Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
netenes

Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

normaldir kavanoz biraz daha ileri seviyedir
hadoken66

Okunmamış mesaj gönderen hadoken66 »

psi wheel yaparken ufak aralar veriyorum bu zamanda başım ağrıyo sizce normalmı?
netenes

bas agriside normal burunda kasinti agri gibi seylerde normal cisimlerin kaydigini gormek te normaldir
LightPower

Okunmamış mesaj gönderen LightPower »

evet.. bunu geçirmenin yolu da var benim bildiklerimden

1.-Bir metale odaklan ve kafandaki negatif enerjinin o metale elektrik gibi aktığını hayal et (ama dikkat etmen 2 şey var ! 1- bu metale dokunursan ağrı yine gelebilir 2- bu metale başkası dokunursa ağrı o kişiye geçebilir. Bu yüzden seçeceğin maddeyi iyi düşün kimsenin dokunmadığı bir yer gibi... ama ağrı çabuk geçer

2.-Kafanda ki negatif enerjiyi kara bir duman gibi düşün ve kafanın içini herhangi bir parlak renkle (parlak beyaz, parlak mavi veya parlak yeşil öneririm ve kara dumanın yavaş yavaş yok olduğunu hayal et. Bunun kimseye zararı yoktur ama ağrı biraz daha ağır(yavaş) geçebilir
BAZEN IŞIK GÖRÜNMEZ, HİSSEDİLİR BULMAK İÇİN KALPLERE GÜVENİLİR
BAZEN IŞIK ÖNÜMÜZDEDİR AMA BAZILARI ONU GÖREMEYEBİLİR
BAZEN KARANLIK İYİ GİBİ GELİR, BİR DAHA DÜŞÜNÜP BAKMAK GEREKİR
BAZEN KARANLIK UZAKTA ZANNEDİLİR AMA ASLINDA TAMDA DİBİNİZDEDİR

KAAN
Kullanıcı avatarı
ceyman

Okunmamış mesaj gönderen ceyman »

BENDE BAZEN HAVA OLAYLARINI TAHMİN EDİYORUM BİR KERESİNDE BİRAZ GÜNESLİ BİR HAVADA HADİ KAR YAĞARSA DEDİM ARKADASA KAR YAĞDI VE GÜNEŞ ACACAĞINI YADA YAĞMUR YAĞACAĞINI TAHMİN EDİYORUM VE OLUYOR
BU ARADA TELEKİNEZİYE YENİ BASLADIM BANA ASAMALARI PM ATABİLİRMİSİNİZ
netenes

en basta normal yazmalisin , yazini sanki agresifce yazmissin gibi oluyor yardim icin msnden veya sorarak yardim alabilirsin ama ozele gerek yok herkes ogrensin dimi?
Kullanıcı avatarı
obenberk

Okunmamış mesaj gönderen obenberk »

ilk deneyişim ve oldu ilk başta çok heyecanlandım ama sonradan kafamı topardım ve birkez daha denedim oluyor.
Kağıt Dönüyor!!!
Kullanıcı avatarı
obenberk

Okunmamış mesaj gönderen obenberk »

teşekkür ederim de birşey sorabilirmiyim siteyi bayaa bi araştırdım amakapak çalışmasının nasıl yapıldığını ve ne işe yaradığını bulamadım.daha yeni başladım bu 2.günüm yani başlayanlar kapak çalışsınlar diyorlar ama hiçbiryerde açıklaması yok netenes birader açıklarsan çok mutlu olurum :)
Kağıt Dönüyor!!!
Marduk

Okunmamış mesaj gönderen Marduk »

Bildiğin kapağı al ters çevir onun ortasında bi nokta var çıkıntı ona konsantrasyonunu ve odaklanmanı %100 vericeksin ondan başka hiçbişey düşünmiceksin 0 Düşünce 0 Duygu sadece ona konsantrasyonunu vereceksin biraz zor ama uğraştıktan sonra istesende ona konstrasyon ve odaklandıktan sonra düşünme bile düşünemiyosun ve konstrasyonunu odaklanmanı arttırıyor ama ben en fazla 1-2 cm oynatabildim şuan bile uğraşıyorum.Enerjinin ona gittiğini düşün o senin bacağan ve kolun gibi hisset beynini kandır beynine telkinler ver kapağa konstrasyonum ve odaklanmam olmazsa ölürüz de beynin harekete geçecektir beynini iyice inandır ve onu hayal et