Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri
psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri
-
- Yeni Kullanıcı
Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri
beyler kağıdı nasıl katlıycağım fotoğraf açılmıyor katlama fotoğrafı biri anlatabilirmi kağıdı nasıl katlıyacağm ?
-
- Yeni Kullanıcı
İlk denemem oldu ve bi yarım tur kadar sola döndürdm snra braktm dinlenrken acaba rzgardanmı dondu dye tahmn ettm tekrar karşıma aldım ilk başta sola snra sağa doğru cevirdim ve başardm.ztn inanıyordm başaracgma ...
-
- Yeni Kullanıcı
Selamlar olsun ...
Arkadaşlar Ben 8. sınıf dönümdeyken psi-weel yapıyodum oluyodu ama hep içimde bi şüpe vardı. Ye On ben deilde Dışardan Gelen bi rüzgar felan döndürüyorsa Die Derken Çok iyi döndürmeye başladım. fakat şuanda lliseye geldim tekrardan başlıyorum bugün acaba eskisi gibi olabilirmiyim eski gücumu geri alabilirmiyim ?.
Kod: Tümünü seç
-
- Yeni Kullanıcı
haha :D yeni üye oldum iyice araştırdım kağıt döndürme olayını ve en büyük artının içimdeki ''olacağını zaten biliyorum'' düşüncesi olduğuna inanıyorum:D dün gece uyumadan önce hadi bi deniyim dedim kağıt kestim falan filan kendi kendime gülerek beynimden şimdi olcak dedim ve ellerimi iki yanına tuttum 30 sn kadar sonra döndü:D yavaştı ama olsun:d uzun vedede çok pis planlarım var:D çok güzel ya ÇOOOOK:D
-
- Yeni Kullanıcı
psi wheel yaparken elimden duman çıkıyor ? bunu biri açıklayabilirmi ?
-
- Yeni Kullanıcı
Merhabalar, sitede bulunan arkadaşların çoğu başlangıç olarak psiwhell uygulamasını denemiştir. Bu deneyede araştırmalarım ve gözlemlerim neticesinde sonuç alanlar - alamayanlar istediği yönün tersine doğru döndürenler ya da konsantrasyonu kesilse dahi döndüğünü görenler olmuştur.
Lütfen realistik yaklaşımımdan dolayı bana karşı önyargılı davranmayın bir araştırmacı olduğum için inanma inanmama faslını geçip, realizmden ziyade objektif olmaya çalıştığımı bilmenizi isterim. Öte yandan telekinezinin herkesde az da olsa var olan (geliştirilebilir) bir enerji olduğunu savunmak isterim. Psi-whell uygulamasını incelersek;
Uygun şartlar altında yeterli konsantrasyondan sonra iki elimiz paralel olarak psiwhellin yanlarında. Birkaçsaniye sonra kağıt dönmeye başlıyor.. Bir insanın vücut ısısı ortalama 36-37 C' dir. Bir bakıma insan aslında ısı kaynağıdır. Oda havadasındaki sıcaklık ne olursa olsun odanın içinde bulunan her made, bu ısıyı anlık olarak etkiler. Ve oda içinde her zaman soğuktan - sıcağa doğru bizim hissedemeyeceğimiz derecede bir hava akımı vardır. Konuyu fazla dağıtmadan psiwhell e dönersek, merkezi psi-whell olan noktadan iki yanına koyduğumuz ellerimize doğru bir hava akımı oluşmaktadır. bu birinci etki.
İkincisi ise her canlıda var olan hatta hayati öneme sahip olan biyoenerji, elektirik. Beynimizdeki nöronlardan tutun, duyu sinyalleri, hücre bölünmeleri kalp atışları bile elektirikseldir. Ve bizi çevreleyip üzerimizde sürekli dolaşan elektrik akımlarından dolayı insan vücudu mayetik bir enerjiye sahip. (bknz. Elektromıknatıs) Tekrar psi-whell deneyini düşünürsek, iki elimizde de var olan manyetik enerjinin oluşturduğu akımın 'psi-whell' gibi aşırı hassas bir düzeneği gözle görülür bir şekilde etkilemesi kaçınılmazdır.
