Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri
psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri
- Kuzey*
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri
Kağıdı nasıl katlayacağımızı gösteren resim görünmüyor. Ben kağıdı ilk boydan katlıyor sonra enden katlayarak kağıtta bir artı işareti oluşturuyorum. Artının ortasındaki noktadanda iğneye sabitliyorum ama yaptığım işlmde pek sağlam olmuyor.
Acaba kağıdı katlamada başka bir resim veya yazı verebilirmisiniz?
Acaba kağıdı katlamada başka bir resim veya yazı verebilirmisiniz?
Aref'in şovlarını unutup kendinize odaklanın.
- Kuzey*
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Hiçbirşey düşünmezken, sadece ellerimi kağıdın yanına koydum ve kağıda bakarak içimden dön! dedim. Sağa doğru yavaş yavaş dönmeye başladı.
Aref'in şovlarını unutup kendinize odaklanın.
-
caner1
- Yeni Kullanıcı

emeğine sağlık biz yeni başladık verdiğiniz yeknileri kullanacağız ilk denememizde 1-2 tur kağıdı hareket ettirdik...
-
seeyor
- Yeni Kullanıcı

kardeşm ben pek anlayamadım bu olayı.elimi iki yana koymadan çeviremiyorum bu bir.ikinciside elimi iki yanına koyunca kendiliğinden dönüyor düşünmesem bile sizce bu nedendr?
-
pyrocinetic200
- Yeni Kullanıcı

Arkadaşlar bilgi için teşekkürler ama çok zor :D
-
toxic666
- Yeni Kullanıcı

Ben daha bugün başladım 1-2 saat önce tam tur atmıyor ama 1cm döndü diyebilirim,garip olan olay şuki ben sağa dönmesini istediğimde kağıt sola hareket ediyor çat duruyor sonra bendemi bi terslik var acaba.
-
toxic666
- Yeni Kullanıcı

Arkadaşlar bu benim 2. günüm ve artık okadar rahat döndürebiliyorumki size anlatamam :D bu forumda bir arkadaşın yazdığını denedim sizde deneyin anlayacaksınız şunları yazarken bile yanımda dönüyor şu anda :D ahahah :D hiç birşey düşünmeyin hemde hiç sadece vücudunuzdaki enerjinin serbest kaldığını düşünün kağıda bakarken alnınızdan boğazınından göğsünüzden ve karnınızdan enerjinin çıkıp aktığını hissedin kağıdı boşverin o sadece bir araç önemli olan sizin enerji akışını hissedebilmeniz. Dediğimi deneyin (durdu psi wheel bi saniye geliyorum :D).. heh nerede kalmıştık enerjinizi hissedin tek diyiceğim bu kağıdın dönmesine odaklanmayın.
-
kralihsan
ben saga diyince sola gidiyor neden anlamıyorum
-
little_wing
- Yeni Kullanıcı

İlk denememde , 10 dakika boyunda kagıt kıpırdadı ardından 2 tur döndü. Daha sonra mum ışığınla oynamayı denedim ve etkileyiciydi :) :) şimdi odamın perdelerini ve posterleri oynatıyorum rasgele denedim oldu :) bakalım daha neler yapabilcem. teşekkür ederim bilgiler için ;)
-
trak.sb
- Yeni Kullanıcı

ben de şimdi başladım kağıt bayağı bayağı dönüyo. cam falan açık değil ama kağıdı kontrol edemiyorum dolayısıyla ben mi döndürüyorum yoksa kendisi mi dönüyo bundan pek emin olamıyorum ne yapabilirim?
-