Süper Trans' da Keşfettiklerimiz !
Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: SüperTrans İlk Deney Gecesinin Sonuçları
okey ne lazım hemen bir araştırayım neyi araştırmam alzım yaz gen x ona göre ben de yardım edeyim
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
SüperTrans Aslında Derin Düşünce Hali Olabilir.Mesela Bir Kişi Bir Şeye Dalıp Gidiyo Arkadaşları Ona Aa bak Transa Geçti Diye Espri Yapıyolar Ya İşte Trans Derin Düşünce Hali İse SüperTrans Düşünceye Dalmadan ki İsteğimiz Doğrultusunda ki Mod olabilir.Çünki Ben Arada Böyle Belirli Bir Düşünceye Daldığım Zaman Işıklar Gidip Geliyor.Böyle Birşey Bu Olayı Derin Düşünceye Dalmadan Yapıldığı İçinde SüperTrans Denilmiş.Hayal Gücü Ve İmajineyide Geliştirmek İçinde Şöyle Yapıyorum Okulda Dersler Boş Olunca Sırada Yatıyorum Ve İzlediğim Bir Filmi Hayal Gücümle Kafamda Tekrar İzliyorum.Bunun gibi Değişik Şeylerde Olabilir.inflames Senide Tebrik Ederim Işığı Kapatmakta Baya İyisin :D Neyse Konuya Dönersek Bana Göre SüperTrans Anlamları Bu olsa Gerek.Bende Bi Ara Gözümü Kapatmıştım Öyle Duruyodum.Televizyonun Ekranı Birden Arada Gidip Gelmeye Başladı Kaç Günde Düzelmedi :D Bunuda Yazayım Dedim.Bize Gerekli Olan Şey Hayal Gücü Ve İmajine Olabilir :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Re: SüperTrans: Parçaları Birleştirmek!
Beynin olayı yaşaması!!!
Hayal gerçek oluyor.
Mesela,astral için çıkış deniyoruz,ve çıkış başlıyor.O andaki konsantrasyonu sağlamak tek problemimiz.
Hayal gerçek oluyor.
Mesela,astral için çıkış deniyoruz,ve çıkış başlıyor.O andaki konsantrasyonu sağlamak tek problemimiz.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Bize ciddi bir imajinenin yanına gerekli olan bir şey: Ani enerji çıkış anları yaşatacak bir olay, durum artık her neyse. Dediğin gibi bence SüperTrans bir Derin Düşünce hali. Bazı dalgın anlarımız olduğunda eğer bir şeye o şekilde odaklansak, bir nevi bağlanmış oluruz ve enerjilerimiz cayır cayır akar. Bu arada sen her harfin başını büyük yazarken yorulmuyor musun? :DMrCapTaiN yazdı:SüperTrans Aslında Derin Düşünce Hali Olabilir.Mesela Bir Kişi Bir Şeye Dalıp Gidiyo Arkadaşları Ona Aa bak Transa Geçti Diye Espri Yapıyolar Ya İşte Trans Derin Düşünce Hali İse SüperTrans Düşünceye Dalmadan ki İsteğimiz Doğrultusunda ki Mod olabilir.Çünki Ben Arada Böyle Belirli Bir Düşünceye Daldığım Zaman Işıklar Gidip Geliyor.Böyle Birşey Bu Olayı Derin Düşünceye Dalmadan Yapıldığı İçinde SüperTrans Denilmiş.Hayal Gücü Ve İmajineyide Geliştirmek İçinde Şöyle Yapıyorum Okulda Dersler Boş Olunca Sırada Yatıyorum Ve İzlediğim Bir Filmi Hayal Gücümle Kafamda Tekrar İzliyorum.Bunun gibi Değişik Şeylerde Olabilir.inflames Senide Tebrik Ederim Işığı Kapatmakta Baya İyisin :D Neyse Konuya Dönersek Bana Göre SüperTrans Anlamları Bu olsa Gerek.Bende Bi Ara Gözümü Kapatmıştım Öyle Duruyodum.Televizyonun Ekranı Birden Arada Gidip Gelmeye Başladı Kaç Günde Düzelmedi :D Bunuda Yazayım Dedim.Bize Gerekli Olan Şey Hayal Gücü Ve İmajine Olabilir :)
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- inflames
zamanımız azalıyor GEN X çoğu kişi bu konuyu okumayı bırakmaya başladı herkezin ilk inanç ve hırsı azalıyor benim de sınav var artık bu foruma 2 3 hafta sonra girerim. hızlanmamız lazım zaman tükeniyor
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
:D :D
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- inflames
ben de yeni farkettim cümlenin söylenişini sanki ajan 007 yim de sizin yetişmeniz lazım hayat meselesi gibi ahaha :D
- GEN-X
Tamam kardeşlerim... biliyorum. Hayat meselesi senin için olmayabilir ama belki birilerin öyledir.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- inflames
o anlamda değil yanlış anladın hani filmlerde olur ya kötü adamalr olur beni kurtarmalısınız der ajan ona benzedi söyleyişim sen beni gerçekten yanlış analdın
- GEN-X
Yok ben senin ne demek istediğini anladım. :)
Benim dediğim daha farklı. Neyse bunu konuşacak lüksümüzün olduğunu sanmıyorum. Şu sıralar SüperTrans daha mühim. :)
Benim dediğim daha farklı. Neyse bunu konuşacak lüksümüzün olduğunu sanmıyorum. Şu sıralar SüperTrans daha mühim. :)
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
-