Soracağım şu ki arkadaşlar bu psi-whell uygulamasını cam bir fanus ya da kavanoz içinde uygulayan var mı?
Bu şekilde olumlu bir sonuç alan var mı?
Hiç açıkta döndürdüğünüz psi-whell i dış etkenlere tamamen kapalı bir ortamda denediniz mi?
bir deneyin ne kadar farklı olduğunu göreceksiniz..
Teşekkür ederim.
Lütfen realistik yaklaşımımdan dolayı bana karşı önyargılı davranmayın bir araştırmacı olduğum için inanma inanmama faslını geçip, realizmden ziyade objektif olmaya çalıştığımı bilmenizi isterim. Öte yandan telekinezinin herkesde az da olsa var olan (geliştirilebilir) bir enerji olduğunu savunmak isterim. Psi-whell uygulamasını incelersek;
Uygun şartlar altında yeterli konsantrasyondan sonra iki elimiz paralel olarak psiwhellin yanlarında. Birkaçsaniye sonra kağıt dönmeye başlıyor.. Bir insanın vücut ısısı ortalama 36-37 C' dir. Bir bakıma insan aslında ısı kaynağıdır. Oda havadasındaki sıcaklık ne olursa olsun odanın içinde bulunan her made, bu ısıyı anlık olarak etkiler. Ve oda içinde her zaman soğuktan - sıcağa doğru bizim hissedemeyeceğimiz derecede bir hava akımı vardır. Konuyu fazla dağıtmadan psiwhell e dönersek, merkezi psi-whell olan noktadan iki yanına koyduğumuz ellerimize doğru bir hava akımı oluşmaktadır. bu birinci etki.
İkincisi ise her canlıda var olan hatta hayati öneme sahip olan biyoenerji, elektirik. Beynimizdeki nöronlardan tutun, duyu sinyalleri, hücre bölünmeleri kalp atışları bile elektirikseldir. Ve bizi çevreleyip üzerimizde sürekli dolaşan elektrik akımlarından dolayı insan vücudu mayetik bir enerjiye sahip. (bknz. Elektromıknatıs) Tekrar psi-whell deneyini düşünürsek, iki elimizde de var olan manyetik enerjinin oluşturduğu akımın 'psi-whell' gibi aşırı hassas bir düzeneği gözle görülür bir şekilde etkilemesi kaçınılmazdır.
Soracağım şu ki arkadaşlar bu psi-whell uygulamasını cam bir fanus ya da kavanoz içinde uygulayan var mı?
Bu şekilde olumlu bir sonuç alan var mı?
Hiç açıkta döndürdüğünüz psi-whell i dış etkenlere tamamen kapalı bir ortamda denediniz mi?
bir deneyin ne kadar farklı olduğunu göreceksiniz..
Teşekkür ederim.
-
ben her tür lüdenedim ne kağıt oynadı ne para büküldü nasıl olcak anlamıom 2 gün oldu denemeye başlayalı nasıl bir yöntem izlemeliyim hiç bir kıpırtı yok
-
valla deli olcam 3 saatir deniom arada kıpırdıo ama rüzgandandır bi kere döndürdüm sanki ama kardeşime gösterim dedim milim hareket etmedi şu kardeşimi göt etmek istiom yardımmmm edinnnn
-
- Yeni Kullanıcı
Beyler ben bir iki kez denedim fakat hiçbişey olmadı.Birde bunun boyutları nekadar büyür, yani kağıt döndürmek kaşık bükmek bunların dışında neler yapılabilir ileriki seviyelerde ?
-
bazen oluyor bazaen olmuyor
-