Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri
psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri
- whaki
Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri
merhaba, ben sana bişi soracam kardeşim,
1 saaat önce herşeyi hazırladım, silgiye iğne geçirdim ve 5x5 lik A4 parçasıyla başladım. Rahat bi sandalyem war, oturdum ona, 20 sn fln gözlerimi kapadım, bi ohh çektim rahatlattım kendimi. Aklımda hiç bi düşünce yoktu veya ben öle düşünüyordum.Önümde masa wardı, camlar ve kapılar kapalıydı. Tamam başlıyorum dedim ve ellerimi kağıdın etrafına getirdim ve bekledim, ellerimin arasında dönen bi enerji oldugunu fln düşüdüm, tam olarak ne yapcağımı bilmediğim için bazen kendimi sıktım, kaslarımı zorladım fln, bazen kendimi rahat bıraktım ama hiç oynatamadım... hee bide saat gecenin 1'inde yaptım
Yanlış yaptığım bişiler war mı ?
İpuçları ve püf noktaları war mı ?
Ellerim nasıl bi pozisyonda olacak ?
Kendimi sıkıcam mı yoksa rahat mı olacam ?
Yardm edersen sevinirim :D ilk deneyişimdi :D
1 saaat önce herşeyi hazırladım, silgiye iğne geçirdim ve 5x5 lik A4 parçasıyla başladım. Rahat bi sandalyem war, oturdum ona, 20 sn fln gözlerimi kapadım, bi ohh çektim rahatlattım kendimi. Aklımda hiç bi düşünce yoktu veya ben öle düşünüyordum.Önümde masa wardı, camlar ve kapılar kapalıydı. Tamam başlıyorum dedim ve ellerimi kağıdın etrafına getirdim ve bekledim, ellerimin arasında dönen bi enerji oldugunu fln düşüdüm, tam olarak ne yapcağımı bilmediğim için bazen kendimi sıktım, kaslarımı zorladım fln, bazen kendimi rahat bıraktım ama hiç oynatamadım... hee bide saat gecenin 1'inde yaptım
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
- Merlin
1.Yanlış yaptğın şey gece denemek olabilir..Çünkü gece yarısı ruhunda bedeninde yorgun olur..Zorlanırsın..whaki yazdı:merhaba, ben sana bişi soracam kardeşim,
2.İpucu ve püf noktaları vardır her zaman ama bu herkese uygun olmayabilir..Sen kendine uygun olanı bul ve ona yoğunlaş..
3.Ellerinin pozisyonu önemli değil..Kendini nasıl daha rahat hissediyorsan öyle yap..
4.Kendini sıkma hiçbir yararı olmaz..Rahat olmanın çoook yararını görürsün..
Umarım yardımcı olmuşumdur..İyi çalışmalar..
- whaki
Saol tesekkurler :) ya bi iki puf nokta solesene :)
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
- Merlin
Püf nokta..mesela benim kullandığım eğer çeviremiyorsan başka bir yere odaklan ama kağıt görüş alanında olsun..Bu çok etkili..
Ayrıca siteyi araştırırsan çok rahat bir sürü teknik bulursun..
Ayrıca siteyi araştırırsan çok rahat bir sürü teknik bulursun..
- whaki
ben biraz daha ince bi kagıt buldum ve onu X şeklinde katladım, iğnenin üzerine koydum. 2-3 sn sonra sol tarafa doğru dönmeye başladı :D 3-4 tur attı, durdu sonra, bekledim biraz tekrar dönsün die dönmedi :D 10 dk sonra yine yaptm yine döndü :D ama önceki A4 kağıt ile yaptım, hiç döndüremedim. Diğer kağıt hafif olduğu içinmi kolayca döndü ? bide ben tam tersine döndürmeye çalıştım, dönmedi :D ne yapmam gerekir ?
- Merlin
Evet aynen benim başlangıç halim :)..Sitede kapak çalışmasıyla ilgili konu var..Onu bul ona çalış..Büyük ihtimalle sorunun hallolacaktır..whaki yazdı:ben biraz daha ince bi kagıt buldum ve onu X şeklinde katladım, iğnenin üzerine koydum. 2-3 sn sonra sol tarafa doğru dönmeye başladı :D 3-4 tur attı, durdu sonra, bekledim biraz tekrar dönsün die dönmedi :D 10 dk sonra yine yaptm yine döndü :D ama önceki A4 kağıt ile yaptım, hiç döndüremedim. Diğer kağıt hafif olduğu içinmi kolayca döndü ? bide ben tam tersine döndürmeye çalıştım, dönmedi :D ne yapmam gerekir ?
-
iyi günler ben psi wheel'e başlamayı düşünüyorum fakat hala nasıl yapıcağım konusunda karar veremiyorum ve konsantrasyonumu nasıl nesneye yönlendireceğimi bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz
-
bende bu gün deneyemi düşünüyorum peki siz öğretmen olarak neler yapabiliyorsunuz ??
-
Arkadaşlar bende bu işe birkaç yıl önce başlamıştım psi wheeli bardak kapatarak hiç yapamadım ya da diğer şeyleri ama ufonet te okuduğum bir yazıda ampulün patlatmak ile ilgili bir yazı vardı. bunun için ampulün daha parladığını düşünmek gerekiyordu bunu bir hafta süreyle yaptım o sıralar dersaneye gidiyordum. işe yaradığını sanmıyordum ama birgün dersaneeye sınava giderken kırtasiyeye kalem almaya girmiştim. İstediğim kalem raflardan birindeydi ve her rafta bir floresan vardı elimi rafa soktuğumda floresan yanıp sönmeye başladı sonra sınava girdiğimde benim üstümde bulunan floresan yanıp sönmeye başladı (kısa bir süreliğine tabiki). Fakat bir tesadüf mü bilemiyorum. ondan sonra ne kadar heyecanlandımsa da birkaç gün sonra inancımı böyle şeylere yitirerek bıraktım. Fakat şimdi gene başlamaya karar verdim bugün ilk denemem psi wheel'ı burda yazılan taktiklerin hepsini denedimse de bir türlü bardağım içinde şu kağıt parçasını döndürmeyi başaramadım. Sorunum ne olabilir?
-