Sizlere bir sorum olcak...
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 14 Bolu
- İletişim:
Sizlere bir sorum olcak...
Ben telekineziye yeni başladım yani bir bir buçuk hafta oldu. Ben denemelere önce psi whell ile başladım ve onu döndürdükten sonra ampül pipete geçtim ama pipetin yanına ellerimi koyuyorum ama döndüremiyorum ve sonra ellerimi çekip sadece düşünüyorum (ellerimi kullanmadan) ve pipet rahat bi şekilde dönüyor sizce telekineziye ellerimle mi devam etmeliyim yoksa sadece cismi yoğunlaşarakta kendimi geliştirebilirmiyim? (konuyu yanlış yere açtıysam lütfen taşıyın...)
- DoGuKAN
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Re: Sizlere bir sorum olcak...
Nasıl Rahat Ediyorsan Arkadaşım..
İf You Can Dream İt, You Can Do İt..
- DoGuKAN
İkisini De Kullanmak Yararlı Olucaktır Katılıyorum
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
iyi de beyin gücünü geliştirirsen diğeri olmasa da olur. hem ikisiyle uğraşıp emeğimi ikiye böleceğime biriyle uğraşıp birini iki kat geliştiririm
-
- İletişim:
Cevaplarınız için hepinize teşekkürler... Yani ben de şüpheye düştüm çünkü İnşallah ileride katı cisimlere falan geçicez zor olur mu psi ball yapabilirmiyim diye... yapabilirmyiim acaba? :D
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
herşeyden önce inanmak gerekir. yapacağına inanırsan başarırsın.
- DoGuKAN
Yapabileceğine İnanırsan,Sabırlı Olursan Ve Çalışırsan Neden Olmasın?
-
- İletişim:
İnşallah... :)
- elif
Düşünce ve bakışla yapılan telekinezi daha makbuldür. ellerle yapıldığında ellerde oluşan elektrik insanı yanıltabilir. ellerinizi sürtün neyle çalışıyorsanız ona yaklaştırın ellerinizdeki elektriklede dönebilir. ama düşünce ile yapılan telekinezide böyle bir şey mümkün değil. yanılma ihtimalin daha az. hazır başarmışken düşünce gücüyle devam etmen daha iyidir. demek ki senin o noktada halihazırda bir becerin var. onu kullan senin için daha iyi olurmanly5 yazdı:Ben telekineziye yeni başladım yani bir bir buçuk hafta oldu. Ben denemelere önce psi whell ile başladım ve onu döndürdükten sonra ampül pipete geçtim ama pipetin yanına ellerimi koyuyorum ama döndüremiyorum ve sonra ellerimi çekip sadece düşünüyorum (ellerimi kullanmadan) ve pipet rahat bi şekilde dönüyor sizce telekineziye ellerimle mi devam etmeliyim yoksa sadece cismi yoğunlaşarakta kendimi geliştirebilirmiyim? (konuyu yanlış yere açtıysam lütfen taşıyın...)
-