UÇMAK
- dramakolimelan
Re: UÇMAK
magic necmiyi sizden duydum zate:D
magic fenomen 
- multiplayer1
basit ilizyonlar yapıyo magic necmi...ama en iyi ilizyonist criss'tir bana göre..
- telekült
ya o adam ilizyonist ve bu numaraları başkalarıda yapıyor lütfen saf olmayalım ve böyle yeteneği olanla video eklesin görelim bende ddemmahum a katılıyorum okadar kolaydeğil...ddemmahum yazdı:anlatmaya gelince herşey çok kolay zaten..bu anlattığınız şeyler çoook profesyonelce şeyler..klasik şeyler işte.. ne biliyim konsantre ol ağırlığının azaldığını düşün uç emri ver falan filan..valla bu sitede uçabiliyorum diyen varsa valla ellerinden ayaklarından öperim..yine de yazı için sağol..ayrıca criss angel için ben o adamın yaptığı numaralardan sadece uçma videosuna biraz inanır gibiyim..çünkü hiç bir hile belirtisi yok..
-
the ULTIMATE
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
ewt bence de.. zaten uçmayı becerdin mi iş tamam demektir.. havayı suyu ateşi bük, topları fırlat, uç bitti.. :) :)
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
-
bosan
Valla öle kolay değil. Ben hiç ilizyon yapmadan havalanan birini görmedim. Internette öyle bir video bulan paylaşırsa sevinirim. Zaten bunu yapmak yıllar alır. Bunu yapacak kadar ustalaşanlar zaten yaşlılıktan yaşamama gibi bir problemle karşılaşabilirler. O enerjiye ulaşmak kimbilir kaç yıllarını alır.
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
- caryes
- Yönetici

- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
o zaman küçük bir çocuğa insanların uçabileceklerini söyleyip inandırsak sonra da criss angel 'in videolarından birkaçını izletsek, ona sen de uçabilirsin hadi uçmayı dene falan desek o zaman uçar mı?