Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
oguzburhan
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

Okunmamış mesaj gönderen oguzburhan »

kardeşler ben bu telekinezi ve düşünce gücü işine kafayı fena taktım ve bunları tam anlamda yapamazsan bu hallden kurtulamayacakmışım gibi geliyor bu işte ustalaşmış birisi benle özelden görüşebilirmi daha en basiti olan psi wheeli bile 5 cm anca döndürebiliyorum
oguzburhan
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

kardeş acaba IQ damı sıkıntı var diye bir IQ testi yaptım ve 164 puanla süper zeka çıktı ama ben halen psi wheeli tam olarak yapabilmiş değilim bu neden böyle oluyor
Kullanıcı avatarı
kara952

Okunmamış mesaj gönderen kara952 »

oguzburhan yazdı:kardeş acaba IQ damı sıkıntı var diye bir IQ testi yaptım ve 164 puanla süper zeka çıktı ama ben halen psi wheeli tam olarak yapabilmiş değilim bu neden böyle oluyor
Psi whel daha çok konsantrasyonla alakalı :)
Dersin bitmesine sayılı dakikalar kala, öğretmenin "Çocuklar sorusu olan var mı?" sorusuna, "Var hocam..?" diyen kişi haindir.
Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

ne diyeceğimi bilemiyorum 2 seneden beri ektiğim şeyler bu teknikler seyesinde verim verdi ellerinize sağlık siz en iyilersiniz insanlar sizin gibi insanlara borçlu olmalı elinize sağlık + rep
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
oguzburhan
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

arkadaşlar 3 günlük ve günde 10 dakika kadar bir kapak çalışması ile artık psi wheeli ellerim olmadan döndürebiliyorum şimdi ne yapmamı önerirsiniz
Kullanıcı avatarı
kara952

Okunmamış mesaj gönderen kara952 »

oguzburhan yazdı:arkadaşlar 3 günlük ve günde 10 dakika kadar bir kapak çalışması ile artık psi wheeli ellerim olmadan döndürebiliyorum şimdi ne yapmamı önerirsiniz
bence psi ball'a geç
Dersin bitmesine sayılı dakikalar kala, öğretmenin "Çocuklar sorusu olan var mı?" sorusuna, "Var hocam..?" diyen kişi haindir.
Persephone-
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen Persephone- »

Astral gibi konularda biraz başarı elde etmeye başlamıştım.Arkadaşım da beni buraya yönlendirdi ve telekineziye tamamen takmış durumdayım :) Az önce psi whell i denedim ama çok yol kat ettiğim söylenemez.Sadece ellerimin hala yandığını hissediyorum bunun sebebi nedir? Ellerim çok terledi ve çok sıcak şu anda.Ama döndürmeyi pek başarabilmiş değilim.Nefes alıp versem bile etkileniyor o yüzden döndü mü dönmedi mi onuda tam anlayamadım :) Ne yapmamı önerirsiniz?
life42
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen life42 »

evt ama karanlıkta daha iyi yapabiliyorm :S aydınlıkta sadece hareket ediyo we ewt dönüyo dediğimde duruyo :S parmaklarımla yön weriyim diyorum werdiğim yönün tersine dönüyo :S önerileriniz nedir arkadaslar :Skaranlıkta dediğimde pvc ışıgı karşısında fln :S
MagicLife
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen MagicLife »

Arkadaşlar dedıgınız gıbı duzenegı yaptım odada gram ruzgar yok yanı abartmıyorum boncuk boncuk terlıyorum zaten cok sıcak duzenegı yaptım onume koydum pırr kagıt donmeye basladı saglı sollu hızlı bı sekılde uzaga gıttım yavasladı ama hala donuyor noluyor yahu gram ruzgar yok odada ?
Kullanıcı avatarı
playwanted07

Okunmamış mesaj gönderen playwanted07 »

Çok teşekkürler yazı içinende dün döndürmeye başladım dönüyor.Ama yönünü belirleyemiyorum sola zorladığım zaman 2 sola 1 sağa dönüyor ve sonrasında titreneye başlıyor ama sağa gayet güzel bir şekilde 1 1.5 dk boyunca kesntisiz döndürebiliyorum Acaba ne zmn bir cismi oynatabilirim :(
İmkansızlıklar olsaydı dünya var olmazdı.