Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Edoardo

Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

Okunmamış mesaj gönderen Edoardo »

Daha önce size plastik saydam bir kap içinde Psi Wheel döndürmeye çalıştığımı ancak başarılı olamadığımı söylemiştim.Bugün 4. günü...Ben bugün bir değişiklik yaparak plastik kabı kullanmamaya karar verdim.(Sebebi kağıdı daha net gördüğümde daha rahat düşünebileceğim inancıydı.) Çalışmalarıma başladıktan 5 dakika sonra kağıtta bir hareketlilik hissettim.Kağıdın her iki yöne doğru döndüğünden emindim.Ardından tekrar uğraştım ancak milim oynamadı.Biraz beynimi toplayabilmek için farklı yönlere baktım ve tekrar kağıda odaklandım. Kağıt tekrar dönmeye başladı. Ancak kağıdın dönme süresi çok kısaydı.Ayrıca çok yavaş dönüyordu.Acaba başarıya ulaştım mı? Eğer ulaştıysam neden plastik kap içerisinde gerçekleşmedi? Doğrusu bu durum başarmış olamadığım hissini oluşturuyor.Acaba kağıdın hareket etmesi yalnızca hava akımından yada ellerimi hareket ettirirken oluşan rüzgardan mıydı? :?

Saygılar

Psycho

Okunmamış mesaj gönderen Psycho »

Eğer daha önceden de plastik kap kullanmadan biraz da olsa oynattıysan bunun kesinlikle oynayacağı inancında olursun fakat bu kağıdı plastik kapta deneyince zaten döneceğinden pek emin olmadığın için bunun dönmeyeceği kanaatine varırsın..Ama bence bayağı ilerlemişsin 8-) Eğer illa da bunu plastik kapta hareket ettireceğim diyorsan orda bir plastik kap olmadığını hayal et ve o plastik kabı görme..Mesela ben gözlüklüyüm ama emin ol ki camın arkasından daha zor hareket ettirilmiyor..Belki herkes normal oynattığından sende bu umutsuzluk yaratabilir ama bence bu plastik kabı bırak ve normal yapabiliyorsan öyle yap ve başka şeyler dene (kaşık bükme vb.)

Eğer bunu arkadaşlarına da göstermek istersen bu seni daha da kötüleştirir çünkü onlar bu davranışların ya ilüzyon ya da olağanüstü insanların yapabileceğine inanırlar..Sen bu kağıdı gerçekte döndürsen bile yine de "sen kağıdı üflüyosun be" derler bu yüzden bu işi başkaları için değil kendin için yap..

Ve çalışmalarına devam et bence çok başarılısın :!:
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Defalarca söyledim tekrar söylemek istemiyorum ve önceden attığım bir mesajın linkini veriyorum:

https://telekinezi.com.tr/ileti905.html?l#p905
Geri döndüm
Edoardo

Okunmamış mesaj gönderen Edoardo »

Tamam yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ;)
Kullanıcı avatarı
NoMercyNoRespecT

Okunmamış mesaj gönderen NoMercyNoRespecT »

sonunda basardım .bu sefer eminim .kendi isteğimle döndü .1 ker dönüpte dumadı.yönünüde kontrol etttim.bi 5 dk hafif hafif bi sağa bi sola oynadı durdu falan .yada 5 dk dan fazladır ben öle hissettim genellikle zaman ın farkına varmıom .neyse sonra 7-8 kere elimi sağa doru ilerlettimde sağa sola doğru ilerlettiğimde sola doğru dönmeye basladı.basardıktan sonra bi sevinç oldu .döndürmeye basladımda ne kadar da kendmi tutup sevincten konsantremi kaybetmemeye calıssamda olmadı :Ddöndürdükten sonra 2 -3 dakka daha urastım döndüremedim bi daha öle. şu sevinç bi geçsin hele bi.hemen paylasıyım dedim.bu arada silencer sana ayrı olarak teşekkür etmek istiom bi nevi senin sayendede oldu die bilirim çok iyi moral verdin .hea bi de ben konu açamıom .taslak olarak kaydedildi falan dio açıklarsan sevinirim .özel emsajda atabilirsin

şimdi bi soru sormam gerekirse ben şimdi bunu becerdim yha bu sevincin verdiği heyecan azalınca tekrar denemeye devam etmelimiyim yoqsa yarına atıp yarın mı devam etmeliyim .yhani bi şeyi basardıktan sonra denemenin devamını getirmelimiyim yoqsa ertesi gün gibi bi ara mı koymalıyım denemeye
Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var,
Lakin;
Bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye

Kullanıcı avatarı
furkanunal14

Okunmamış mesaj gönderen furkanunal14 »

merhabalar telekineziye bir zamanlar ara vemiştim ama baştan başladım çünkü eskiden döndürebiyordum şimdi düzgün dönmeye başladı inşallah ilerletirim
telekinezi içinde yeterki onu açığa çıkart
Psycho

Okunmamış mesaj gönderen Psycho »

merhabalar telekineziye bir zamanlar ara vemiştim ama baştan başladım çünkü eskiden döndürebiyordum şimdi düzgün dönmeye başladı inşallah ilerletirim

Böyle devam et aramıza katıldığın içinde teşekkürler..
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

NoMercyNoRespecT;

Başardığına çok sevindim, tebrik ederim seni. Bence başarmanın sana verdiği heycan enerji potansiyelini de arttırabilir, ertelemene gerek yok istediğin her zaman çalış bence. Konu açamaman ise yanlışlıkla "kaydet" e tıklıyor olabilirsin "gönder" e tıklaman lazım.(bu da taslak olarak kaydedildi diyor dediğinden aklıma geldi yine de bir yöneticiye özel mesaj at istersen)
Geri döndüm
Kullanıcı avatarı
Gandalf

Okunmamış mesaj gönderen Gandalf »

teşekkürler
íηаиιи...
Kullanıcı avatarı
SeRsErİ

Okunmamış mesaj gönderen SeRsErİ »

valla arkadaşlar ben dün yaptım bu teknigi tam 3 saat calıstım ve başardım... :D :D