Tasavvuf,Tefekkür ve Gelişim...

cehalet

Tasavvuf,Tefekkür ve Gelişim...

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

öncelikle şunu bilelim siz ne kadar çalışırsanız çalışın büyükbir usta olmak en az 40 yılınızı alır.Ancak çalışmaktan çok düşünürseniz o zaman kısa zamanda yapabildikleriniz diğer insanlar için "doğaüstü" gibi gözükür.peki nasıl olur bu? öncelikle şunu bilelim siz ne kadar çalışırsanız çalışın inancınız çalışmanıza bağlı kalacak ve yapabildiklerinizin sınırı olacak.Ancak sürekli düşünürseniz o zaman inancınız "o" şeklinde bir tam daire halini alır ve tasavvuf yolundaki daireyui tamamlayıp hakikate ulaşırsınız.Nedir inanç?İnandıktan sonra BİLMEK mutlak inançtır ki bu inanç hepimizin gayesi olmalı.Yani "İMAN" etmeliyiz.HZ. İSA suda yürürken sizce suyun kaldırma kuvvetini mi düşünüyordu?Sizce suyun derinliğini mi düşünüyordu?Peki kalın tahtaları kırabilen büyük karateciler tahtanın kalınlığını mı düşünüyorlar?Tahtayı kırabilen karateciler tahtayı kırabileceğine inananlar elini tahtanın arkasında görebilenlerdir.EVET!!! SIR BURADA!!HZ. İSA suda yürürken düşündüğü şey "ALLAH BENİ YANLIZ BIRAKMAZ"dı.bunu bilerek suya ayağını koydu.sizde ALLAH'ın sizi dilediklerinize kavuşturacağını bilerek bundan emin olarak "mucize"ler başarabilirsiniz.örneğin bir kaşık bükmek istiyorsunuz.onu bükmek için oturup kaşığın büküldüğünü düşünmek aptallıktır gözünüzü açtığınızda göreceğiniz şey kaşığın aynı kaldığı olacaktır.ancak kaşığı elinize alın."sen ve ben bir bütünüz" diyin.onunla bütünlüğünüzü hissedin.yanlızca bir Tek'in var olduğunu bilerek birliğinizi haykırın.sonra kaşığın katılığını metalliğini düşünmeyin bile.yanlızca kaşığın bükülmüş olduğuna konsantre olun.matrixi hatırlayın." kaşığı bükmeye çalışma bu imkansızdır.gerçeği farket"gerçeği farkedin.kaşığın olmadığını kaşığın yanlızca sizin isteminizle var olduğunu bilin ve hissedin.kaşığın kalınlığına,katılığına vs dikkat bile etmeyinçyanlzıca kaşığın bükülmüş olduğuna odaklanın.kısa süre sonra kaşığınızın bükülmüş olduğunu göreceksiniz...

devamı gelecektir...
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
elif

Re: Tasavvuf,Tefekkür ve Gelişim...

Okunmamış mesaj gönderen elif »

