Yeni Başlayanlara Tavsiye ve Öneri
Moderatör: Sai
- Ulquiorra
Yeni Başlayanlara Tavsiye ve Öneri
Yaklaşık 10 aydır bu işle uraşan biri olarak bir tavsiye vermek istedim yeni başlayan arkadaşlarımıza
Öncelikle arkadaşlar inanç çok önamlidir inançtan sonra sabır azim ve inat gelmekte ben neden yapamıyorum gibi sorular oluşmamalı beyninizde zamanla gelişecektir merak etmeyin Hangi yolu izliceniz bir çok yöntemle sitede verilmiştir beğendinizi şeçin ama hangi yöntem daha çabuk derseniz o kişiden kişiye göre değişir. Hiç bir şey hevesinizi kırmasın bi anlık bir şey için girdiyseniz telekinezi yoluna başarılı olma ihtimaliniz çok çok azdır bilgi şarttır ve bu sitede bir çok doğru bilgi mevcuttur ve bilgi amaçlı bi forum olduğu için çoğunlukla genç arkdaşların ego tatmini vb şeylere girmemesi gerekli, ego sizi bu yolda gerilere atar ilerlemenizin önüne set olur. Eğer bir kere hevesiniz kırıldımı çok zor ne çevrenize izin verin ne de başkabirilerine. Yeni başlayanlara önerebilceğim teknikler kapak tekniğidir ve psi çarktır. bunlarla başlamanız iyi olur. Eğer başarılı olamıyorsanız bi kaç gün ara verin tekrar başlayın çevrenizde bu konularda başarılı olanlar varsa nasıl yaptıklarından çok yaptıklarına odaklanın görsellik iyidir şunu unutmayın iş beyninizi kandırmakta bitiyor.
1 inanç
2 sabır
3 çalışma ve emek verme
Çalışmalarınızda Başarılar.
Öncelikle arkadaşlar inanç çok önamlidir inançtan sonra sabır azim ve inat gelmekte ben neden yapamıyorum gibi sorular oluşmamalı beyninizde zamanla gelişecektir merak etmeyin Hangi yolu izliceniz bir çok yöntemle sitede verilmiştir beğendinizi şeçin ama hangi yöntem daha çabuk derseniz o kişiden kişiye göre değişir. Hiç bir şey hevesinizi kırmasın bi anlık bir şey için girdiyseniz telekinezi yoluna başarılı olma ihtimaliniz çok çok azdır bilgi şarttır ve bu sitede bir çok doğru bilgi mevcuttur ve bilgi amaçlı bi forum olduğu için çoğunlukla genç arkdaşların ego tatmini vb şeylere girmemesi gerekli, ego sizi bu yolda gerilere atar ilerlemenizin önüne set olur. Eğer bir kere hevesiniz kırıldımı çok zor ne çevrenize izin verin ne de başkabirilerine. Yeni başlayanlara önerebilceğim teknikler kapak tekniğidir ve psi çarktır. bunlarla başlamanız iyi olur. Eğer başarılı olamıyorsanız bi kaç gün ara verin tekrar başlayın çevrenizde bu konularda başarılı olanlar varsa nasıl yaptıklarından çok yaptıklarına odaklanın görsellik iyidir şunu unutmayın iş beyninizi kandırmakta bitiyor.
1 inanç
2 sabır
3 çalışma ve emek verme
Çalışmalarınızda Başarılar.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
- DoGuKAN
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Re: Yeni Başlayanlara Tavsiye ve Öneri
Teşekkürler Zaten Çevremdekiler Diyo Salla Bu İşleri Diye Sadece Dene Bakim Bırakabilcek Misin Diyorum xD
İf You Can Dream İt, You Can Do İt..
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
dün amcam '' hayal aleminde yaşıyosun uğraşma böyle saçma sapan şeylerle'' dedi. ben de daha fazla hırslandım ve en geç 1 ay içinde kaşığı onun yanında eğeceğimi söyledim ve iddiaya girdik. ben kazanırsam 100 lira:D yani böyle durumlarda daha fazla hırslanıp daha çok çalışabiliriz
- DoGuKAN
Beni De Sinirlendirenler Var Profesyonelleşim Uççam Gözlerinin Önünde xD
- -JeLLyBoon'-
- Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм ..
Benim bunlarla uğraştığımı bilen 2 kişi var ,daha fazla kişiye söylersem benim hevesimi kıracaklarını ve inanmayacaklarınıbildiğim için söylemedim.Diğer iki kişi yanındada telepati yeteneğimin varlığını gösterince inanmak zorunda kaldılar ..
Ama ben şuna inanıyorum ki çevrenin çok etkisi var vazgeçirmeye çalışıyorlar , ama biz inanıyoruz ya yeter ..
Teşekkürler ..
Ama ben şuna inanıyorum ki çevrenin çok etkisi var vazgeçirmeye çalışıyorlar , ama biz inanıyoruz ya yeter ..
Teşekkürler ..
---
- gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ?
Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke ..
Ölümümü beklicem yavaşca ..
Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
- gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ?
Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke ..
Ölümümü beklicem yavaşca ..
Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
- fenomen
- Yönetici
iste bu cok fena bak 5 kisi inanan olsun ve bir isi inanmayan onun negativ enerjisi size yeter sakin bole sey yapma ve kimsenin yaninda anlatma.Ulqiorra cok guzel yazi yazdi bu silerin basinda sabir lazim.abim bilir ben sabri asdim.otekiler de var azcik.bilinki her defa yapdiginizda olmadiysa eger yok yapamiyorum diyorsaniz siz hic bir zaman yapamicaksiniz.Ispanyollarin bir lafi var:ilk defadan yapa bilseydiler yuruyen adam bulamazdik.simdi hayel ve teknige geldikde ise her kese kendi teknigi faydali olur.ama bilgi sartdir.sonradan kendi tekniginizi kurun ve boyle ilerleyin ve en esasda calisin bu kadarcaryes yazdı:dün amcam '' hayal aleminde yaşıyosun uğraşma böyle saçma sapan şeylerle'' dedi. ben de daha fazla hırslandım ve en geç 1 ay içinde kaşığı onun yanında eğeceğimi söyledim ve iddiaya girdik. ben kazanırsam 100 lira:D yani böyle durumlarda daha fazla hırslanıp daha çok çalışabiliriz
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- DoGuKAN
Saol Ferdi Abi Yani Boşu Boşuna Kimsenin Bilmesine Gerek Yok Diyosun?
- fenomen
- Yönetici
evet.bende zamaninda bu yoldan gecdim onun icin bir az tecrubeliyim.20 kisi onunde telepati yapdim mahalle arkadaslari bir sey diyemedi.babamin yaninda dogru karti buldum babam karta bakdi gozunden okudum sasirdi bir sey diyemedi.anneme bioenerjihelaing yapdim telepati yapdim bir sey diyemedi.ama yinede bu islere karsilar:)
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
- DoGuKAN
Masaj Yapıyorsun Annene Boynu Ağrıyosa Yapma Mı Dicek xD xD
- fenomen
- Yönetici
yok elimi 5 sm aradan tutuyorum adamlar kafasinda 20 kilo tas var zann ediyor ve s
-