Müsaitseniz bakarsınız sevirim arkadaşlar...

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
x(GreenWorld)x

Müsaitseniz bakarsınız sevirim arkadaşlar...

Okunmamış mesaj gönderen x(GreenWorld)x »

Benim işim çok karışık ben mumla ilk defa ateşi kontrol etmeye çalıştığımda annem beni çağırdı ben de sinirlenip kalktım çok sinirlendim belki de 5 dk sonra geldiğimde mumu koyduğum cam tabak kırılmıştı ve işin kötüsü halının küçük bir bölümü de yandı bunu hala anneme açıklayamadım o da işin gırgırı :D Her neyse o zamandan beri sanki bir gücüm varmış gibi geliyor ama yine de emin olamıyorum yani bu bormal mi asıl burcum balık ve su burcu olmam lazımken hırslı,inatçı ve cesaret sahibi biri olarak ateş burcunun özelliğini gösteriyorum ama bilemiyorum gerçekten bu işten anlayan arkadaşlarımız da var ben sadece sormak istedim şimdiden teşekkür ederim saygılar...(Ayrıca insanları sezgisel olarak algılayabiliyorum iyi ya da kötü olduklarını)
Ay nasıl aydınlatırsa gecemi,
Ya da güneş nasıl ısıtırsa içimi,
Zaman olgunlaştırsa da beni,
Sen hep çocuk kal ruhum...

Kullanıcı avatarı
Bru-x

Re: Müsaitseniz bakarsınız sevirim arkadaşlar...

Okunmamış mesaj gönderen Bru-x »

Burada burçlarla ilgili konu işlemiyoruz ancak www.akreportalnet.com 'a bakabilirsin. Orada bu konudan anlayan arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır.
İnsanı temel olarak olarak etkileyen 3 bur vardır. Güneş burcu, Yükselen burç ve Duygu burcu (Ay burcu da denilir) bunların her biri farklı ise kişiliğinin de farklılıklar göstermesi normaldir.

Gelelim konuna. Senin yaşamış olduğun olaya telekinezi çalışmalarında çok sık rastlanır. Genelde telekinetik çalışmalarda başarısızlığın en büyük sebebi enerji salınımının zamanında ve yeterince tetiklenememesidir. Yani yayı herkes çeker ancak bırakamaz. Zihinde istek oluşturulur, güç oluşturulur, bağ kurulur ancak kişinin alışık olmadığı bir mekanizmanın çalışması gerektiği için kişi ilk zamanlarda ve hayli zaman geçinceye kadar da tetiklemeyi net bir şekilde gerçekleştiremez.

Bir anda kapının çalınıp dikkatin başka bir yöne çevrilmesi, bir anda telefonun çalması, içeriden birinin seslenmedi; Bunların tamamında dikkat bir anda başka bir yöne çevrilir, Enerji serbest kalır çünkü onu tutan bilinç artık onunla ilgilenmemektedir. Başını sesin geldiği yöne doğru çevirdiği anda, oradan ayrıldıktan kısa bir süre sonra yada dışarıya çıktığında serbets kalan enerji; eğer hedefleme yapılabilmişse hedefi hedefleme yapılamamışsa kontrolsüz bir şekilde kişinin baktığı yöne doğru fırlar. Eğer içi su dolu bir kapla çalışıyorsanız su kaptan taşar, mum yakmışsanız mum söner veya üzerine konulduğu cam eşyalar enerjinin etkisiyle parçalanır, kibrit varsa yanar....

Yani olağanüstü bir durum değildir bu. Nazar değmesi olayı ile de örnekleştirebilirsin.
Tetiklemeyi tam olarak yaptığında daha iyi anlayacaksın.
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.

https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
Kullanıcı avatarı
x(GreenWorld)x

Okunmamış mesaj gönderen x(GreenWorld)x »

Bir soru daha sormak istiyorum bazı sitelerde(reklam yapmak istemiyorum) suyla dev dalgalar yapılabileceği hatta suyu havaya kaldırılabileceğinden bahsediliyor ama bilmiyorum bana biraz abartı gibi geldi siz bu konuda ne düşünürsünüz?
Ay nasıl aydınlatırsa gecemi,
Ya da güneş nasıl ısıtırsa içimi,
Zaman olgunlaştırsa da beni,
Sen hep çocuk kal ruhum...
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

evet böyle telekinetik olaylar yapılabilir sadece iyi derecede telekineziyi bilmek gerekir diye düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

Fazla çalışma fazla azim fazla hırs ve fazla sabır ile olmayacak şey yoktur

Kullanıcı avatarı
DoGuKAN
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen DoGuKAN »

Azim Ve Sabrın Elinden Hiçbişey Kurtulamaz ;)
İf You Can Dream İt, You Can Do İt..
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici

doğu azim ve sabırı çok övdün acaba sen de bunu kulllanıyo musun yoksa sözde mi?
Kullanıcı avatarı
DoGuKAN

Soru Muydu xD

3 Gündür Çeviremiyorum Hala İnandığıma Göre..
Kullanıcı avatarı
DoGuKAN

Bu İşten Vazgeçmemi Sağlayabilecek Tek Neden İlahi Bi Rüya Görmem Ve Yapmamam Gerektiğinin Söylenmesidir.
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici

ii o zaman astral seyahat yapıp rüyana girmeyi deniyicem :D ;)