degre1 yazdı:bugün okulda kol seçmeleri vardı ve 12 kişi spor klübünü seçti bende ve 12 ile 1 arasında sayı yazdı ve tahmin eden 1 kişi kulube gircekti gözlerimi kapadım ve o sayıyı düşündüm ve gözüme 1 harfi belirdi ve 1 dedim hemde ilk ve tuttu hoca şaşırdı sizce bu tesadüfmü yok sa beynimmi yaptı
ARKADAŞLAR YANLIŞ BİLGİ VERİYORSAM DÜZELTİN...
KARDEŞİM BENİM BİLDİĞİM SENİN BU YAPTIĞIN TELAPATİ İLE İLGİLİ TELEKİNEZİ İLE UĞRAŞMAYA BAŞLADIĞINDA TELAPATİ GÜCÜN DE GELİŞİYOR ÖRNEK : MESELA UZUN ZAMANDIR GÖRMEDİĞİN BİR ARKADAŞIN AKLINA GELİYOR VE O ANDA KARŞINDA BELİRİVERİYOR YANİ BİR YOLDA VEYA BAŞKA BİR YERDE KARŞINA ÇIKABİLİYOR İNŞ. YARDIMCI OLMUŞUMDUR TEKRAR EDİYORUM ARKADAŞLAR YANLIŞ BİLGİ VERİYORSAM DÜZELTİN.. saygılarımla....
bende dün başladım dün çok azda olsa sağa sola oynatabildim bugunde hep sola dönmesine odaklandım ve sola doğru dönmeye başladı bazen konsatre olmadığım zamanlarda bile bakışımla oynamaya başladı :)
Panzehir yazdı:Malesef istediğim tarafa dönmüyor fakat inş onuda hallediceğim =)
Onu nasıl halledicez birde zaman içinde kontrol yeteeğimiz artınca daha büyük cisimlere geçebilirmisyiz ?
Onu nasılmı halledicez =D çalışarak =D daha çok pratik yaparak :) ve sitede dolaşıp daha çok bilgilenerek :) daha büyük cisimlere geçmek için psi wheelde çok ustalaşman lazım ondan sonraki aşamaları forumdakiler sana yardım eder bende dahi ama işte bizde geçmedik daha =D
:D zaten psi-wheelde ustalaşan insan sonrasında yapacağı çalışmalarıda bilir
ben 3 yıl önce tvde oynayan fenomen adındaki programdan itibaren böyle bir enerji aktarma yolunun olduğunu biliyorum 3 yıldır uğraşıyordum ama sitenizi yeni buldum ve çok güzelmiş. uri geller gibi büyük bir fenomen olmak istiyorum kağıt konusuna gelince kağıdı çevirebildim çok güzel 2 günden dönmeye başladı. ama çok dengesiz dönüyor yani bir sağa bir sola dönüyor arada hızlanıyor arada yavaşlıyor bazen hiç dönmüyor kendimi nasıl geliştirebilirim
bir çin atasözü derki;khi kua tikia nkia kro hni (açıkçası bende anlamadım:))
Merhaba,
bugün fakültede bir arkadaşım ile muhabbet ettikten sonra merak üzerine interneti dolaşmaya başladım. Bu konuyu okuduktan sonra hemen uygulamaya başladım. İlk denememde kağıdı bir kaç tur attırabildim. Sonraki denemelerimde yine başardım. Bazen hiç dönmüyor bazen çok güzel dönüyor kağıt. Birde çevirmek istediğimin tersi yönde dönüyor..
Bir kaç hafta çalışsam üzerine tamamen başarabilirim sanırım..
selam beyler ben yeniyim acemiyim:D ama bu konuya yatkınlığım var galba ilk günde psi wheel i çevirmidim saat yönünün tersine şu aralar kağıdın üzerine cam kase kapatıyorum ama kağıdı çeviremedim bi türlü :S ve kendimi geliştirmek istiyorum psi wheel gibi evde yapabileceğim basit teknikler varmı acaba ?
ilk denemede çevirdim birsürü tur camım kapalı kapım kapalıydı ama sonra kendim yapmadığımı düşündüm cam kap kapattım hiç hareket etmedi :D normal mi yoksa bu işten vaz mi geçmeliyim
Arkadaşlar ben bu gece yeni üye oldum 2 gün önce doğum günümün kutlandığı akşam arkadaşlarla bir insanı sanki çok hafifmiş gibi kaldırma olayını denedik ellerimizi oturan arkadaşımızın üzerine birbirine deymiyecek şekilde kağıt istifler gibi yerleştirdik...Ardından o arkadaşı ellerimizi tabanca yapar gibi birleştirip parmak uclarımız ile kaldırdık ben bu denemeden bir hayli haz aldım ve telekinezi olayını anlayabilmek ve yapabilmek adına bu siteye üye oldum...Bu geceki psi wheel denememde çok uğraşamama rağmen çok az titrer gibi oldu heyecanlandım ve dikkatim dağılınca bir daha yapamadım ve feci bir baş ağrısı ile karşı karşıya kaldım acaba nerde yanlış yapıyorum siz bu konu hakkında üstad olmuş arkadaşlarım ve büyüklerim bana yardımcı olabilirlermi?...Saygılar...
Bende dün başladım ama döndüremiyor sadece sarsıyorum(hava olmadığından eminim) üfleyincede dönmüyor psi-wheelde mi sorun var bende mi anlayamdım?????
Bide gözlük sorun olmaz değil mi???
beyler bende yeni sayılırım 3 ay flan oldu ama sabahları daha güçlü olursunuz sabır etmeniz lazım biraz sürüyo psi wheel üflyince dönmüyosa bi sorun vardır bence tekrar yap :D