Nerde o eskiler?

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
KhornE

Nerde o eskiler?

Okunmamış mesaj gönderen KhornE »

Merhaba arkadaşlar,Merhaba arkadaşlar,

Üyelik tarihimden anlaşılacağı üzere sitenin eski üyelerinden biriyim. Sitenin domaini telekinezi.org olduğu dönemden kalan biriyim. Zamanında burada çok arkadaşla tanıştım, zamanında msn üzerinden konuşmalarımız oldu. Bir dönem forumda oldukça aktiftim her konuyu okumaya çalışırdım. Geçenlerde site ne durumda diye girmeye çalıştığımda .org domaininin öldüğünü görünce site kapandı sanmıştım. Bu gün site tekrar aklıma geldi ve google'da aratayım dedim, meğerse com.tr domainine taşınmış site.

Nasılsınız, iyi misiniz? Eskilerden kimler var sitede hala? Çoğu kişinin nickini ne yazık ki hatırlayamıyorum aradan yıllar yıllar geçti, siteye katıldığımda 15 yaşlarındaydım şimdi yaş oldu 32 :) Bu süre zarfında da ara ara girmiştim sitede neler oluyor diye fakat geçen uzun zaman içersinde sitenin yöneticilerinin de değiştiğini gördüm, hatta zamanında benim gibi üye olan bir arkadaşın da yönetici konumuna eriştiğini görmüştüm fakat adını hatırlayamıyorum yine.

Umarım herkes iyidir ve bu forum sitesi daimi olur bir şekilde. Çok anım var bu sitede ve çok da fazla konu bulunmakta sitede. Zamanında msxlabs dışında bu tür ulaşılabilecek bir site yoktu ne yazık ki. O yüzden bu site bu konu hakkında ilklerden biridir.

Zaman içerisinde sosyal medyanın gelişmesi ile forum siteleri bir bir ölmeye başladılar ve hem üye kaybettiler hem de yeni üye kazanmayı bıraktılar. Ne yazık ki biz de bunun içerisinde olduk aynı zamanda buna şahit olurken. Gerek okul olsun, gerek başka şeyler olsun uzak kaldık forum kültürüne. Bu sitede onlardan biriydi benim için.

Hepinize selamlar olsun, umarım beni hatırlayan birileri çıkar. zamanında açtığım bir kaç konu diğer forum sitelerinde dahi paylaşılmaya başlamıştı :)

Çocukluğumuz bu ve bunun gibi forumlarda geçti.

Kullanıcı avatarı
KhornE

Re: Nerde o eskiler?

Buralarda gerçekten kimseler kalmamış, çok üzücü böyle bir yerin bitmesi :(
Kullanıcı avatarı
Orijinal2
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Orijinal2 »

Selamlar,

Ara sıra girer gezerim forumda. Asıl hesabım fullmanyak ama o banlıymış nedense. İnan niye banlandık onu bile hatırlamıyorum :) Bu konuyu görünce bir yaşam belirtisi vereyim diye hesapları denedim baktım meğer böyle bir üyeliğimde varmış. Multi hesap açmışız demek ban yiyince :)

Eski günleri çok özlüyorum. Zaten hep eskiler güzeldir değil mi? Küçüktük tabii belki lise 1 falandım ama çat pat nickler hâlâ aklımda.

Bir gün bu forum yine can bulacak.
"OriginalTwo" & "Paradoks"
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

Selamlar herkese
Foruma üye olduğumda 14 yaşındaydım şimdi ise 29… üstünden yıllar geçti ara ara özledikçe girip bakarım. Bi ara erişim sağlayamamıştım bi devir kapandı diye düşündüm ancak sonradan siteye erişebildim. Üstünden yıllar geçse de burdan edindiğim bazı arkadaşlıklarım hala devam ediyor. Hala başkalarının da hatırladığını buralara uğradığını bilmek güzel.
Kullanıcı avatarı
KhornE

Orijinal2 yazdı: 07 Kas, 00:09 Selamlar,

Ara sıra girer gezerim forumda. Asıl hesabım fullmanyak ama o banlıymış nedense. İnan niye banlandık onu bile hatırlamıyorum :) Bu konuyu görünce bir yaşam belirtisi vereyim diye hesapları denedim baktım meğer böyle bir üyeliğimde varmış. Multi hesap açmışız demek ban yiyince :)

Eski günleri çok özlüyorum. Zaten hep eskiler güzeldir değil mi? Küçüktük tabii belki lise 1 falandım ama çat pat nickler hâlâ aklımda.

Bir gün bu forum yine can bulacak.
Hocam sağ olun o kadar uğraşmışsınız mesaj atmak için :) dediğiniz gibi bir yaşam belirtisi görmek sevindirdi.

Kullanıcı avatarı
KhornE

caryes yazdı: 09 Kas, 15:09 Selamlar herkese
Foruma üye olduğumda 14 yaşındaydım şimdi ise 29… üstünden yıllar geçti ara ara özledikçe girip bakarım. Bi ara erişim sağlayamamıştım bi devir kapandı diye düşündüm ancak sonradan siteye erişebildim. Üstünden yıllar geçse de burdan edindiğim bazı arkadaşlıklarım hala devam ediyor. Hala başkalarının da hatırladığını buralara uğradığını bilmek güzel.
Ne mutlu bize. O zamanlar ben de küçüktüm, şu an 31 yaşındayım. Sanırım lise 1 deydim bende yanlış hatırlamıyorsam :)
Kullanıcı avatarı
KhornE

Discorda şu an girilemese de (her ne kadar girmenin yöntemleri olsa da) bir şekilde bir grup oluşturup online olarak iletişim halinde olalım bence :)
Virtuoso

Okunmamış mesaj gönderen Virtuoso »

Hocam selamlar bende sizin küçüğünüzüm 17 yaşındayım ancak 9-10 Yaşlarımdan beri ortamlardayım sizin gibi eskiler gittikten sonra zaten ortamların tadı tuzu kalmadı Hayal gören yaptığını sanan varlıkların kandırmacalarına maruz kalan çoluk çocuklarla doldu etraf eğer bir grup vs toplanmak isterseniz instagramım virtuuoso_ 2 3 takipçim var ekleyip yazarsanız Sizinle bir grup kurmayı çok isterim selamet ve saygıyla kalın

-Virtuoso
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

Discordda bi grup olabilir aslında bence de birileri geldikçe hatırladıkça çoğalırız belki
Virtuoso
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Virtuoso »

Linke giremeyen Abilerim Ablalarım için discordum vthevirtuoso

“Geyik-Sohbet” sayfasına dön