Üyelik tarihimden anlaşılacağı üzere sitenin eski üyelerinden biriyim. Sitenin domaini telekinezi.org olduğu dönemden kalan biriyim. Zamanında burada çok arkadaşla tanıştım, zamanında msn üzerinden konuşmalarımız oldu. Bir dönem forumda oldukça aktiftim her konuyu okumaya çalışırdım. Geçenlerde site ne durumda diye girmeye çalıştığımda .org domaininin öldüğünü görünce site kapandı sanmıştım. Bu gün site tekrar aklıma geldi ve google'da aratayım dedim, meğerse com.tr domainine taşınmış site.
Nasılsınız, iyi misiniz? Eskilerden kimler var sitede hala? Çoğu kişinin nickini ne yazık ki hatırlayamıyorum aradan yıllar yıllar geçti, siteye katıldığımda 15 yaşlarındaydım şimdi yaş oldu 32

Umarım herkes iyidir ve bu forum sitesi daimi olur bir şekilde. Çok anım var bu sitede ve çok da fazla konu bulunmakta sitede. Zamanında msxlabs dışında bu tür ulaşılabilecek bir site yoktu ne yazık ki. O yüzden bu site bu konu hakkında ilklerden biridir.
Zaman içerisinde sosyal medyanın gelişmesi ile forum siteleri bir bir ölmeye başladılar ve hem üye kaybettiler hem de yeni üye kazanmayı bıraktılar. Ne yazık ki biz de bunun içerisinde olduk aynı zamanda buna şahit olurken. Gerek okul olsun, gerek başka şeyler olsun uzak kaldık forum kültürüne. Bu sitede onlardan biriydi benim için.
Hepinize selamlar olsun, umarım beni hatırlayan birileri çıkar. zamanında açtığım bir kaç konu diğer forum sitelerinde dahi paylaşılmaya başlamıştı

Çocukluğumuz bu ve bunun gibi forumlarda geçti.