Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Cesarr

Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

Okunmamış mesaj gönderen Cesarr »

Telekinezi ile ilgileneli 5. günüm bugun coğu yazıları okudum cakra acma , meditasyon vb. ama suana kadar sadece 2-3 kere psi whell'i hareket ettirdim en fazla yarım tur dondurdum daha sonra ters tarafa hareket edıyor. Acaba konsantrasyondamı bi sorun var net olarak odaklanamıyormuyum o hareket ettırdıklerımde yıne ıcerıde tv sesi vardı ama sessız oldugunda olmuyor. Yardım PLS :S
Kullanıcı avatarı
mekanik1395

Okunmamış mesaj gönderen mekanik1395 »

Kardeş bak psi-weel i döndürmekte hiç bişi yok ilkönce otur kapa gözlerini içinden sen sadece bi kağıtsın seni döndürücem de aç gözlerini kağıdın yanlarına ellerini koy kağıda odaklan döndüğünü fln düşünme fazla sadece sana merediyorum dön de dönmeye başlayana kadar böle de sadece kağıda odaklan başka hiç bişi düşünme.Bn şahsen böle döndürüorm hiç döndüğünü bile düşünmüyorum sadece sana emrediyorum dön diorm sadece kağıda odaklanıorum dönmeye başlıyo ...
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
19bthn97

Okunmamış mesaj gönderen 19bthn97 »

evet kardeş aynen öyle yap benim 6. günüm ellerimi yanına koyuyom hadi dön diyom istediğim yöne dönüyo
mhaktan

Okunmamış mesaj gönderen mhaktan »

fenomen yazdı:Eller sadece kullananlar icin bir vasita gibidir.Ben de ellerimi kullanmiyorum.Boyle daha da karizmatik duruyor.Beyinden enerji eller ve gozlerle gider.isteyen elle iseyen elsiz yapa bilir.Yapamadim diye uzulme.simdi psi-wheel oncesi 1 hafta icin bir sey diyicem.kagit parayi eline koy ve bekle bir kac dakika sonra paranin uc hissesi bukulecekdir.bunu her gun 20-30 defa yapin.Enerjiniz buyusun.Sonra psi wheele gecin.Insanlar en azi 2 hafataya beceriyorlar cunku elleri psinin kenarina koyunca istemeden oradan enerji cikicak ve istemediyiniz yone psini dondurecek.Cok kisi ilk baslarda diyor basardim ama istediyim yere donmuyor henuz.Bu da zamanla olusacakdir merak etmeyin
dediğini denicem inşallah başarırım
Kullanıcı avatarı
huseyin_33

Okunmamış mesaj gönderen huseyin_33 »

ya ben psi whell de istediğim kadar tur döndürüom ve istediğim kadar hızla döndürüm ama hep saat yönünde dönüyor hiç tersine dönmüyor. neden olabilir ve ne yapmalıyım?
Gelecek Hakkında Neye İnandığımıza Çok Dikkat Etmeliyiz Bir İnanç Sistemine Ne Kadar Çok Bağlanılırsa , O kadar daha fzlası olur.Eğer Realite Holografikse Siz Onun Gelişimine Yardım Ediyorsunuz
Kullanıcı avatarı
NeraGuiztizia

Okunmamış mesaj gönderen NeraGuiztizia »

Psi wheel in üzerine iki bilinmeyenli denklemler yazdım bir denklemin yarısına geldiğimde devamını görme isteği duyduğumdan dolayı dönüyor matamatik seviyorsanız ve 2 bilinmeyenli denklemleri aklınızdan çözübiliyorsanız ideal :D
เ'๓ ค ђ๏ll๏ฬ ภ๏ฬ 'ςคยรє א๏ย lєŦt ค ђ๏lє ฬђєгє ๓א ђєคгt รђ๏ยl๔ ๒є...
wandering_22

Okunmamış mesaj gönderen wandering_22 »

3-4 gündür bu işle uğraşıyorum. psi wheeli kendi başına bırakıyorum kıpırdama yok. ellerimi koyuyorum odanlanıyorum. az çok kıpırdıyor, sağa sola dönüyor sonra aniden duruyor. sonra bu böyle tekrarlanıyor. ilerliyormuyum bilemiyorum. bunu bilememek beni bugun en sonunda sinir etti. ama bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum. kendimi beynimi ve konsantrasyonumu geliştirmek için bu işe başladım ve devam edeceğim. lütfen yardımlarınızı bekliorum. birde ben odaklandığımda sürekli gözlerim yaşarıyor. bir türlü anlamadım bu icat kendi kendine mi kıpırdıyor ben mi kıpırdatıyorum. konsantrasyon eksikliğim var
Mr. Salvatore

Okunmamış mesaj gönderen Mr. Salvatore »

Ya bugün ilk defa denedim ama çok azcık hareket etti sanki birazcık döndü ama o da nefesimle mi oldu acaba anlamadım yoksa beyin gücü ile mi yaptım... 1 haftaya kadar her gün denesem döndürebilir miyim sizce ? Yapılmayacak şey mi bu ?
Kullanıcı avatarı
merhamet62

Okunmamış mesaj gönderen merhamet62 »

pisiwelll çocuk işi bea konsantire olmanıza veya meditasyona gerek yok... weelli inenin üstüne koy zaten döner...FİZİK DERSİNDE BÜTÜN SINIF YAPMIŞTIK :) O KADAR dengesiz insan varki sınıfta 1 kişi bile konsantire olmadı pipetde aynı sekilde elektirklen me + yüklümen gerek yün kazağa sürt pipeti diyer elinde dokun uçuyor :) BENDEN TAFSİYE BİR KAPAK AL KOY KARŞINA HAFİF OLSUN KAPAĞIN..SONRA bir işret koy kapağın biraz uzağına ve hergün itmeye çalıss elerin ve gözlerinle... bir kaç aya cisimleri hareket etrisin hafifi ben suan öle yapıyorum pisiwell zamn kaybı..derste yaptı teleknaziyle bi ilgisiyok hata cam kavanozun için koyduk yine döndü....
TELEKİNAZİ. AKDEMİ
==KATILIM ŞARTLARI==
https://telekinezi.com.tr/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html
======AKADEMİ ADRESİ========
https://telekinezi.com.tr/telekinetik-akedemi-f121/
Mr. Salvatore

Okunmamış mesaj gönderen Mr. Salvatore »

Ya dün gece yapıyordum şimdi yapamıyorum nedeni nedir :S