Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
criminal_1994

Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Bende istiyom yay:D
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
gkhan136

Okunmamış mesaj gönderen gkhan136 »

yha bn yaklaşık 2 haftadır uğraşıyorum ama snuç alamadım :( ne ypmalıyım...
Kullanıcı avatarı
Cengiz

Okunmamış mesaj gönderen Cengiz »

ah criminal 1 senede anca bir yay yapılabiliyor.öğrenci olduğumdan seri üretimede geçemedim. :)
gkhan136 ben kendi yöntemimi söyliyeyim.
insanın içinde 3 ağız var.birinci ağız normal ağzımız(konuşur),ikinci ağzımız içimizin fısıltısı(konuşur),üçünce ağzımız ise sadece gözümüzde canlandırma(konuşmaz).
3. ağzıbı kullan yani gözünde kağıdı canlandır ve üstünde yorum yapmadan kağı döndür.
yön kontrolünü ise yine gözünde bir ying yang canlandır (psi whell e bakarken) ve sağa sola döndürerek kağıda hükmet.
benim bu işe bulaşalı 10. günüm psi whell de başarılı oldum.
sen bunu bir dene yine başaramazsan enerjini yükseltmek için kapak ve kağıt para metodlarını dene 2-3 gün
sekmet

Okunmamış mesaj gönderen sekmet »

ben bunlara inanmak istiyorum ama birtürlü önyargılarımı kıramıyorum tam bu çalışmalara başladığım an ya olmazsa ya beceremezsem ya gerçek değilse gibi bi sürü şey aklıma geliyo benim teyzem ve annemde gençken böyle şeylerle uğraşmışlar ve kağıtları hatta bardakları filan yerinden oynatıyolarmış ama sonra bırakmışlar, ben bunlarıda bildiğim halde yinede önyargılarımı kafamdan atamıyorum ne yapmam lazım?Lütfen yardım edin.
sekmet

Okunmamış mesaj gönderen sekmet »

ben cok önyargılı biri olarak başladım denemeye,hertürlü rüzgarsız ortamı sağladım,ilk yaptığımda nefesimi bile tuttum ve hiç hareket etmeden yaptım oldu ve bugün ilk günüm olmasına rağmen gayet hızlı, tek sorun bi sağa bi sola kararsızca donmesi sonraki günlerde denersem kontrol sağlayabilirmiyim üzerinde??
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Tabi... zamanla kontrol edebileceksin
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Tabi... zamanla kontrol edebileceksin
ozymozykozy

Okunmamış mesaj gönderen ozymozykozy »

ik denememde döndü. anlayamadım.. baktığım gibi hızla döndü yoğunlaştıkça yavaşladı ama yönünü kontrol edemiyor hep ters yöne gidiyor xD.
Kullanıcı avatarı
Berk

Okunmamış mesaj gönderen Berk »

Ne olursa olsun bunu yapıcam..Şimdi öğrenirim hergün 1saat çalışırım herhalde bi 30sene sonra 43-45 yaşlarında bir çocuk kaldırıcak kadar geliştiririm
Astralseyahat.net
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

Berk yazdı:Ne olursa olsun bunu yapıcam..Şimdi öğrenirim hergün 1saat çalışırım herhalde bi 30sene sonra 43-45 yaşlarında bir çocuk kaldırıcak kadar geliştiririm
mesela yarım kilo olan eşyaları kaldırabiliyorsun elerinin yerine bu gücü kullanmayı seçeceksin dolayısıyla daha çabuk gelişeceksin bence daha erkende olabilir kişiye inanca ve çalışmaya bağlı