Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri
psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri
-
Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri
Daha önce de meraklı idim bu tür konulara burada yazanları uyguladıktan sonra oda dışından pencere önünde iken bile psi wheel'i döndürebiliyorum. cam fanus içerisinde bulunan psi wheel'i yaklaşık 80-90 cm'den döndürmeyi başardım hatta şu an bile psi wheel yanımda :D buradan sonra ne yapmalıyım.
-
arkadaslar bende yapabiliyorum ama nasil oluyor anlamiyorum bende hemen 1,2 dakka gecmeden dönmeye basliyor aceba bi yerden havami geliyor diye dusunmeye basladim fakat ben durunca hic donmuyor
bu arada 1. mesajda paylasilmis resimdeki gibi ellerimi oyle yapiyorum oyle donuyor yoksa donmuyor ?
bu arada 1. mesajda paylasilmis resimdeki gibi ellerimi oyle yapiyorum oyle donuyor yoksa donmuyor ?
- Psizer
1-2 dk qerekLi deqil bunun için.. ben elimi kaqıdın etrafına koyduqum anda dönüyor.
Beyninizi hafife aLmayın ; Onun kadar qelişmiş bir sistem icat ediLemez
"Quarantine"
"Quarantine"
- A.K.U
meraba ben daha önce denedim çok fazlada hareket veya farklı birşey yok ama hareket ettiğini gözlemliyorum. daha önce bir anlık naylon hafif bir bardağa baktım ve baktığım anda sallanıp düştü içindekilerle beraber ben şok olmuştum böyle şeyleri sadece televizyonlarda görüyordum ama şimdi inanıyorumki zihin gücüyle çok şey yapılabiliyor...
in your eyes..
-
psi-wheel i saydam plastik bir kap içinde çevirsek olurmu
Not not | ||
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
tabiki psi wheelde iyi duruma gelnce bi kap içinde çeviremeye uğraşırsın =)ozosonar yazdı:psi-wheel i saydam plastik bir kap içinde çevirsek olurmu
-
ben döndüremıorm arkadaş yha tav oldum
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
- koka89
yah ben ne kadar odaklansamda 1 2 hareketten öteye geçemiyorum. hiç fıldır fıldır dönmedi :) dönmesi için neler düşünüyorum ama 1 2 hareketi geçmiyor.lütfen yapanlar nasıl yaptıklarını anlatsın..
ŁoлͼᶅίᴎἔṡṨ▫-ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ TURK★
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
bu işin yolu bişe düşünmemektir düşünürsen yapamazsın sadece bak...koka89 yazdı:yah ben ne kadar odaklansamda 1 2 hareketten öteye geçemiyorum. hiç fıldır fıldır dönmedi :) dönmesi için neler düşünüyorum ama 1 2 hareketi geçmiyor.lütfen yapanlar nasıl yaptıklarını anlatsın..
-
şimdi okudum bunu ilk saçma geldi ama okudukça vucut enerjisinin bunu başaracağını anladım ve inandım denedim bu olayı ve şuanda elimi uzattığım anda dönmeye başlıyor ama durduramıyorum :D neden acaba duruyo ama 1 dk felan sonra
-