ELEMENTİ BULMAK
ELEMENTİ BULMAK
arkadaşlar ben elementimi buldum...su olduquna karar verdim,çünkü telekinezi çalışmalarına başlamadan önce ellerimi suda bekletiyorum ve enerjisini çektiğimi düşünüyorum bu şekilde yapınca başarım en az 2 katına çıkıyor:)
siz de elementinizi bulun ve başarınızı katlayın...:)
reklam sloganı gibi oldu ama nese xD
siz de elementinizi bulun ve başarınızı katlayın...:)
reklam sloganı gibi oldu ama nese xD
-
Re: ELEMENTİ BULMAK
yardımcı olabilirmisin peki bu konuda. hatta ilk başlayan biri olarak yardım gerkeli ama nasıl ve nerden yardım alabilirim ona yardımcı olabilirmisin_? yardım kelimesini fazla kullandım ama kusura bakmayasın:)
ben sadece yöntemi anlatırım,sana senden başka kimse yardım edemez,bu işte herkes yalnız çünkü herkesin kapasitesi farklı ve yöntemleri de farklı...
yeni başlayanlar için PSİ WHEELE BAŞLAMADAN ÖNCE başlıklı konu var orda bi videom var onu izle ve ilk olarak onu yap(aktif konular linkine tıkla ordan bulabilirsin,daha sonra kapak çalışması yapman lazım onu da kısaca anlatayım bi ayçiçek yağı kapağını al ve masaya koy içini görebileceğn şekilde,sonra kapağın ortasındaki çıkıntıya bak ve enerjinin o noktaya aktıqını hayal et bunu günde en az 15 dk çalış...
yeni başlayanlar için PSİ WHEELE BAŞLAMADAN ÖNCE başlıklı konu var orda bi videom var onu izle ve ilk olarak onu yap(aktif konular linkine tıkla ordan bulabilirsin,daha sonra kapak çalışması yapman lazım onu da kısaca anlatayım bi ayçiçek yağı kapağını al ve masaya koy içini görebileceğn şekilde,sonra kapağın ortasındaki çıkıntıya bak ve enerjinin o noktaya aktıqını hayal et bunu günde en az 15 dk çalış...
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
ama elementi ateş olan elini ateşe sokamaz bun elementlere bir şey bulmak gerekio durun bi düşiniiim
elementi:
ateş:elini bir süre atelşin üstünde bekletsin veya elini ısıtsın öylwepsi whell çevirmeye çalışsın
su:arkadaşın dediği gibi elini suda bekletsin
toprak:elini toprakta biraz gezdirsin ve topraktan enerji çekmeye çalışsın
hava:hiçbir fikrim yok
elementi:
ateş:elini bir süre atelşin üstünde bekletsin veya elini ısıtsın öylwepsi whell çevirmeye çalışsın
-
teşekkürler kardeşim uygulamak için sabırsızlanıorum:)
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- İletişim:
hava.. rüzgarla enerjinin içine dolduğunu düşünse?? rüzgarın önüne geçip enerjinin üzerine geldiğini düşünse yani?? =))zaza54 yazdı:ama elementi ateş olan elini ateşe sokamaz bun elementlere bir şey bulmak gerekio durun bi düşiniiim
elementi:
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
ellerinden rüzgar çıktığını hava akımı oluşturduğunu düşüne bilir eet
-
Ateşi hissetmesi yeterli abartma bence...;)zaza54 yazdı:ama elementi ateş olan elini ateşe sokamaz bun elementlere bir şey bulmak gerekio durun bi düşiniiim
elementi:
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
ya arkadaşlar acaba element burçların kendine özgü elementleri olarak mı belirleniyo hani kova-hava, oğlak-toprak gibi mi?
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- İletişim:
sanırım.. yaşadığı ortama göremi ne galiba.. tam bi bilgim yok.. aslan ateş mesela.. ateşte yaşamıyo ama aslanla ateş birbiriyle özdeşiyo..yengeç su,oğlak toprak.. yaşadıkları ortama göre olabilir bence.. Karışık bi mevzu =D
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
-