FOTON KUŞAĞI..

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: FOTON KUŞAĞI..

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

diyosun

netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

zaza54 yazdı:diyosun
Dediğimi teyid etmek için mesaj göndermenin manası ne?
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici

tamam ya ne kınıyosun ya alla alla XD
netenes

ya zaza az espri yap gulemiyom zaten gulerken fazla enerji harcayip sizip kalcam :D saat 1 i gecince boyle oluyo
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici

şimdide benim enerjim gitsin bakam XDXDXDXDXD iyi geceler

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Ben gülünce enerji kaplıyor her yerimi bu bakış açısıyla gülersen dünyanın yaşam enerjisinden faydalanabilirsin biraz psikolojik:D....
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
netenes

ondan degil gozumu zor tutuyodum eger gulersem suratimi falan oynatacam fazla enerji harcayip sizip kalcam diye demistim
Kullanıcı avatarı
archipallium

Okunmamış mesaj gönderen archipallium »

çok teknik...XD
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!

Okunmamış mesaj gönderen Avatar Roku »

Foton kusagi meselesini de tipki 2000 yilinda yasanmasi ongorulen bilisim kaosu gibi olacagini dusunuyorum,bilgisayarlar cildiracakti,sistemler gocecekti vs..ama hic bir ulkeden boyle bir kaos rapor edilmedi,benim o zaman ki Pentium II bilgisayarim bile takir takir calismaya devam etti. Ancak tarihi itibariyle 21 Aralik 2012 benim merakla bekledigim ve arastirdigim bir konu..Bildiginiz gibi maya takviminde zamanin sonu olarak isaretlenmis ve yeni cagin baslayacagina dikkat cekilmis..kimi kulturlerde direkt olarak soylemese bile benzer seyleri ima ediyor..hatta nostradamusun bununla ilgili bir kehanetini okumustum ama dikkate deger almadim acikcasi...yanlis hatirlamiyorsam 2012 yilinda dunyalarin birbirine teget gececeginden bahsetmisti ki kimi arastirmaci Marduk u kastettigini savunuyor..olaylarin butunune bakildiginda gercekten karmasik ve insana en sonunda "eeeh artik" dedirten cinsten,cok fazla bilim kurgu ogesi var cunku,yani en azindan ben buna bagliyorum..Ufo kanadinda ise isler daha farkli..bir cok ufo arastirmacisi ya da dunya disi zeki yasam formlariyla temas halinde oldugunu idda edenler foton surecinde dis uygarliklarin insanliga yeni boyut bilincini kazandirma konusunda yardimci olacagini belirtiyorlar,ozellikle Arcturus denen bir irktan yogun bir sekilde bahsediliyor..ancak bunlarin hepsi suan faraziyetten ote degil..
sahsi gorusum su ki foton kusagi gerceklestiginde DNA degisikligi veya elektronik cihazlarin iflasi gibi seyler gerceklesebilir ama bu insanligi bir sonraki seviye cikaracagi konusunda supheliyim..oyle ya..evrim nasil olurda bir haftada gerceklesebilir?canli bir organizma materyal ya da demateryal durumda nasil olumsuzluge kavusabilir?ve daha onemlisi inanclarimiza gore Allah'tan yani genel gecer Tanri kavrami disindaki varliklar nasil boyle bir guce kavusabilir? son soyledigimin fasa fiso oldugunu sanirim siz de taktir edersiniz..ancak foton kusagi surecinde bir takim degisiklikler olacagini kabul etmek gerekir.
it's over...
netenes

evet dunyamiza ve cevresine 2000 yilligina yogun gama isinlari geldigini dusunurseniz anlayabilirsiniz

“Uygarlıklar ve Telekinezi” sayfasına dön