telefona beyin gücüyle hükmettim ..

Moderatör: Sai

Türk

telefona beyin gücüyle hükmettim ..

Okunmamış mesaj gönderen Türk »

az önce yasadigim bir olayi derste olmama ragmen telefondan girerek sizlerle paylasmak istedim .. arkadas telefonuyla ugrasiyordu bende oyunu birakıp kamerasini acmasini istedim . fakat dedigimi yapmadi ve o an telefon dondu ekran gitti ve 2-3 sn gecmeden kamerasi acildi ..gercekten degisik bir haz veriYor ... calismalara devam .. kolayliklar
En son Türk tarafından 12 Eki, 17:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

SyKo_DrAgoN

Re: telefona beyin gücüyle hükmettim ..

Okunmamış mesaj gönderen SyKo_DrAgoN »

Tebrik ederim.Muhtemelen auran buna neden olmuştur.Beynimiz alfadan teta ritmine girdiği zaman , hiçbirşey düşünemez hatta farkındalığımız bile azalır.Ve alfadan tetaya geçmeden önce dikkatinizi nereye vermişseniz , auranız objeye doğru enerji yaymaya başlar ve telekineziye sebep olur.
Kullanıcı avatarı
elif

Okunmamış mesaj gönderen elif »

tebrikler Türk. ama bunu her istediğinde yapıp yapamayacağında önemli sanırım. belirli bir çalışman var mı bu konuda?

Ko_DrAgoN alfa düzeyinden teta düzeyine geçmenin belirli bir egzersizi var mı?
Türk

Okunmamış mesaj gönderen Türk »

çalışmalarım var fakat her istediğimde yapamadığım da bir gerçek .. başımdan geçen onlarca olaydan biri zaman buldukça aktarırım .. kolay gelsin ..
Kullanıcı avatarı
NEwblood

Okunmamış mesaj gönderen NEwblood »

BENim mp3 çalarımın pili boşalmıştı...ve dolmuş gibi saçma bi mekanda zorlaya zorlaya 20 25 dakika onu çalıştırmayı başardım...iki gün sonra mp3 çalarım bozuldu:)...biliorm tamirci değilsiniz lakin bi sorum var? acaba çok yüklendiğim içinmi bozuldu???....telekinezi çalışmalarımı yaptığım alanın çok yakınında bulunuor...belki oda etkili olmuştur?...bi fikir verin:D??

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

bu eger telekinzi yapiyorsaniz ondan ola bilir cunku telekinezi yaparken bir seye odaklandiginizda yeni iseniz hele bir istemeden cok seye etki ede bilirsiniz .bunu icin tavsiyem telekinezi yaparken oyle bir yer secin ki o yerde kiymetli seyler az olsun ve ya hic olmasin .odaklandiginiz anda istemeden ilk enerjiniz elektriye dogru gider bunu umarim cogunuz biliyorsunuzdur.elektriklerin voltaji duser felan.bir de onerim bu ki sakin telekinezi de ilerledikden sonra arkadasinizin gogus bolgesine odaklanmayiniz.kalbi dura bilir maazallah.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
mentalist

Okunmamış mesaj gönderen mentalist »

NEwblood yazdı:BENim mp3 çalarımın pili boşalmıştı...ve dolmuş gibi saçma bi mekanda zorlaya zorlaya 20 25 dakika onu çalıştırmayı başardım...iki gün sonra mp3 çalarım bozuldu:)...biliorm tamirci değilsiniz lakin bi sorum var? acaba çok yüklendiğim içinmi bozuldu???....telekinezi çalışmalarımı yaptığım alanın çok yakınında bulunuor...belki oda etkili olmuştur?...bi fikir verin:D??
telekinezi ile bi ilgisi olduğunu zannetmiyorum kendiliğinden bozulmuştur ama senin yaymış olduğun enerji onuda etkilemiş olabilir
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Geri döndüm
ErSİn

Okunmamış mesaj gönderen ErSİn »

arkadaslar ben 16 yasındayım bundan 6 sene önce demırleri havaya kaldırabiliyordum şimdi i lgilenmemekten hç bişi olmuo yeniden başladım dediğiniz her tekniği deniorum sizde biraz yardımcı olursanı sevinirim :?: :?: ;)
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

mp3 ün kondansatörleri yanmıştır..