Lütfen bir nedeni olmalı??

Moderatör: Sai

kocamankerem

Lütfen bir nedeni olmalı??

Okunmamış mesaj gönderen kocamankerem »

ARKADAŞLAR VE TELEKİNEİDEN ANLAYANLAR LÜTFEN Bİ BAKIN. BEN PSİ- WELL NE KADAR BAŞARILIYIM BİLMİYORUM. BEN GERÇEKTEN KAFASI TEMİZ VE DERT ETMEYEN BİRİSİYİM. YANİ SIKINTIM STRESİM OLACAK OLAYLAR YOK ÇOK ŞÜKÜR VE KONST. SON SEVİYEDE AMA PSİ-WELL AÇIKTAYKEN DONUYOR AZ DA OLSA AMA UZERİNE CD KABI ORTUYORUM DONMUYOR. HİÇBİR KIPIRDAMA YOK AMA GERÇEKTEN DONDURDUUMU DE BOYLE ANLARIM ANCAK NE YAPMALIYIM HER YOLU DENEDİM AMA SONUÇ AYNI BU KONUDA KTAPLAR ALMAMIN FAYDASI OLUR MU BANA NE DRSİNİZ YA DA NE YAPMALIYIM BİR YOL GOSTERİN LÜTFEN İNSAN BU HALİYLE KALMAMALI BEYİN BU KADAR DEĞİL BEYNİMİZİN SADECE %4 UNU KULLANSAK DA BU ORANI COK AZ DAHİ ARTTIRAİLİR MİYİZ BUNU DUSUNMELİYİZ HERSEYDEN ONEMLİSİ BEYİNİ ARTTIRMAYI YANİ DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM ..
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Re: Lütfen bir nedeni olmalı??

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

kapalı alanmış falan mış filanmış bunlara takılıp kalırsan ilerleyemezsin dostum, yapıp yapamadığına sen karar verirsin aptal bir cd kutusu veya gerizekalı bir arkadaşın değil.
Eğer gerçekten bu işi yapıcam diyorsan kimseye kendini inandırmaya çalışma (kendine bile) sadece döndürebildiğini gerçekten "BİL" ve diğer şeylere geç, örneğin ampül üstünde pipet döndürmeyi dene, pyrokinezi çalış, kaşıklarla uğraş bişeyler yap...
Ayrıca beyninin %4 ünü kullanman hiç bişey ifade etmez beynini kullanmadan da yapabilirsin bunları, bunlar beyingücü değil ruhsal güçtür senin ruhunla alakalıdır.
Geri döndüm
Kullanıcı avatarı
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen HydroKinetic »

mantra ve nefes tekniklerini uygularsan sadece cisme bakıp onu imajine etmen yeterli olacak.
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
Kullanıcı avatarı
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen HydroKinetic »

ha bi de çakralarının açık olması lazım.böylece daha kolay döner.
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

ben bu konuda sil3nc3r arkadaşımın söylediklerine katılıyorum kendini kimseye kanıtlamaya çalışma eğer ilerlemek istiyorsan o zaman başarıya ulaşamazsın kapatma sebebini tahmin edebiliyorum.. kimse inanmıyor kanıtlamak istiyorum diye bi duygudur bu ))) bunu bırak kendinin bilmesi yeterlidir...gerisini zaten sil3nc3r açıklamış...
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
onb.kaos

Okunmamış mesaj gönderen onb.kaos »

sıkıntı yapma cd kabı falan olayını da salla daha başlardasın haliyle böyle bişeyi yapmayı bekleyemezsin sana şimdi sanki başka şeylerden dolayı dönüyormuş gibi geliyor etrafında esinti oluşturacak şeylere dikkat ev ve pervaneyi soğuk zemine koyma ellerin sıcak yer soğuk arada çok hafif esinti olur sen hissedemezsin ancak pervane döner bunlara dikkat et birde aklın kabullenmiyor şimdi yenisinya dokunmadan bi şey hareket ettiğini görünce beynin olurmu öyle şey kesin bi iş var bunda diyor zamanla kendine ispatladıkça olayı aşacaksın sıkıntı yapma ve kimseye gösterme çalışmanı sonra umudun kırılıyor sen destek versinler diye gösterirken yaptıklarını onlar sana köstek olmak için alay ediyorlar yeri geliyor kimseye göstermen gerekmiyor sadece çalış hevesini kırma 8-)
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

hatta benim gibi zor duruma düşebilirsin tk yüzünden..geçen hafta babamla iyi bi tartıştıkta bu konu yüzünden... :D :D
::Welcome to home Bruce::