Telekinezi yapmaya çalışırken elim ısınıyor ve titriyor neden? Teknik verebilir misiniz?

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
11Eleven11
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Telekinezi yapmaya çalışırken elim ısınıyor ve titriyor neden? Teknik verebilir misiniz?

Okunmamış mesaj gönderen 11Eleven11 »

Telekineziye yeni başladım. Ve bu arada siteye yeni üyeyim. Ama uzun süredir takip ediyorum. Neyse telekinezi yaparken elim anlamadığım bir şekilde titriyor. Ve konsantrasyonum hemen bozuluyor, odaklanamıyorum. Bunun neden olduğunu kötü birşey mi iyi birşey mi olduğunu anlamadım. Ve ayrıca kendi kullandığınız güzel bir teknik var ise detaylı bir şekilde verebilir misiniz? Zaten bilinen teknikleri yazmanıza gerek yok ;). Ve sadece psi wheel çalışıyorum. Yani titreme psi wheelde oluyor. Başka bir sorun ise kendimi istemsizce kasıyorum. Tekniklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. :)

KineticEnergy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telekinezi yapmaya çalışırken elim ısınıyor ve titriyor neden? Teknik verebilir misiniz?

Okunmamış mesaj gönderen KineticEnergy »

Hoşgeldin. Teknikten önce enerjiyi kullanmayı ve kaslarını kasmamayı öğrenmen daha sağlıklı olur. Nesneyi hareket ettirmek için kasların kullanılmaya çalışılması çok doğaldır. Çünkü beynimiz bir nesneyi hareket ettirmek için ellerimizi kullanır ve aynı mantıkla sonucun kasların hareket ettirilmesi ile alınacağı mantığı ile hareket edilir.

Kaslarını kasmamayı öğrenince kadar sadece şu iki çalışmayı yapabilirsin

1- Öncelikle nesneyi gözlerini kapatarak zihninde hareket ettir. Hangi tarafa dönmesini istiyorsan istediğin şekilde o tarafa dönünceye kadar bu çalışmayı yap. Aynı etki ve tepki bu çalışmada da göreceksin. Görüntü oluşmayacak veya kısa sürede görüntü dağılacak. İstediğin tarafa dönmeyecek veya istediğin gibi dönmeyecek. Bu aşamayı aşmanın püf noktası istemsiz olmaktır. Sadece düşün ve izle.

2- Çakraları tanıman gerekir. Tepe çakrasından akan enerjinin sırası ile alın, boğaz kalp çakralarını harekete geçirdiğini oradan birleşen enerjinin nesneye doğru ellerinden hareket ettiğini ve akıcı bir etki oluşturduğunu hayal et. Hiçbir şekilde kendini zorlama. Kasların devreye girdiğinde kaslarını gevşet ve devam et. Sadece düşün ve izle.

Unutma halter kaldırmıyorsun veya ağırlık çalışmıyorsun. Sadece enerji ile istediklerini yapacaksın. Bu da sadece düşünce ve enerji ile mümkün olur.

Bu aşamaları kolay geçebilmen için güzel bir yöntem var onu da deneyebilirsin Derin trans çalışması bu çalışma meditasyondan daha faydalıdır çünkü kaslarındaki tüm enerjiyi de boşaltacağın için enerjiyi daha kolay kontrol edebilirsin.
11Eleven11
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Re: Telekinezi yapmaya çalışırken elim ısınıyor ve titriyor neden? Teknik verebilir misiniz?

Çok teşekkürler Bugün deneyeceğim. Sağol KineticEnergy
11Eleven11
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Teşekkürker kineticenergy bugün deneyeceğim dediğin teknikleri umarım döner sağol
KineticEnergy

Önemli değil. Ancak "umarım döner" ifadesini yanlış kullanıyorsunuz. Bu cümleyi kurduğun anda başarısızlığını da garantilemiş olursun. Bugün denediğinde başarmak için yapma. Bu çalışmaları yaptığında bir süreci başlatırsın. Bu süreci bir zamana bağlama. Hazır olduğunda başarırsın belli bir sürede değil.

11Eleven11
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Yaptım. 180 derece civarı döndü. Dediğin şeyleri denedim. Çok iyi oldu teşekkürler. Her yapmaya çalıştığımızda gelişiyor değil mi? Yoksa başka birşey gerekiyor mu geliştirmek için
11Eleven11
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Ve enerjiyi yenileyebilir miyiz? Telekinezi veya çeşitli psişik aktiviteler yapınca enerjimiz düşüyor. Bu enerji sadece uyku sırasında mı tekrar kazanılır? Enerji kazanmak için başka bir teknik var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
KineticEnergy

11Eleven11 yazdı: 04 Tem, 12:39 Yaptım. 180 derece civarı döndü. Dediğin şeyleri denedim. Çok iyi oldu teşekkürler. Her yapmaya çalıştığımızda gelişiyor değil mi? Yoksa başka birşey gerekiyor mu geliştirmek için
Günlük fazla enerji harcamadan ve kasları zorlamadan az ama öz yapmak yararlı olur.

- Sağlığına
- Beslenmene
- Uyku düzenine
- Enerjini olumsuz etkileyen insanlardan uzak durmaya
- Açık havada dolaşmaya
- Olumlu düşünmeye

özen göstermelisin.
KineticEnergy

11Eleven11 yazdı: 04 Tem, 13:22 Ve enerjiyi yenileyebilir miyiz? Telekinezi veya çeşitli psişik aktiviteler yapınca enerjimiz düşüyor. Bu enerji sadece uyku sırasında mı tekrar kazanılır? Enerji kazanmak için başka bir teknik var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
- Sağlıklı beslenmek
- Uyku düzeni Özellikle 22:00 - 03:00 arası uyku önemli
- Doğa ile iç içe olmak
- Pozitif insanlarla birlikte olmak
- İbadet, meditasyon, nefes ezgersizleri enerjiyi olumlu etkiler