seda sayan'ın program kaşık bükme | yaş 16
Moderatör: Sai
- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
seda sayan'ın program kaşık bükme | yaş 16
Bu gün izlediniz mi bilmiyorum ama bizim ders boştu seda sayanı açtık okuldayken 16 yaşındaki bir çocuk kaşık büküyordu programda tamamını izleyemeden nöbetci öğretmen bastı, izleyen ve yorum yapmak isteyen olur mu acaba diye bu konuyu açtım...
Geri döndüm
-
Re: seda sayan'ın program kaşık bükme | yaş 16
O arkadaşın yani Seda SAYAN' ın proramına çıkan o genç kardeşimizle aynı şehirde yaşıyorum, Bahsettiğim bu şirin ilçede polis memuru olarak görev yapmaktayım Seda SAYAN'ın yapmış olduğu ve proğramına kabul ettii bu güzel kardeşimi yani UĞUR kardeşimizi tanımak daha dün akşam bana kısmet oldu (29.10.2008 saat : 21.30civarları)... Benimde TELEKİNEZİ çalışmaları üzerinde bir takım çalışmalarım oldu ama sonuç itibariyle bu ana dek bir arpa boyu dahi olsa mesafe kat edebilmiş değilim yaptığım her denemenin başarısızlıkla sonuçlanması beni bu konuda biraz daha karamsarlığa ittii kabul ettiğim bir gerçekti... Fakat bu konudaki bütün düşüncelerim yukarıda bahsini ettiğim tarih ve saatte tamamen değişti. Artık telekinezi teriminin içerisinde taşıdığı ve her türlü fizik ve mantık kurallarına aykırı olduğu düşünülen bü nüanslara artık bütün samimiyetimle inanıyorum,insan oğlunun istedikden sonra imkansız diyebileceğimiz daha nice şeylere ehliyet sahibi olacağınada olan kanaatimde bundan sonra tam olacaktır.sil3nc3r yazdı:Bu gün izlediniz mi bilmiyorum ama bizim ders boştu seda sayanı açtık okuldayken 16 yaşındaki bir çocuk kaşık büküyordu programda tamamını izleyemeden nöbetci öğretmen bastı, izleyen ve yorum yapmak isteyen olur mu acaba diye bu konuyu açtım...
- sil3nc3r
Yorumunuz için çok teşekkür ederim gofret.5, eğer kendisiyle sık sık görüşüyorsanız buraya da davet edebilirsiniz belki siteyi çok sever 

Geri döndüm
-
YA ARKADAŞLAR BEN BU KAĞIDI OYNATABİLİYORUM AMA DAHA SONRAKİ SEVİYELERDE NE YAPICAM BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
- sil3nc3r
Ampulün üstüne pipet koyup döndürmeye çalışın enerjiniz seviye seviye artacaktır.barzul yazdı:YA ARKADAŞLAR BEN BU KAĞIDI OYNATABİLİYORUM AMA DAHA SONRAKİ SEVİYELERDE NE YAPICAM BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
Geri döndüm
-
barzul yazdı:YA ARKADAŞLAR BEN BU KAĞIDI OYNATABİLİYORUM AMA DAHA SONRAKİ SEVİYELERDE NE YAPICAM BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
öncelikle enerji artırmak için çalışmalar yap
-
ben mesela pipete ii yoğunlaşdığım zman istediğim yöne harekt ettirebiliyom.bundan sonra ne yapmalıyım yada bendemi enerjimi artırmam gerek.
- xxmustixx
peki pipet'ten sonra ne war ? sıralarmısın ?mentalist yazdı:barzul yazdı:YA ARKADAŞLAR BEN BU KAĞIDI OYNATABİLİYORUM AMA DAHA SONRAKİ SEVİYELERDE NE YAPICAM BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
öncelikle enerji artırmak için çalışmalar yap

FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN
-
aRkadasalar bndE 16 Yasndaym. bundan 6 sene önce demırleri havaya kaldırabiliyordum şimdi i lgilenmemekten hç bişi olmuo yani azaldı yeniden başladım dediğiniz her tekniği deniorum sizde biraz yardımcı olursanı sevinirim CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM (YARDIM)

-
arkadaslar link verebilir misiniz acaba ??
-