Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri
psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri
-
Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri
ben de bi şey söylicem ben bu psi wheeli denedim yapıyorum ama aradan zaman geçince en baştan başlar gibi zor oluyoru 3. denememde yaptım bu gün de yaptım ama ya kontrolü sağlayamıyorum ya da hiç olmuyor bende bi sorun mu var?
-
ilk deneme de başaramadım :) Ama şimdi anladımki bir çok yöntemi varmış Ben kağıdı yanlış katlıyormuşum:)Ama yarın sabah döneceğinden eminim:)
Kapak çalışmalarını günde kaç dakika veya saat yapmalıyım.Bende dikkat dağınıklığı çok o nedenle kapağın içine bakarken(haydee)uçup başka yerlere gidiyorum.Gözlerimi ayırmadan bakıyorum bakmasınada aklım başka yerde oluyor.Bunu nasıl gerçekleştircem.???
Kapak çalışmalarını günde kaç dakika veya saat yapmalıyım.Bende dikkat dağınıklığı çok o nedenle kapağın içine bakarken(haydee)uçup başka yerlere gidiyorum.Gözlerimi ayırmadan bakıyorum bakmasınada aklım başka yerde oluyor.Bunu nasıl gerçekleştircem.???
-
çok ilginç bi olay yaşıyorum lütfen yardım edin...
psi-wheel'e baktığımda dönmüyor ama başka bi yöne baktığımda istemeden döndüyorum yada öyle sanıyorum bunu neden oluyor açıklarmıınız ?
-
ilk denemede santimlikte olsa oynattım ama enerjiyi toplama olayı çok bozuyo
-
ben daha bu gün başladım ve birazcık döndürür gibi oldum ama sonra nefesimden şüphelendim acaba başka bir şekilde yapabilir miyiz ??
-
bir sey sorabilirmiyim ben sımdı kapıyı ve pencerelerı kapattm ve nefesımle psı wheel i dondurmemek icin nefesimi tutuyorum psi wheel dururken ellermı yavasca yanına koyuyorum donmeye baslıyor ama ben komut vermıyorum elllerımı cekınce bır sure sonra duruyo acaba ben psi wheel i yanlis mi kurdum bide resimdeki gibi kagidi katliyamiyorum onun yerine 4 e katlıyorum
-
ya şu gözlerle döndürmeye alışamadım bi türlü bende de sağa yarım tur sola yarım tur gitti abimi çagırdım geldi kameraya çek dedim kamerayı getirdi psi de o anda durdu bu neden oluyor
-
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
mrhßa arkadaslar
ßen bişi sormak istiyorum size 4 qündür bu formdayım psi whell çeviriyorum ama biraz kontrolsüz olyo kapak çalışmasını 2 qün yaptım we sıkıcı olyo ßiraz bıraktım. nese sormak istediğim şu arkadaslar şimdi teefonm önümde duruyodu dik bi vaziyette ve normaldi hiç bi sıkntısı derdi yoktu :) işte psi whell deki qibi ellerimi yanına koydum we döndüğünü düşüdüm işte emiirler fln verdim sanki 2-3 cm döndü yada bana öyle qeldi skıldım ve bıraktım. ekrana baktığımda ŞEbeke ßağlantısı yok yazıyordu bunu bn kendim mi yapmış oluyorum yoksa sadece tesadüfmü? teşekkürler arkadaslar
ßen bişi sormak istiyorum size 4 qündür bu formdayım psi whell çeviriyorum ama biraz kontrolsüz olyo kapak çalışmasını 2 qün yaptım we sıkıcı olyo ßiraz bıraktım. nese sormak istediğim şu arkadaslar şimdi teefonm önümde duruyodu dik bi vaziyette ve normaldi hiç bi sıkntısı derdi yoktu :) işte psi whell deki qibi ellerimi yanına koydum we döndüğünü düşüdüm işte emiirler fln verdim sanki 2-3 cm döndü yada bana öyle qeldi skıldım ve bıraktım. ekrana baktığımda ŞEbeke ßağlantısı yok yazıyordu bunu bn kendim mi yapmış oluyorum yoksa sadece tesadüfmü? teşekkürler arkadaslar
Kontürolsüz güç, güç deyildir..!
-
naptın lan sen xD olum sen ucube misin? tabiki şaka yapıyorum. o da allahın bi vergisidir ve farkında olmadan enerjisini düşürmüş olabilirsin
-
etkili bir yöntem.. deneyeceğim :) emeğine sağlık :)
-