Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
yusufalp
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

Okunmamış mesaj gönderen yusufalp »

İlk denememde Yukarıdaki resimdeki gibi elimi açdığımda kağıt rüzgar gülü gibi dönüyor . Sabah kalktıktan 2-3 saat sonra denedim bunu . Gerçekten çok enteresan ama tam olarak istediğim yöne çewiremiyorum hergün kendimi geliştirmeye çalışacağım
batght1905

Okunmamış mesaj gönderen batght1905 »

Şu yukarda yazılana 100 de 1500 katılıom cam fanus içinde döndüren varsa msj atsn bn hala döndüğüne inanmıom hem bnde allah yaratan sevgsi var inancım sonsuz
Kullanıcı avatarı
_SuPeRNaTuRaL_

Okunmamış mesaj gönderen _SuPeRNaTuRaL_ »

2 gündür sırf cam kavanozun içinde uğraşıyorum hiç dönmedi yapabilen varsa videosunu koysun da bakalım
ahmetakcay

Okunmamış mesaj gönderen ahmetakcay »

2 gündür uğrzşıyorum fakat başaramadım bi kıpırdaşma yok :D ne yapmamı önerirsiniz gerçekten çok istiyorum ...
ahmetakcay

Okunmamış mesaj gönderen ahmetakcay »

2 gündür uğraşıyorum fakat tık yok yapmayı çok çok istiyorum lütfen yardım...
Rehber

Okunmamış mesaj gönderen Rehber »

Alıntı yaptığını belirtmişsin ama bari bir kez okusaydın parşömen yazıyor ya :D yok ceylan derisi gerip kurutalım onu cevirelim sade bir dile çevirip en azından kendi cümlelerinizi yazın
fatrader10
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen fatrader10 »

Merhaba verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum telekineziye ilgim sonucu sitenizden faydalandım ve 1 hafta denemelerim sonucu kağıt elimi koyduğum anda düşünmemele dönmeye başlıyor çok rahatım sanki her an döndürüyormuş gibi hiç kasmıyorum kağıdın farkında bile olmuyorum hemen dönüyor fakat ellerimi kaldırdığım zaman kağıda bakıyorum düşünüyorum ama kağıdın uçları oynuyor dönsem mi diye düşünüyormuş gibi hareket ediyor fakat dönmüyor bunu nasıl yapabilirim
omer331
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen omer331 »

ben simdi denedim ve biraz döndurebildigmi gordum.farklı odalarda da denedim ruzgar alıp almamasını da kontrol ettim.pervane gbi hızlı dondurebilirmiyim baska nasıl gelistirebilirim kendimi..bunun bana zararları olur mu
Psisik
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen Psisik »

ben bugün başladım ama 1 yıl öncesinde denemiştim ama yapamamıştım bu sefer 10 15 dakika uğraştım ve kağıt 2 kere döndü sonra durdu istediğğim zama sağa sola döndürebiliyoruma am bazen sağa dönmesini istediğim zaman sola döüyor e bazen de kendi kendine dönüo bu neden oluo acaba?
forcer
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen forcer »

Merhabalar
Bugün başladım telekineziye. Önce mum ateşine eğmeye çalıştım az bi süre olmadı sanırım. Şimdi çok güzel bi düzenek hazırladım ve kağıt döndürmek istiyorum. Önerileriniz nelerdir?