Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
xxmustixx

Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

Okunmamış mesaj gönderen xxmustixx »

Paylaşım için sağol elinize sağlık. Afiyet olsun :P :D
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN
Kullanıcı avatarı
onuryilmaz01992

Okunmamış mesaj gönderen onuryilmaz01992 »

İşte şüphe o kadar kötü bir duygudur ki. Herşey bitriverir.Bak dostum kesinlikle şüphelenmeyeceksin. Önce kendini bilecek, bunu yapabileceğine, yaptığına inanacaksınki gelişebilesin. Bak şimdi tüm bu şüpheleri at kafandan. Zihnini boşalt ve tekrar dene. Ama bu denemelerinde döneceğine inan. Ve bunu kendinin yaptığını sakın unutma.
Başlamak demek başlangıçta olmak demektir. Bir kaç kez aynı şeyleri yapmaya çalışıp bıkıp usanmak değil.Demekki bazı şeylerin devamı gelmelidir.
MENTALİZM
snpr

Okunmamış mesaj gönderen snpr »

bende bir süredir imkansız denilen ne varsa neden imkansız olsun ki diyorum sunulan sebepleride dinlesem bile fikrim değişmiyor bence kimseninki değişmemeli,benimkiler değişseydi şuan bu sitede olmazdım
Edoardo

Okunmamış mesaj gönderen Edoardo »

Kağıt döndürme işine yeni başladım.İlk günümde herhangi bir başarı sağlayamadım.PSI Wheel'i rüzgardan etkilenmemesi için plastik şeffaf bir kapta döndürmeyi deniyorum.İlk denemem sırasında kağıdın üzerine ypğunlaştığımda sanki kağıdın bir ucunun yamulduğunu sandım.Acaba gerçekten yamulmuş olabilir mi? Yoksa bu bir göz yanılgısı mı?
Saygılar.
Psycho

Okunmamış mesaj gönderen Psycho »

sen bu göz yanılgısını biraz zorlarsan yani kendi kendine biraz daha göz yanılması yaparsan dikkatin dağılmadan bu kağıdı yavaş yavaş döndürmeye başlayacaktır ve sonra bu kağıdın ortasına ya da köşelere hafif bir odaklanma bile kağıda hakim olmanı sağlayacaktır..Yani bu göz yanılgısı sandığın şeyin olması iyi birşey ve göz yanılgısı olunca sakın dikkatin dağılmasın..Benim de bu siteye kayıt olmam 1 haftayı almadı ve ben kendi tekniğimi bularak kağıdı döndürmeyi başardım bunu pusula ile denersen daha iyi sonuç alırsın ben sana linki vereyim

https://telekinezi.com.tr/telekinezi-teknik ... i-t44.html

https://telekinezi.com.tr/telekinezi-teknik ... i-t38.html

https://telekinezi.com.tr/telekinezi-teknik ... i-t37.html

umarım başarılı olursun iyi çalışmalar..
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Edoardo

Okunmamış mesaj gönderen Edoardo »

Çok teşekkür ederim I$KoRq!+X yazdıkların umut verici...
Psycho

önemli değil sen yeter ki başar.. :P :P :P
Göl Gibi Görünebilir Ama
Kullanıcı avatarı
NoMercyNoRespecT

Okunmamış mesaj gönderen NoMercyNoRespecT »

yha bn bi türlü psi wheel i yapamadım yha.dün aksam kaşığı çok az yamulttum.ama gel görki kağıt ı bir türlü istediğim gibi döndüremiom.azcık bişi dönüo sağa veya sola duruo.dün kaşığı yamulttumu gördükten sonra olan küçücük şüphe bile aklımdan getti ama bu psi wheelde cıx dönmüo kağıt .dönmüo.evde kimse yoq .kapılar pencereyi kapadım.hatta kağıda rüzgar gelmesin die etrafıan küçük bi barikat bile yaptım.evde çıt sesi yoq .konsantre oluom 4 gündür.döndünü hayal edebiliom.söylenen hemen hemen herşieyi yapıom ama dönmüo kağıt.kaşıkta öle değil ama yere paralel tutuyodum.kaşığıda anlatam hazır dün gece 2 gibi dedim istediğin ortam işte dedim.kaşığı yere parelel tuttum büküldünü hayal ettim 20 dk sonunda az bişi bükülmüs (ilk denememde) acaba şey diom bide kaşığı gözlerim kapalı hayal ettim gözüm kapalı daha ei hayal ettiğimden mi acep böle oldu.millet zorunu yapamıo ben kolayını yapamıom.ki ben o kaşığı daha da yamulturdum .20 dk sonunda kolum bildimiz ağrıamya basladı için konsantrem azalmaya basladı.bide abim birden öksürdü gecenin 2 si olduğu için hafif bi irkilme yasayınca komple konsante getti.
Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var,
Lakin;
Bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Ben 1 hafta boyunca döndürememiştim psi-wheeli ilk başladığımda, kaşık büktüğünü duymak çok güzel, tebrik ederim. Kaşık bükme çalışmalarına devam et 20 dk. da bükmüşsün o süreyi 5 dk. ya bile indirebilirsin.

Psi wheel tekniklerini tekrar oku ve denemeden önce rahatlama egzersizi yap elbet dönecektir merak etme.
Geri döndüm
Psycho

Bence de kendine güven.. Ben psi-wheel'e ilk başladığım 3-4 gün milim oynamadı ama 5. gün birden fırıldak gibi dönmeye başladı ben bile şaşırdım, bu yüzden sabret ve aynı şekilde devam et içindeki enerjiyi dışarıya vurursun :idea:
Göl Gibi Görünebilir Ama