendisine değil saçmalık olan fikirlerine ) kalbi maneviyattan çok maddi şeyleri düşünüyor. Onun için sen ne kadar anlatsanda
bunlar anlamayacaktır ve inanmayacaktır .Sen hakikatleri anlat sadece bunlarla polemiğe girme sakın ! Bunlarla Aynı seviyeye düşeceksin! Benim anlattıklarımın hepsi çeşitli alimlerin kat'i sunduğu ve anlattığı bilgilerdir.Ama bu gibi fikirli şahıslar kendini bu alimlerden daha zeki ve imanlı bir
kişi zannediyorlar.Enaniyeti ( Egoperestlik ) yüksek Olan insanlara anlatıp geçtiğin zaman onlarla tartışmaya girmediğin zaman daha mutlu olacaksın emin ol. Neyse Sukut lazım.
Vesselam...
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
kardeşim eyvallah. bu arada adımı nerden biliyorsun :)levitasyon_ustası yazdı:Uchiha Sasuke (Yunus) kardeşim bu çok kendini beğenmiş kişilere doğru şeyleri söylemeye çalışıyorsun ama bunlara şu sözü söylemek gerekir öncelikle ;
Vesselam...
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
levitasyon_ustası bu nasıl üslup? Bunlarla polemiğe girme, bunlar anlamaz, bunların seviyesine inme v.b. noluyor birader hayırdır? Evcil hayvanından mı bahsediyorsun? Muhabbetin rengi değişiyor haberiniz olsun. Kullandığınız üsluba biraz dikkat edin. Sonra niye uyarı aldım, niye banlandım falan olmasın...
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Sonra niye 9 tane köy dolaştığını sorarsın bu insanlara o zaman...ozzzyyy yazdı:levitasyon_ustası bu nasıl üslup? Bunlarla polemiğe girme, bunlar anlamaz, bunların seviyesine inme v.b. noluyor birader hayırdır? Evcil hayvanından mı bahsediyorsun? Muhabbetin rengi değişiyor haberiniz olsun. Kullandığınız üsluba biraz dikkat edin. Sonra niye uyarı aldım, niye banlandım falan olmasın...