teşekkürler
cehalet

kusura bakmayın fazla zamanım olmadığı için doğru düzgün yazamadım şimdi daha geniş kapsamlı açıklayalım:
NE İÇİN TELEKİNEZİ?
Öncelikle eğer amacınız intikam,öldürmek vb. gibi fantastik şeyler ise hiç başlamayın bir yere kadar ya çıkarsınız ya çıkmazsınız.İlk olarak yapmanız gereken şey bunu neden istediğinize karar vermektir.Neden istiyorsunuz?Eğer bunun cevabından vicdanınız mutlu oluyorsa hiç durmayın.Ancak istediğinizi yaptıktan sonra vicdanınızı rahatlatanayacaksanız tekrar ediyorum hiç başlamayın.İstemenizin sebebi insanlara yardım olmalı.Tüm psişik olaylar için tek amaç "BAŞKALARI İÇİN YAŞAMAK" olmalı.Yola anlayarak ve düşünerek çıkmalısınız.Birşeyi bilmeden yaparsanız etkisini görürsünüz ancak gerçek bir usta olmak istiyorsanız "BİLMEK" zorundasınız.Ne hakkında çalışıyorsanız o konuda bilgi toplayın.Saçma sapan bilgilerden çok işe yarar bilgiler olsun.Örneğin telekineziyle ilgileniyorsanız enerjiler hakkında bilgi sahibi olun.Bunun sizin bilinçaltınızdaki ve inanç yargılarınızdaki eşleştirmelerini bulun.Gerekli bilgileri beyninizde gerekli yere kodlayarak işe başlayın. 2. adım nesnelliği terk olacak.Bunun için bütünselliği anlayabilmek,herşeyin tek olduğuna inaanbilmek,herşeyin hologram olduğuna inanabilmek kolay değildir.Ancak her fırsatta bunu kendinize hatırlatırsanız bunu idrak edebilirsiniz.Her anınızda evrendeki herşeyin görüp görmediğiniz herşeyin birere hologram olduğunu hatırlarsanız idrakınız daha kolay olur. 3. adım inançtır.Eğer inanırsanız dağları yerinden oynatırsınız.İnanırsanız psi wheelde kaşık ta çocuk oyuncağıdır.Ve eğer inancınızı tam sağlayabilirseniz psi wheelden levitasyona bile geçebilirsiniz(ki bunlar arasında hiçbir fark yoktur).Son adım ise pratiktir.Bu adım da önemlidir ve siz bol bol pratik yapmalısnız.En azından her gün telekinezi çalışmalı psi wheel veya diğer yapabildiğiniz şeylere çalışmalısınız.Eğer hayatınıza bu şekilde devam ederseniz istediklerinizi elde ettiğinizi göreceksiniz.

imsjinasyon konusunu bir sonraki yazımızda işleyeceğiz inşallah...
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
elif

Okunmamış mesaj gönderen elif »

ellerinize sağlık. çok teşekkürler yeterince açıklayıcı olmuş.
imajinasyon konusunuda bekliyorum
kocamankerem

Okunmamış mesaj gönderen kocamankerem »

peki en çabuk sonuç alma suresi nedir?
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

kocamankerem yazdı:peki en çabuk sonuç alma suresi nedir?
1 saniye.
Geri döndüm
cehalet

inanmanıza bağlı.siz ne kadar sürede iananbiliyorsanız o kadar sürede gerçeklerşir.alimler bunları yaparken zorlanmıyor çünkü onlar zaten inanmışlar...
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
Mirza

Okunmamış mesaj gönderen Mirza »

sizde ALLAH'ın sizi dilediklerinize kavuşturacağını bilerek bundan emin olarak "mucize"ler başarabilirsiniz.örneğin bir kaşık bükmek istiyorsunuz.onu bükmek için oturup kaşığın büküldüğünü düşünmek aptallıktır gözünüzü açtığınızda göreceğiniz şey kaşığın aynı kaldığı olacaktır.ancak kaşığı elinize alın."sen ve ben bir bütünüz" diyin.onunla bütünlüğünüzü hissedin.yanlızca bir Tek'in var olduğunu bilerek birliğinizi haykırın.

Böyle basit birşey için Allahı alet etmek (Haşa) Bunun gibi birşey oLuyor sanki yani bi kaşık bükmek için Sadece kaşık bükmek için Allah'ı hatırlamak abes geliyor. Yani bilemiyorum öyle şeyler hissettim =/
SouLOfIceberG

Okunmamış mesaj gönderen SouLOfIceberG »

"öncelikle şunu bilelim siz ne kadar çalışırsanız çalışın büyükbir usta olmak en az 40 yılınızı alır"
aklınızda büyük bi usta olma düşüncesi varsa 40 yıl değil isterseniz 100 yıl verin asla gelişemessiniz.
temir.1337

Okunmamış mesaj gönderen temir.1337 »

SouLOfIceberG yazdı:"öncelikle şunu bilelim siz ne kadar çalışırsanız çalışın büyükbir usta olmak en az 40 yılınızı alır"
aklınızda büyük bi usta olma düşüncesi varsa 40 yıl değil isterseniz 100 yıl verin asla gelişemessiniz.
niyeki büyük bir usta olmayı hayal edince olmuyormu başkalarına hava atmak için yapıncada olmuyor diyorrsunuz neden ne için yapmak istediğiniz neden önemli