Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri
psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri
-
Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri
dün akşam bi daha deniyim dedim.kağıdı en hızlı döndürdüğüm zaman içimden şarkı söylüyodum ve tek yaptığm bakmaktı.hiç enerji gönderdiğimi falan düşünmedim.ellerim psiwheelin etrafındaydı.şarkıyı içimden ne kadar yoğun söylediysem o kadar hızlı döndü.dönerken artık görüntü iyice bulanıklaştı baya yoruldum.sanırım o an bütün enerjimi tükettim :D dönerken görüntü bulanıklaşığı için kağıdı kenarları böyle arkasında iz bırakarak dönüyodu. hani mesela telefon ışığına karanlıkta hareket ettirirsinizde böyle geçtiği yerlerde o ışık belli bi süre görünür.işte bndede öyle oldu kenarları iz bırakıyodu çok güzeldi :) sonra gözlerimi iyice açtım görüntü baya bulanıklaşmıştı sonra yavaşladı sonrada ne kadar uğraştıysam dönmedi.şarkı söyledim falan olmadı.sonra vurdum kafayı yattım bende :D belki bu da yardımcı olur :D
-
bunu tekniklerda paylaşmasaydın daha iyi olurdu :)
http://www.mindistortion.net/pocketemo/?data=8-1-7-3-0-0-0-0-0&name=mtbl0w
-
ya ben astral çalışmalarına başladığım hafta bıraktım (gene başlayacağım) :D psi ballı da yapamıyordum. Aynı hafta bi psi wheel deneyeyim dedim. İlk yapışımda istediğim yöne hareket ettirdim. Durdurmak istediimde durdu. Diğre yöne hareket ettirdiğimde etti. Çok sevinçliyiym :D
-
- Yeni Kullanıcı
kağıdı doğru şekilde yaptım. döndürmeye çalışıyorm ama olmuyor. bu benim ilk denemem. biraz yardımcı olabilir misiniz
-
- Yeni Kullanıcı
kağıt sadece sağa dönüyo buna bi çözüm varmı :) ilk denememde başarılı oldum
- Panzehir
Malesef istediğim tarafa dönmüyor fakat inş onuda hallediceğim =)
O İlerleme Yolunda =)
-
- Yeni Kullanıcı
Onu nasıl halledicez birde zaman içinde kontrol yeteeğimiz artınca daha büyük cisimlere geçebilirmisyiz ?Panzehir yazdı:Malesef istediğim tarafa dönmüyor fakat inş onuda hallediceğim =)
- degre1
bugün okulda kol seçmeleri vardı ve 12 kişi spor klübünü seçti bende ve 12 ile 1 arasında sayı yazdı ve tahmin eden 1 kişi kulube gircekti gözlerimi kapadım ve o sayıyı düşündüm ve gözüme 1 harfi belirdi ve 1 dedim hemde ilk ve tuttu hoca şaşırdı sizce bu tesadüfmü yok sa beynimmi yaptı
- Panzehir
Güzel paylaşım :) 2 3 haftadır yapabiliyorum buna sonraki aşamalalara geçmem lazım ama buna tam olarak bi hakim olayım :)
O İlerleme Yolunda =)
- Panzehir
Onu nasılmı halledicez =D çalışarak =D daha çok pratik yaparak :) ve sitede dolaşıp daha çok bilgilenerek :) daha büyük cisimlere geçmek için psi wheelde çok ustalaşman lazım ondan sonraki aşamaları forumdakiler sana yardım eder bende dahi ama işte bizde geçmedik daha =DBrKTrM yazdı:Onu nasıl halledicez birde zaman içinde kontrol yeteeğimiz artınca daha büyük cisimlere geçebilirmisyiz ?Panzehir yazdı:Malesef istediğim tarafa dönmüyor fakat inş onuda hallediceğim =)
O İlerleme Yolunda =)
-