Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
xxxtahirxxx

Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

Okunmamış mesaj gönderen xxxtahirxxx »

ŞEY BEN BU İŞİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM AMA BURDAN ZOR GİBİ MSNNİ VERİRMİSİN sil3nc3r
dervonder

Okunmamış mesaj gönderen dervonder »

psi wheel'i cam bardak icinde yapamadığınız sürece tam anlamıyla bise basaramamısınız demektir cünkü kaqıt coq hafif ve bir iqne ucunda durdugundan en ufak bir rüzgar hareketine sebep olacaktır yani eL tekniqiyle istemeden haraket ettirirsiniz bu nedenle cam bardaqın icinde denemenizi tavsiye ederim...
Psycho

Okunmamış mesaj gönderen Psycho »

dervonder yazdı:psi wheel'i cam bardak icinde yapamadığınız sürece tam anlamıyla bise basaramamısınız demektir cünkü kaqıt coq hafif ve bir iqne ucunda durdugundan en ufak bir rüzgar hareketine sebep olacaktır yani eL tekniqiyle istemeden haraket ettirirsiniz bu nedenle cam bardaqın icinde denemenizi tavsiye ederim...
Böyle düşünmeni yanlış buldum "dervonder" çünkü çoğu kişi bunu psikolojik olarak yapamamaktadırlar ama kaşık bükme vs. şeyleri yapmaktadırlar. Eğer döndürdüğünüze inanırsanız ve devam ederseniz bunun da olduğunu farkedersiniz..Telekineziyi başkalarına göstermek için yapmayın sadece beyninizin güçlerini görmek için yapın...
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Kullanıcı avatarı
koaservat

Okunmamış mesaj gönderen koaservat »

inşallah ugrasıyorum ya dönuyo ya ters yone dönuyo ii ce saçmaladım :)
Kullanıcı avatarı
koaservat

yaaaaaa dönmuyooo bek konsantre olamıyormuyum uff ben mukemmel dısıplın edilmiş bir ruh istişyorum ama basaramıyorummm psi wheel yapamıyorummm olmuyo bu 50. deneyışım galıba her geçen gun artık bırakayım diyorummm :cry:
Kullanıcı avatarı
relaxcocuk

Okunmamış mesaj gönderen relaxcocuk »

ilk denememde birden hızla dönmeye başladı neden biliyormusunuz? Etraftakiler bile çok şaşırdı
Gerçek telekinezi hayal etmektir.Ve hayal ettiğini başarabilmektir
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Okunmamış mesaj gönderen Burak AYDIN »

Arkadaşlar kapıları kapatın 5 dakka bekleyin. burnunuzdan pek çıkmaz ama nefesinizden çıkan kağıdı biraz sallar. ama 1 tur bile döndüremez. onu rastgele yönlere döndüren eenerji alanınız. çakralarınız

o yüzden kapalı kapta yapmadan yapmış olmamak felsefesi yanlış olabilir. önce açık olarak yapın. gözünüzün yakalayamayacağı hıza gelince kapla kapatabileceksiniz

relaxcocuk senin egolarınla uğraşacak zamanımız yok.. 4 mesaj yazmışsın belki hepsi aynı şeyden ibaret. kendinle övünmen...
Kullanıcı avatarı
koaservat

ok şimdi 5dk yoğunlaşacam tvde kapatacam ve bıdaha deneyecem ben yapacam herkes duysun ben basaracammmm ;)
Psycho

Okunmamış mesaj gönderen Psycho »

Böyle devam et koaservat mutlaka başaracaksın kendine inanmışsın ve ya olmazsa gibi bir düşüncede olmuyorsun tebrik ederim seni... :idea: :idea:
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Kullanıcı avatarı
koaservat

bugun daha net kağıt kaldırdım pse wheel olmadı ama tuhaf herkes benden daha ii kaldırıyoo :(