UÇMAK
- Askem0
Re: UÇMAK
Yazı Çok güzel OLmuş FAkat criSs angel Kesinlikle İlizyonisttir ArkadaşLar. Onun YaptıkLarı Sadece Göz Yanılgısıdır. Bir insan öle 2 dk lık konsantre olupta kendisini havaya Uçuramaz ve Bi yerde duymuştum criss angel amekirada çok tanınmış bir ilisyonist vardı. Tam olarak ismini hatırlayamadım simdi. Onun Öğrencisidir die duymuştum. İlizyonistliğe 16 yasında başladığını bizzat kendim sitesinden okumuştum. Dikkat Edin [ İLiZYONİST ] Liğe 16 yasında başlamıştır. Ona bakılırsa david capperfeiled öle bisey tam yazamadım ismini. Onunda böle uçma gösterileri vardı. Yani İlizyonistlikle pisişik güçlerin hiç bir alakası yoktur. Saten Öle bisey olsa adam Peygamberliğini İlan eder xD
En son Askem0 tarafından 25 Eki, 22:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..
uçmak üzerinde çok düşünülen bir olaydır ve beynin bir kısırdöngüye girdiği bir yerdir yani mümkündür ama beynimizin bu haliyle olamaz fakat beynimizin bu halini değiştirip uçabilecek şekle getirebiliriz fakat bunuda yapmak çok zordur
sadece cümlenin uzunluğuna bakarak olayın ne kadar arap saçına döndüğünü anlayabilirsiniz :D
sadece cümlenin uzunluğuna bakarak olayın ne kadar arap saçına döndüğünü anlayabilirsiniz :D
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
- İletişim:
-
Criss Angel'ın Satanist olduğunu,ruhunu şeytana sattığını söylediğini ve bu sayede böyle "güçleri" olduğunu duydum.Hem zaten gayet inanılır bir açıklama,takdir edersiniz ki yaptığı şeyler ışınlanma gibi evliya şeyleri değil.
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
- İletişim:
hayır onun öyle güçleri yok, illüzyon yapıyor.. Nedense birçok kişi kendisini onun gerçek yaptığına inandırmış :SBatux1995 yazdı:Criss Angel'ın Satanist olduğunu,ruhunu şeytana sattığını söylediğini ve bu sayede böyle "güçleri" olduğunu duydum.Hem zaten gayet inanılır bir açıklama,takdir edersiniz ki yaptığı şeyler ışınlanma gibi evliya şeyleri değil.
*istanbul*
-