Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri
psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri
-
Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri
ben kağıt döndürme tekniğini başka yerlerden okuyup bulmuştum ama olmamıştı sonra sitenize üye oldum ip uçlarınızla hareket ettim ve başardım çok istekliydim en başlarda ama yapamayınca hevesim kırılıyordu 2 hafta geçti geçmedi daha bu yolları denedim oluyor ama istediğim yöne sadece biraz dönüyor normalde hep sola dönüyor bunujn sebebi nedir?
"insan doğru bildikler değil doğru zannettikleri başına iş açar"
-
1 gün oldu sadece 1 saattir çalışıyorum öncedende telekineziye ilgim çoktu ve gördüğüm kadar bende görsel yetenek yok düşüncem zayıff yani enerjime yansıyorr enerjime inanmamama sebep oluyor :S ne yapmammı önerirsinizz tekrar baştanmı ?
-
ben bu kagit igneyin kagidi 4*4 olarak kestim be buyuk bardaga kapadim ruzgardan etkilenmesin diye bardagin zarari olmaz demi bardak normal cam ici rahat gozukuyor.
-
merhabalar bende telekineziye yeni başladım.psi-wheel yöntemini ilk denemede yapamadım.Daha sonra aynı saatte tekrar denedim.Ve sürekli şöyle dedim.Sen benim kontrolğm altındasın ve sola doğru dönmeni istiyorum.Sola doğru evet.Sola doğruu şimdi sağa.
Bu komutlar işe yaradı ancak hızını ayarlayamıyorum.Ve bilgisayar ile uğraşan biriyim aklımdan bazı şeyleri silemiyorum mesela zihnimi temizlerken bile hayal gücümde bazı filmdeki kareler oluşuyor.
Bu komutlar işe yaradı ancak hızını ayarlayamıyorum.Ve bilgisayar ile uğraşan biriyim aklımdan bazı şeyleri silemiyorum mesela zihnimi temizlerken bile hayal gücümde bazı filmdeki kareler oluşuyor.
- ToRNaDo
paylaşım için sağol :) alıntıda olsa güzel konu olmuş.
-
çok teşekkürLer teLekineziye merakım dün gece başLadı iLk bu siteye girdim ve cok beğendim psi-wheel döndürmeye çalıştım bu yazıyı okuyarak . dün gece denememde kağıda odaklandım ama sadece kıpırdadı . 5 dk önce başka bir yere bakın ama psi-wheel kağıdıdı görün metodunu uyguladım ve kağıt 1 tur döndü .. tekrar teşekkürLer. 3-4 tur attırana kadar devam edeceğim :)
amatör 

-
selam arkadaşlar bende dün yeni üye oldum ve ilk psi wheel deneyimi yaptım ilk denememde kağıt bir tur attı sonra heyecanlandım bıraktım tekrar denemeye çalıştım fakat bu sefer sadece hareket ediyor döndüremedim ikinci denememde
- hannibalking
heycanını yenmen lazım aynı şey bendede oldu döndürdüm heycanlanınca yavaşladı sonra mola verdim tekrar denedim ilk döndüğünden az döndü
-
off o kadar çok uraştımki ilk denememde biraz döndü ve durdu
- deniz_mavisi
Şimdi bende yeniyimm ama buzun psiklojik olarak ilerlediğini sanıyorum :D :D Yanii ben buza ilerle diyorum sonra gözlerimi kapatıyorummm ilerlediğini hayal ediyorum gözlerimi açtığımda ilerlemiş mi ilerlemiş mi diye tereddüte düşüyorumm :D .D
Telekinezi Allahın yüceliğinin göstergesidir maddeciler bunu anlayamazlar
-