Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri
psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri
-
Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri
Merhaba Arkadaşlar Aranıza Yeni Kaldım. Psi Whell'i Araştırıyordum çok uzun süredir. 2 hafta önce kadar başladım. psi whell ilk başlarda hiç dönmedi, daha sonra sallanmaya başladı şu an itibariyle psi whell sürekli dönüyor dönmesinde sıkıntı yok. fakat hep sağa dönüyor. sola çevirmek istediğimde kendimi çok sıkmam gerekiyor ama sonuçta sola yarım tur atıp sağa dönmeye kaldığı yerden devam ediyor ve durdurmakta sıkıntı çekiyorum durmasını istediğimde durmyor.
nasıl bir teknik kullanıyorsun diye bir soru gelebilir. ilk başlarda kendimi çok kastım. kaslarım patlıycaktı. sonradan serbest bıraktım kendimi. ilk başta zihnimi boşalttığımı sanıyordum halbuki zihnim dön dön diyordu içimden. bu bile olmıycakmış bunu anladım.bomboş olması lazım zihnimizin. fakat şimdi psiyi hazırlar haızırlamaz direk sağa dönmeye başlıyor. kontrol edemiyorum. psiye enerjiyi göndereiliyorum kendimi odakladığıma inanıyorum fakat kontrol edemiyorum. çeşitli kinezileride denedim bu arada ama sonuç hüsran =) cevap verecek herkese şimdiden tşkkürler...
nasıl bir teknik kullanıyorsun diye bir soru gelebilir. ilk başlarda kendimi çok kastım. kaslarım patlıycaktı. sonradan serbest bıraktım kendimi. ilk başta zihnimi boşalttığımı sanıyordum halbuki zihnim dön dön diyordu içimden. bu bile olmıycakmış bunu anladım.bomboş olması lazım zihnimizin. fakat şimdi psiyi hazırlar haızırlamaz direk sağa dönmeye başlıyor. kontrol edemiyorum. psiye enerjiyi göndereiliyorum kendimi odakladığıma inanıyorum fakat kontrol edemiyorum. çeşitli kinezileride denedim bu arada ama sonuç hüsran =) cevap verecek herkese şimdiden tşkkürler...
-
Bu psiwheel konusu çok uzadı bence kilit lütfen...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-
++++++++repp
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
-
YAPAMIYORUM!!!
ühü :'(
yarım saat odaklandım en küçük bir kıpırtı bile yok!
ühü :'(
yarım saat odaklandım en küçük bir kıpırtı bile yok!
psi-well in üzerine rüzgarla hareket etmemsi için bardak kapaya bilirmiyim
-
ben psi whell de ustayım kontrol edebiliyorum ve istediğim kadar döndürebiliyorum şimdi sırada hangisine geçmeliyim?ama üstü kapla kapatıp psi wheel i döndürme haricinde ? sırada yapabiliceğim telekinezi söylerseniz sevinirim çünkü aşamaları çok iyi bilimiyorum
-
pipet yada kaşık eğmeyi kaşığı hissetmeyi ve direncini kırmayı deneyebilirsin tekniğe gerek yok zaten telekinezinin mantığını anlarsan hepsini kendin başarırsın imagine herşeyin anahtarı...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-
ben bir sene onceden beri ugrasıyorum ama deneme sayım 30u gecmemıstır ılk basta psıwhel denedım hıc sonuc alamadım sonra mumu denedım ılk hareket basarımdan sonra bunun kafamda bıttıgını anladım teknıklere fazla takılmayın relax olun yanı teknık uygularken aman sunu yapmadım ıcımden don dıyıp duruyom aklımdan cıkarmıyorum tarzında zmanla don demyı untursnz dusnmedgnızı odaklandıgnzı fakedersnz zaten aslında nasıl yapıldıgını cozersınız artık mumu ıstedıgım yone hareket ettırebılıyorum guclendırıp zayıflatabılıyorm dalgalandırabılıyorum.. bozuk yanıp sonen lambaların yanıp sonmesını etkılıyorum saglamları bozbılıyorum gercı bugun ugrastıgm lamba ertesı gune bozulmus oluyo ve mesela kendıme teknık uyduruyorum gercı dogrumudur bılmem ama ıste kulaklarımdan cıkan altın sarısı kollar hayal ederk hareketettırmeye calısıyorum psıwelı saga sola yatırıyom donmuyo ama bıraz urastımı oda olur vakıt sıkıntısı yuzunden bırazda hem aclemde yok hepsını yapabılırım kasık bukme vs kendınızı guvenın oluyo zorda deıl yanı saygılar..
-
İnanamıyorum şoktayım yaptım ! Ve uzun süre konsantre olmadımda. Hemen dönmeye başldı. Fakat çok korktum ve hala korkuyorumda .d
-